Ce produse am primit în Nivea Summer box?

     Așa cum am promis, revin cu continuarea ultimei postări și anume un review al produselor trimise de către Nivea vara aceasta.


     După cum am mai precizat, pe lângă lucrurile din poză am primit și un rucsac, o brățară, o sacoșă și un tricou, dar voi vorbi numai despre produse.

     Deodorantul Black & White Invisible Pure Fashion Edition- Am folosit deodorantul de câteva ori, însă nu prea des, deoarece eu prefer rollurile. Mirosul este unul foarte plăcut și nu au rămas pete pe haine. Mi se pare că este puțin pe partea uleioasă însă nu e incomod. Protejează împotriva mirosurilor neplăcute însă rămân de părere că cele mai eficiente sunt rollurile (de ceva vreme folosesc deodorantul roll-on de la Adidas 6in1 Cool&Care 48h. Îmi place atât formula cât şi parfumul şi oferă protecție foarte bună. Mereu am avut mici probleme însă de când folosesc această variantă sunt foarte mulțumită. Am încercat şi alte variante de la Adidas însă mi se par puţin grase.) De asemenea îmi place mult noul aspect pentru edițiile limitate. Mai multe detalii despre produs găsiți aici.

     Șamponul uscat Nivea Fresh Revive!- Personal folosesc foarte des șampon uscat, deoarece părul meu are tendințe de îngrășare. Îmi piaptăn părul, aplic șamponul uscat, aștept să se usuce, masez, apoi îl aranjez. Dacă folosești corect șamponul rămân foarte puține sau chiar deloc urme albe. Ține mult și pe lângă curățare dă și un plus de volum, astfel părul arată perfect. Mai multe detalii aici.

     Masca hidratantă NIVEA Urban Detox- Am fost surprinsă când am folosit pentru prima dată acest produs. Are efect de încălzire la contactul cu apa. Lasă pielea fermă și curată. Am o mică slăbiciune pentru măștile de față și de obicei îmi place să mă relaxez în timp ce le aplic și le las să se usuce însă această mască este ideală pentru zilele în care mă grăbesc și nu am timp pe pierdut. Mai multe detalii aici.

     Demachiantul bifazic delicat pentru ochi- Produsul este într-adevăr eficient și delicat, însă este și uleios. Are miros și textură plăcută însă ar trebui să mai folosesc un produs ca să șterg urmele demachiantului. Este un produs foarte bun, dar nu este potrivit pentru mine. Eu prefer apa micelară. Mai multe detalii aici.

     Gelul de duș Frangipani & Oil- Una din produsele mele preferate din cutie. Când am simțit aroma exotică de floare havaiană m-am îndrăgostit imediat de acest produs. Hrănește pielea și o lasă catifelată. Mai multe detalii aici.

     Spray-ul de protecție solară și bronzare rapidă Nivea Sun Protect & Bronze cu FPS 30- Când este vorba de produse de protecție solară am încredere doar în produsele Nivea. Am avut experiențe neplăcute când mi-am uitat crema de soare și mi-am luat variante mai ieftine, care probabil au făcut mai mult rău decât bine. Dacă merg pe plajă sau la bazin mereu iau cu mine crema de soare Nivea. Deși am încercat și varianta hidratantă prefer produsele ”protect and bronze”. Sunt rezistente la apă, nu încarcă pielea și protejează foarte bine împotriva razelor nocive ale soarelui. Varianta mea preferată este cea cu protecție 30, deoarece protejează îndeajuns dar te și poți bronza. M-am bucurat cel mai mult când am văzut acest produs în cutie, deoarece îmi cumpăr unul în fiecare an și chiar îl ador. Mai multe detalii aici.

     Balsam de buze Nivea Pop-Ball!- În momentul de față am câteva balsamuri de buze, deoarece am tendința de a folosi religios produsul o vreme apoi uit de el pentru câteva luni. Când eram mică foloseam acele balsamuri de un leu în culori neon, dar de când m-am lăsat de ele am folosit în principal balsamuri de la Nivea. Momentan folosesc produsul Vitamin Shake cu Acai & Wild Apple, din care mai am jumate de centimetru. Am încercat și noul balsam care are un miros foarte plăcut: are aromă de zmeură și măr roșu, dar cred că predomină mai mult mirosul de zmeură. Hidratează foarte bine, însă parcă m-aș aștepta la un produs mai gras pentru un balsam de buze (cum e cel pe care îl folosesc acum, dar nu l-am găsit pe site). Deși forma este una nouă și interesantă prefer balsamurile în forma clasică de ruj. Mi-e mai ușor și de aplicat și de păstrat. Am primit un balsam EOS, care are forma asemănătoare și deși acel produs este de asemenea foarte bun parcă nu îl folosesc din cauza formei. Dacă cauți ceva mai ușor atunci acest produs este perfect, însă eu prefer hidratare extremă pentru buze. Mai multe detalii aici.

     Cremele Soft Mix Me- Îmi plac aceste creme din foarte multe motive. Primul ar fi că vara oamenii călătoresc mult și aceste creme sunt potrivite pentru a încăpea în bagajul tău. Poți duce cu tine toate variantele sau o poți alege pe cea preferată. Cele trei variante sunt Berry Charming cu aromă de fructe de pădure, a doua Chilled Oasis cu aromă fresh și nu în ultimul rând Happy Oasis cu aromă fructată și exotică, puțin mai dulce ca cea Berry Charming. Lucrul interesant și nou la aceste produse este faptul că le poți combina pentru a crea noi arome care se potrivesc cel mai bine stilului tău de viață. Pe lângă aceste arome, cremele se pot combina și cu varianta clasică Nivea Soft. Preferatele mele sunt Berry Charming și Chilled Oasis însă îmi place să adaug și cantități mici din Happy Exotic care parcă atenuează puțin aroma celorlalte creme. Pe site-ul Nivea apare și un chart cu combinații pe care le poți încerca pentru a-ți găsi amestecul preferat. Deci pe lângă eficiență cremele sunt ideale pentru a experimenta cu noi arome (Poate o sesiune improvizată de aromatherapy cu cele mai bune prietene?). Mai multe detalii despre creme găsiți pe site-ul Nivea, aici. Găsește aroma potrivită personalității tale! 

     În scurt timp ar trebui să primesc și următorul box, deci sper să revin cât mai curând cu un nou review.

0 Comments