Ce produse mi-am comandat din C13 Avon?

     Fiind reprezentant Avon am privilegiul de a încerca unele produse înainte ca acestea să apară în broșură, astfel unele review-uri poate vă vor ajuta să decideți dacă vă interesează sau nu un produs. Cu începerea anului universitar și nebunia lucrării de licență review-ul acesta e puțin întârziat, mai ales că deja aștept următoarea comandă, însă sper să vă placă ideile.
     Am comandat o mască/ exfoliant/ gel de curățare cu argilă albă, un spumant de baie, o mascara, balsam de buze, o paletă de fard de pleoape, un ruj roșu și unul albastru, un contur lichid de ochi și diferite monstre.


     Gel de curățare cu argilă albă 5 în 1 Clearskin- Gelul poate fi folosit drept 3 produse diferite. Poți să îți umezești pielea și să masezi fața, apoi clătești, până fața te e curată. Astfel produsul e folosit ca un gel de curățare. Dacă aplici produsul pe pielea umedă și masezi cu mișcări circulare produsul devine un exfoliant. Poți să aplici produsul pur și simplu pe piele și să aștepți aproximativ 3-5 minute până se uscă, astfel acesta devine mască de față.  Produsul are consistența măștii de curățare cu mușețel Clearskin tot de la Avon. Este o mască clay deci se vede bine când se uscă produsul, de asemenea acesta își schimbă culoare și îți strânge pielea, dar nu o usucă prea tare (totuși este recomandat să folosești o cremă hidratantă după folosirea măștii). Are mici particule care exfoliază și are un miros plăcut. Ca gel de curățare și exfoliant se poate folosi chiar și zilnic (după părerea mea mai bine odată la două zile) iar ca mască se recomandă a fi folosit de cca. 2 ori pe săptămână. Curăță foarte bine porii, impuritățile și sebumul.

     Spumant de baie Cranberry&Orange- Un spumant de baie cu aromă foarte plăcută de merișoare și portocale care de duce cu gândul la sărbătorile de iarnă. Astfel te poți relaxa in apa caldă. Face multe spume, mai ales dacă apa vine cu presiune. (TIP: dacă observi că nu se fac spume și apa nu vine cu presiune destul de mare îți poți pune degetul pe robinet astfel crește presiunea și se adună mai mult aer ca tu să te bucuri de mai multe bule). 

     Mascara transparentă- Se poate folosi atât pentru gene cât și pentru sprâncene. Folosit pentru gene creează o bază pentru mascara și îți aranjează genele. Folosit pentru sprâncene ajută la definire și fixare. Personal îmi place să aranjez mai întâi sprâncenele cu mascara transparentă apoi folosesc un fard pentru definire. La sfârșit aplic un spray pentru fixarea machiajului, astfel sprâncenele mele își păstrează forma pe parcursul zilei (în zilele în care sprâncenele nu vor să coopereze aplic și ceară pentru fixare). 

     Balsam de buze- Balsamul de buze hidratează intens datorită formulei cu lăptișor de matcă catifelează buzele. De asemenea are SPF 15, perfect atât pe timpul verii cât și iarna (chiar dacă nu simți razele soarelui sunt la fel de puternice și iarna). 

     Paletă de farduri 6 în 1- Paleta Daydream conține 6 farduri în nuanțe nud/ maronii. Culorile nu sunt foarte puternice dar se văd destul de bine, mai ales folosind o bază pentru fard. Culorile mi se par destul de reci. Se pot realiza cu ea machiaje simple de zi sau puțin mai puternice pentru seară, dar intensitatea lasă puțin de dorit (comparând paleta cu alte farduri Avon, ca cele True Color Quad Perfect Wear). La prețul la care l-am achiziționat este destul de ok însă poți cumpăra o paletă bună cu doar puțin mai mult (de exemplu poți cumpăra mini paleta de farduri de la Sephora cu 50 de lei, care are nuanțe foarte asemănătoare. Eu am paleta Cookie și o folosesc în fiecare zi. Nuanțele sunt pigmentate și țin foarte bine. Are 3 nuanțe mate- Vanilla, Biscuit și Cocoa- și 3 nuanțe satinate/paietate- Peanut, Popcorn și Caramel). Am cumpărat paleta la reducere cu 40 de lei, exact prețul paletei Avon din catalogul C15. Și fardurile din paleta Avon au diferite efecte- mat și satinat- însă nu se observă prea bine din cauza lipsei de pigmenți- mai ales la nuanțele mai deschise. Plănuiesc să creez un look cu această paletă însă sunt puțin intimidată. Odată ce mă voi convinge voi posta o poză pe instagram, deci mai bine mă urmărești (@kovacs.eni)!

