Am primit un colet de la Bic

     Fiind o persoană care se plictisește ușor, de multe ori intru pe facebook să văd ce este nou. Din întâmplare am dat peste o postare pe pagina Bic Beauty Razors unde se anunța un concurs. Marea întrebare era  ”Cum ar suna numele tău de eroină, dacă ai juca într-un film sau ai fi rol principal într-o carte?”. Am zis că îmi încerc și eu norocul, deoarece îmi plăcea inițiativa și să fim sincere, cine nu se bucură de un kit de epilare? În descriere era menționat și că vor alege un răspuns creativ și original, deci mi-am pus rotițele la treabă. După câteva idei pe care nu l-am considerat destul de bune am început să mă gândesc mai bine la ce mă definește pe mine cu adevărat, Fiind și la facultate, prietenele mă cunosc ca fata care se apucă de învățat în seara dinaintea examenului (ceea ce este foarte adevărat și nu recomand) și totuși cumva reușește să ia note destul de decente. Astfel m-am gândit că trăsătura care mă definește cel mai bine este procrastinarea. Ba chiar mai bine, sunt procrastinatoare și totuși reușesc că învăț și să îmi termin proiectele la timp. Așa am decis că numele meu de super-eroină va fi Procrastimazing!
     Pentru o vreme am și uitat de concurs, însă într-o zi de luni, când ieșeam de la facultate văd o multitudine de comentarii și notificări care mă anunțau că am fost câștigătoarea concursului. Acesta a fost primul concurs câștigat pe facebook. Mereu mă uitam la fetele care câștigă astfel de concursuri și mă gândeam la cât de norocoase sunt, iar acum am ajuns și eu să câștig ceva. Am contactat persoanele care se ocupau de gestionarea mesajelor pe facebook unde am trimis datele personale. Au fost foarte drăguți și ajutători. Până în weekend am și primit coletul. 
     Spre marea mea surprindere pe lângă kitul de epilare Bic Beauty Razors, pachetul a inclus și niște mici surprize.


     Aparatul de ras Miss Soleil în ediție specială îți ușurează mult ritualul de epilare. În ultima vreme am început să îmi cumpăr aparate de ras de bărbați, deoarece durează mult și le pot schimba doar capătul. Am fost surprinsă de cât de mult îmi plac aceste produse. În primul rând designul lor este foarte drăguț: sunt colorate în culori care te înviorează și au un model foarte elegant pe ele. Designul mânerului mi-a plăcut cel mai mult. În comparație cu aparatele de ras bărbătești acestea un mâner care stă foarte bine în mână și ajută la epilarea precisă și comodă. Au 3 lame, astfel îndepărtează bine firele de păr. Bineînțeles părul va începe să crească la loc chiar cum ai trecut peste el cu lama și a doua zi deja se simte un mic disconfort, lucru de la sine înțeles dacă folosești metoda de epilat cu lama. Produsul are la capăt niște benzi, care ajută la catifelare. Dacă optezi pentru această metodă de epilare aș zice să încerci aceste produse. În special confortul cu care ții aparatul nu se compară cu alte aparate folosite.      Cum ziceam, pe lângă produsul promis am primit și niște mici bonusuri, care arată cât de atenți la detalii sunt cei de la Bic. Am primit un burete de baie de la Sephora, care îmi place foarte mult. De obicei și eu îmi cumpăram buretele de la Sephora, deoarece sunt făcute foarte bine și nu se desfac la prima baie (cum am mai pățit înainte cu produse care sunt la un preț foarte asemănător, dar calitate nu au deloc). Și acest produs este colorat și dă un strop de veselie băii. 
     Am primit și un ondulator de gene tot de la Sephora care este și el foarte bun. Nu folosesc foarte des ondulator de gene, doar când fac un machiaj mai special. Înainte aveam unul de la Lidl care de asemenea este foarte bun. Cel de la Sephora diferă doar în micile bucăți de cauciuc protectoare de la mâner. Într-adevăr este mult mai comod, dar la diferența de preț nu mi se pare că se merită să cumperi produsul mai scump. 
      În pachet mai era și un lac de unghii Complete Salon Manicure de la Sally Hansen în nuanța 575- Red-Handed. Recunosc, nu este culoarea mea preferată, deoarece prefer nuanțele mai naturale, însă va fi o variantă considerabilă pentru manichiura de iarnă, de sărbători. Produsul promite multe. Acționează la o bază, întăritor, accelerator de creștere, culoare, top-coat, anti-ciobire și are o strălucire ca oja gel. Este recomandat să aplici 2 straturi și promite să țină până la 10 zile. Aplicatorul este extrem de bun, deoarece are forma foarte bună și te ajută mult la vopsirea unghiei în zona cuticulelor și pe margini. Cu atenție poți evita cu totul să îți vopsești și degetele. Se usucă foarte repede, cum promite, lucru care chiar m-a surprins. Are o textură puțin mai moale, dar nu se compară cu lacurile de unghii ieftine cu o textură asemănătoare. Aplicând al doilea strat, culoare este perfectă, fără urme ale pensulei. Ține bine o săptămână, după care se duce foarte ușor. Dacă îl aplici într-un strat se duce după doar câteva zile. Am găsit acest produs și pe emag, dacă vrei să îl încerci.     În concluzie toate produsele oferite mi-au plăcut foarte mult și mă bucur extrem de mult că am câștigat concursul. Mulțumesc mult Bic pentru atenția și grija cu care a fost făcut pachetul! Ați inclus un strop de vară și bucurie în zilele mohorâte care vor veni cu începerea iernii. 


0 Comments