Am primit un colet de la Tchibo

     În ultima vreme am început să mă înscriu în mai multe campanii/concursuri pe facebook și instagram (făcute pe companii cunoscute, deoarece în ele am încredere). După campania #LikeYourself de la Nivea în care m-am înscris gândindu-mă că oricum nu voi fi una din participante și am ajuns totuși la a doua etapă am zis că o să îmi încerc norocul în mai multe locuri. 
     Astfel m-am înscris cândva la o campanie de la Tchibo. Sincer am o vagă amintire că m-am înscris, dar nu îmi amintesc contextul în întregime. Acum câteva zile am primit un mesaj de la curier că voi primi un pachet. Habar nu aveam despre ce pachet era vorba, mai ales că eu eram la facultate și coletul trebuia să vină acasă. Abia așteptam să vină weekendul să merg și eu acasă să văd ce am primit. Am aflat pe parcurs că este vorba de un pachet de la Tchibo, însă eram tare curioasă ce ascunde.
     Nu demult a apărut o nouă ediție a expressoarelor Tchibo Cafissimo mini, cea în ediție pastel. Cu mottoul ”Made in Heaven!” expressoarele Tchibo Cafissimo mini Pastel edition vin în culori pastel și design minimalist perfect pentru orice încăpere. Făcut cu gândul la visători acestea vin în 4 culori: Misty Blue, Charming Coral, Poetry Purple și Frosted Green. 
     Pachetul primit promova aceste noi produse (expressoarele și capsule) cât și atmosfera pe care le creează. Totul era în culori pastel, care te fac fericită și te duc cu gândul la vară, libertate, vise, plutire, zbor și atingerea imposibilului. 

Deci ce am primit de fapt?


     În colet era un carnet al cărei pagini sunt pe o parte de matematică, pe cealaltă parte albe. Pe partea cu carouri apare mottoul ”Made in Heaven!” și o mică imagine cu un iepure care călărește un elefant cu o cană de ceai drept șa. Toate imaginile folosite în campanie te duc cu gândul pe de-o parte la Alice în Țara Minunilor, pe de altă parte la absurditatea și complexitatea imaginilor și posibilităților din vise. Am primit și un flyer cu mici detalii despre produse. 
     În pachet era și un pix flamingo care arată minunat și te duce cu gândul instant la vară. Îți înveselește zilele mohorâte și dă o pată de culoare împrejurimilor. Îmi place pixul în mod special, deoarece are vârful subțire și are un mecanizm practic. Atunci când vrei să scrii trebuie să scoți mascota, astfel nu îți îngreunează scrisul și poți pune deoparte micul flamingo. 
     În colet era și un pachet de trufe de cappuccino în culori pastel. Sunt delicioase, chiar dacă le-am primit cu câteva zile întârziere.


     Piesa de rezistență din colet era însă o cană unicorn care își schimbă culoarea dacă torni în el lichid fierbinte. Ador totul cu unicorni și am fost atât de fericită când am văzut că am și eu unul acum. Am și băut ceai din el cum l-am desfăcut. Lângă cană era și un sticker de la compania care distribuie produsul (Thumbs Up UK). În colet era și o pungă de cadou cu logo-ul Tchibo, care completează perfect magicul cadou. 


     Dacă tot suntem la capitolul Tchibo, m-am înscris într-o nouă campanie în care am creat un model de cană. Aș fi foarte recunoscătoare pentru un vot la cele două căni pe care le puteți găși căutând numele Eniko-Beatrice Kovacs, dând click aici.

0 Comments