Cum am fost influencer #LikeYourself vara aceasta?

     La începutul verii am văzut un mic anunț pe facebook: dacă postez public o poză prin care încurajez cât mai multe fete să se placă pe ele așa cum sunt și adaug #LikeYourself, am șansa să primesc o cutie de la Nivea cu o mulțime de produse. Având în vedere că ador produsele Nivea de când sunt mică și mereu am invidiat marii influenceri care primesc produse am zis să încerc și eu. Nu aveam nimic de pierdut și m-aș fi bucurat foarte mult să intru în competiție.
     Am găsit o poză care o aveam deja de puțină vreme însă nu am apucat încă să o postez așa că am decis că va fi perfectă de înscris în concurs. Am scris și o descriere încurajatoare (sincer destul de generică) și m-am înscris. Nu aveam mari speranțe. Aveam foarte puțini urmăritori pe instagram (sincer, nici acum nu am prea mulți) și eram sigură că o companie așa mare caută fete cu mulți followeri. O vreme am și uitat de toată campania până într-o zi când m-a sunat cineva de la Nivea să îmi ceară adresa la care să trimită cutia. La început nu știam nici de unde să mă adun, dar am fost foarte fericită că am trecut în următoarea etapă. Marele premiu constă într-o excursie la New York și știam că acolo nu voi ajunge oricum dar m-a bucurat mult faptul că am oportunitatea de a încuraja fetele de pretutindeni să își dea lor primul like și să se placă așa cum sunt; în același timp pot încerca și noi produse. Am așteptat cu nerăbdare coletul în care am găsit nespuse lucruri minunate.


     Pe lângă toate produsele (despre care bineînțeles voi posta și un review) am primit și o brățară gravată cu sigla #LikeYourself, o bluză (din prima mea postare), un rucsac de vară (care apare de mai multe ori în postări, fiindcă îl folosesc des) și o sacoșă (care de fapt apare pe fundalul pozei de mai sus). Odată cu cutia am primit și o provocare la care a trebuit să răspundem ca să intrăm în următoarea etapă a concursului. Trebuia să înscriem noi postări prin care să încurajăm cât mai multe persoane să își dea lor primul like însă aveam câteva concepte de care să ținem seamă: „summer and festival looks”. Și astfel a început aventura cu adevărat. Am intrat într-un grup de facebook cu multe persoane încântătoare, unde ne-am ajutat și susținut reciproc și am devenit cu toții o comunitate foarte strânsă. Am urmărit postările celorlalți și între timp mi-am pregătit și propriile postări.


Cum mi-a venit ideea pentru postări?

     Mi-am dorit mult să trec la următoare etapă a concursului și știam că fetele din comunitate vor face niște postări foarte bune. De aceea am încercat să fac și eu postări de calitate. Cea mai bună sursă de inspirație a fost bineînțeles Pinterest, dar m-au inspirat mult și celelalte postări și am urmărit #LikeYourself să pot susține fetele.
     Am avut mare noroc că anul acesta am fost la Electric Castle (despre care voi scrie o postare într-o zi) și astfel m-am putut încadra foarte bine în tema primei etape. Mi-am dus rucsacul și tricoul la Electric împreună cu crema de soare pentru protecție, căci anul acesta nu prea aveam nevoi de bocanci sau cizme de cauciuc. Știam că vreau să scriu și despre lucruri mai serioase așa că am făcut și câteva poze mai puțin vibrante să se potrivească și cu acel subiect. Am făcut poze și pe câmp cu un buchet improvizat din florile din jur. Aceste postări au fost inspirate din tema de iulie a agendei (bullet journal) mele. Pentru mine vara înseamnă libertate și florile de câmp reprezintă perfect acest lucru. Am încorporat și elemente tradiționale prin bluza (ca o ie) purtată. Prin ultimele postări am decis să port lucruri mai elegante: pantofi cu toc, cămașă. De obicei când port aceste lucruri mă simt mult mai sigură pe mine și astfel speram să încurajez oamenii să fie siguri pe sine. Câteva dintre pozele înscrise:


     Deși cei de la Nivea au precizat că cel mai important este să ne simțim bine, am încercat de cele mai multe ori să includ și produsele din boxul primit. În unele le-am inclus mai subtil în altele acestea au fost pe prim-plan. Am primit mult ajutor cu poze, de care sunt foarte recunoscătoare, dar acum am ajuns la partea care cerea mai mult de lucru pentru mine: descrierea postărilor.
     La început am scris lucruri mai generice însă nu mă puteam repeta de 8 ori. M-am tot întrebat despre ce să scriu? Știam că vreau să abordez plăcutul propriului sine din punct de vedere fizic, psihic și al personalității. Am căutat inspirație pe net dar tot nu am reușit să scriu ceva ce îmi place cu adevărat. Și dintr-odată mi-am dat seama că nu trebuie să mă inspir din lucruri generice sau lucruri care li s-au întâmplat altor persoane ci trebuie să mă inspir din experiențe proprii. Și așa a început să îmi placă de scriu, cum scriu și mesajele au devenit mult mai sincere. Cu fiecare postare am împărtășit și o mică parte din mine.
     Cu apropierea termenului limită am înscris postările și am așteptat cu nerăbdare rezultatele. Acum câteva zile am primit și mult așteptatul e-mail care m-a anunțat că am trecut în următoarea etapă a competiției. Sunt foarte nerăbdătoare să aflu care va fi următoarea provocare și să încep să ma pregătesc. Sper să revin cu noi postări de calitate și o mare doză de inspirație pentru persoanele din jurul meu (atât în realitate cât și pe rețelele de socializare).

     Aici puteți vedea și postările mele din prima etapă: No1, No2, No3, No4, No5, No6, No7, No8.

TIP: Având în vedere că pozele sunt bune nu am vrut să fie tăiate. Am vrut ca pe feed-ul meu de instagram acestea să apară așa cum trebuie. Am folosit aplicația Insta Fitter și pozele apar în întregime chiar și pe feed. (Poți folosi și opțiunea din aplicație însă acesta taie o mică parte din poză).0 Comments