     Rujul mat Avon True Delicate Matte- Nuanțele noi sunt chiar foarte frumoase și naturale. Îmi place mult efectul mat și îl folosesc de cele mai multe ori. Mai ales toamna este varianta to go. Ador culorile mai închise, de aceea am ales nuanța Cherry Delight. De obicei nu folosesc aceste rujuri la facultate, deoarece mi se par puțin puternice și nu vreau să atrag atenția cu ele. Mereu m-am gândit că o variantă mai delicată ar fi perfectă, deoarece înainte foloseam rujuri maro care abia se observau. Acest ruj este perfect având culoarea perfectă pentru toamnă și efectul mat, dar delicat. 

   
     Ruj Mark. Epic- Rujurile din gama mark.Epic vin în culori puțin mai neobișnuite. Mi-am cumpărat la lansare nuanțele Street Style, Nude Attitude și Temptress. Toate au ceva deosebit în privința culorii. Street Style are o nuanță de maro spre gri, puțin cenușie, iar nuanța Nude Attitude este foarte deschisă la culoare; se vede contrastul chiar și fată de fondul de ten. Temptess este un roșu/burgundy foarte închis, ceea ce mie îmi place foarte mult, deoarece ador aceste nuanțe închise la culoare, însă tot aș putea spune că este puțin mai deosebită, nu e potrivită pentru toată lumea sau pentru a fi purtată casual în timpul zilei. Am cumpărat înainte câteva monstre în culoarea Blue Suede și mi-a plăcut foarte mult însă m-am gândit că nu merită să îmi cumpăr un ruj de mărime mare, fiindcă nu aș folosi nuanța prea des. Am găsit rujul în pagina de reprezentant la un preț foarte bun de vreo 9 lei și am zis că asta e șansa mea. Am purtat rujul la Electric Castle și mi-a dat foarte multă încredere în sine. M-am simțit puțin deosebită, deoarece nu mulți ar ieși din casă nu ruj albastru. De asemenea am făcut câteva poze pentru campania #LikeYourself de la Nivea și rujul albastru mi s-a părut excelent, având în vedere că culoare brandului este tot albastru. Ador culoarea, consistența și totul despre acest ruj și toată colecția Epic. 

     Contur lichid Color Trend- Produsele din această gamă sunt puțin mai ieftine de obicei ca cele din alte game de la Avon, însă sunt produse destul de bune. Mărimea produsului este destul de mică și sincer, când am desfăcut ambalajul am fost puțin dezamăgită, dar când l-am folosit m-am bucurat mult că nu este mai mare. Este perfect dacă nu te pricepi la conturarea ochilor, deoarece îți poți sprijini mâna de obraji, astfel liniile tale vor fi mai precise. Poți trage linii mai subțiri sau mai groase și textura produsului este bună, deoarece nu se usucă prea repede și trage linii exact unde pui pensula. Este puțin greu de controlat cantitatea pusă pe pleoape și dacă aplici prea mult se usucă ușor, îți încarcă baza genelor și cu timpul se crapă la capete (mai ales cel din interior) și se șterge. De asemenea dacă vrei să îl porți mai mult timp aș recomanda un alt produs, deoarece ține foarte bine câteva ore, apoi se crapă, se usucă și se șterge. Nu îl recomand pentru un machiaj de zi de durată! Sincer am opinii mixte despre acest produs, deoarece are și calități bune, dar și unele defecte.      Acum să vorbim și despre monstre. Am comandat o monstră de parfum și 5 de rujuri. 
     Eve Confidence- Apa de parfum este persistentă și ține mult timp. Este destul de dulce și din păcate nu este prea potrivită pentru mine. Voi rămâne doar la monstră și nu voi achiziționa produsul în mărime mare. 
     Noi nuanțe din gama True Color Perfectly Matte- În campania 12 au apărut 3 nuanțe noi de rujuri mate împreună cu 3 creioane de buze. Mi-am cumpărat atunci nuanța preferată (Wishful Wine) și m-am decis să testez și celelalte două nuanțe. Acestea sunt Roseberry Red și Hibiscus Blossom. Ambele nuanțe îmi plac destul de mult, însă nu știu cât de des le-aș folosi. 
   


   
     3 nuanțe din noua gamă Avon True Delicate Matte- Au apărut 8 nuanțe din această gamă. Am cumpărat culoarea preferată: Cherry Delight în mărime mare și am decis să testez și alte 3 nuanțe. Mauve Whisper, Bitten Apple și Misty Mocha. Având în vedere că îmi place formula și aspectul delicat consider să mai cumpăr în viitor nuanța Bitten Apple sau Misty Mocha. Dacă voi folosi de câteva ori monstrele cu siguranță voi lua și produsul în mărime completă (ca și în cazul rujului mark.Epic Blue Suede). 


     Sper ca aceste swatchuri să vă ajute să decideți ce culori vă plac mai mult. În catalog de multe ori nu se potrivesc nuanțele. 

P.S. Dacă te întrebi ce lac de unghii port va trebui să aștepți review-ul produselor din campania C14. Sper să reușesc să o postez cât mai repede. 

0 Comments