Cum am devenit reprezentant Avon?

     Sunt reprezentant Avon de aproape 2 ani, însă foloseam produsele lor de multă vreme. Îmi aduc aminte că foloseam creme de protecție solară de când eram mică și mergeam la mare. Când am intrat la liceu am început să cumpăr și eu produse: ori de la prietene sau colege, ori mergeam la un magazin în oraș unde aveau multe produse pe stoc. Doamna de acolo era foarte drăguță și îmi făcea mare plăcere să merg pe la magazin. Odată o colegă a adus la școală catalogul de reprezentat și ne-a zis că putem comanda și de acolo și m-au impresionat foarte mult prețurile de acolo. Când am ajuns la facultate nu aveam timp să trec pe la magazin să îmi cumpăr produse și mă tot sâcâia gândul că aș putea să cumpăr lucruri la un preț mai avantajos dacă mă înscriu. De-alungul timpului multe persoane au încercat să mă convingă să devin reprezentant însă nu am vrut nici cum. Tot cu gândul la produse mai ieftine am intrat pe site-ul avon.ro și am citit secțiunea „Hai în Avon!” și am completat un formular. A trebuit să introduc adresa și în scurt timp am fost contactată chiar de doamna drăguță de la magazin să discutăm detaliile. Din păcate în acea perioadă nu am putut ajunge acasă și am tot amânat înscrierea. Am trecut însă într-o zi pe la Iulius Mall, unde cei de la Avon aveau stand și m-am înscris acolo la o fată. Era foarte drăguță și ajutătoare. Am completat un formular, am primit catalog și urma doar să plasez prima mea comandă .Când a venit vremea, fata respectivă m-a ajutat să plasez prima comandă și atunci am aflat cât de strânsă este această comunitate.
     Am ales Avon deoarece mi se pare foarte bună relația dintre calitate și preț. Bineînțeles de exemplu rujurile nu vor ține 24 de ore pentru 10-20 de lei însă vin în varietate mare de culori, texturi și țin destul de bine. Am preferat Avon comparat cu Oriflame, deoarece produsele sunt de aceeași calitate însă diferența de preț este drastică.

   

     Ce fac ca reprezentant Avon?

     Ca reprezentat dau catalogul prietenelor și cunoștințelor ca să își aleagă produsele pe care vor să le cumpere. Recunosc, de cele mai multe ori cea mai mare parte din comandă este a mea, deoarece ador să testez noile produse, pe care eu le pot comanda mai repede din My Avon Magazine. Plasez comenzi pe care eu le ridic de la poștă (am ales această modalitate de livrare, deoarece este cea mai ieftină și o pot ridica când am vreme, nu trebuie să mă stresez că curierul nu mă găsește acasă), apoi plătesc factura până la termenul scadent. Când duc produsele clientelor ele îmi dau banii, iar când se strâng plătesc factura la un PayPoint. Primesc reducere (în funcție de valoarea comenzii) la produsele din catalog, însă eu nu prea câștig nimic din asta, eventual plătesc mai puțin din partea mea a comenzii. Am câteva prietene care comandă regulat însă nu prea multe, dar nici eu nu îmi dau silința prea tare; cum ziceam fac asta mai mult pentru produsele la reducere. Mereu aștept noul colet ca un cadou de Crăciun. Comand în plus pungi în care să pot pune produsele comandate de cliente și iau și câteva monstre cu care să le surprind. 

Ce beneficii am ca reprezentat Avon?

     În afară de produsele la reducere din „Oferte pentru reprezentanți” și „My Avon Magazine” faptul că m-am înscris la Cluj vine cu multe avantaje. După câteva luni de când m-am înscris ca reprezentant am primit un mesaj că pot participa la un atelier de machiaj unde ne arată cum să realizăm un machiaj. A venit la sediu un makeup artist care ne-a explicat cum se folosesc potrivit unele produse și ne-a dat tipsuri despre machiaj. A fost aleasă o persoană pe care ne-a demonstrat tot ce ne-a explicat. Am mai participat la un atelier de machiaj, unde am învățat să îmi fac propriul machiaj cu produse Avon. În momentul acela treceam printr-o perioadă mai grea, însă în acele câteva ore m-am simțit foarte bine înconjurată de fete drăguțe și pozitive iar timpul a trecut foarte repede. Am mai participat la diferite prezentări despre cum aș putea avansa ca reprezentant unde am învățat trucuri foarte interesante. Deocamdată însă nu vreau prea mult; fac asta doar în timpul liber să mă distrez, nu ca să primesc venituri mari din care să trăiesc și nu aș putea să fac asta ca un job. Deocamdată mă concentrez pe studii. 
     Pot spune doar că am primit foarte multe de la această comunitate și sunt foarte mândră că fac parte din ea. 

     În curând voi reveni cu noi postări despre aventura mea la Avon, reviwe-uri, produse preferate sau produse care nu mi se par prea bune (și voi scrie toate aceste postări cu cea mai mare onestitate). Au atât produse fără care nu mai pot trăi cât și unele care nu mi se potrivesc chiar deloc. Va urma și o postare despre produsele pe care le-am comandat în Campania 13. 

     Dacă ești din zona Cluj și vrei să dai o comandă, dar nu știi de unde, aici găsești catalogul: https://www.avonbrosura.ro/#page/I și îmi poți scrie oricând. 

0 Comments