Ce produse mi-am comandat din Avon C15?

     A venit vremea să scriu și despre produsele comandate în C15. Încet-încet suntem la final de an și intrăm în perioada ofertelor de iarnă. Majoritatea produselor comandate au deja o atmosferă de iarnă, acestea fiind comandate din broșura pentru reprezentanți. Unele produse le-am cumpărat drept cadou, dar despre majoritatea urmează să scriu și review-ul.


     Spumantul de baie cu merișoare și portocale- Aroma produsului este una excelentă și te duce imediat cu gândul la Crăciun. Este foarte relaxant și face multe bule, însă e nevoie de puțină presiune pentru asta. Spuma ține aproximativ 20 de minute, timp în care poți uita de griji și probleme. Are un litru ce este îndeajuns pentru a te ține toată iarna. În C16 îl găsiți la prețul de 15 lei, în C17 la 18 lei.

     Gelul de duș Oriental Zen- Probabil va face parte din cadoul cuiva, deoarece am deja pe stoc câteva geluri de duș la 500 ml pe care va trebui să le folosesc. Are însă o aromă foarte plăcută de iasomie și ceai verde și este îmbogățit cu un complex de vitamine C și B5. În ultimele cataloage nu l-am găsit însă produsele de același fel sunt la 9 lei în C16 și 17 lei în C17 împreună cu o cremă hidratantă de duș la 720 ml.

     Gelul de duș Senses Winter Magic- În fiecare an Avon vine cu noi arome încântătoare de geluri de duș și săpun lichid Senses în mirosuri inedite de sărbătoare. Anul acesta te surprinde cu amestecul de cireșe negre, mere și zmeură. Varianta aleasă de mine a fost cea de 500 ml, deoarece toată iarna îmi voi aminti de magia sărbătorilor făcând baie cu acest gel de duș. În C16 și C17 produsul poate fi găsit la 10 lei (7/ 8 lei la 250 ml).

     Masca individuală Naturals cu măsline verzi- Produsul este varianta de o singură folosire a măștii în mărime întreagă din gama Avon Naturals. Hrănește pielea și îi dă o catifelare de durată. Am adorat masca, deoarece nu îngreunează pielea, se șterge ușor și rezultatul este instantaneu. În C16 și C17 se găsesc la 3 lei. Într-o mască individuală sunt 10 ml, însă într-o mască în mărime întreagă sunt
75 de ml la aproximativ 7 lei, deci eu aș opta pentru varianta în mărime întreagă ținând cont de cantitate-preț. 

          Contur Kohl pentru ochi mark. Intense- Am comandat produsul în culoarea Bronze Sheen. Este o culoare foarte plăcută: un maro cald, strălucitor. Este foarte ușor de combinat cu alte culori pentru un machiaj de zi sau chiar unul de seară. La capăt are un vârf de cauciuc (burete) cu care poți difuza puțin liniile aspre astfel obținând un machiaj frumos și elegant tip smokey eyes. Partea negativă a produsului este inconsistența formulei. Cu unele părți abia poți trage o linie care se vede bine, altădată nu vrei să lași din mână produsul, deoarece este așa ușor de folosit. Din păcate am observat asta și la alte creioane de ochi. Unele sunt extrem de bune, moi, pigmentate și ușor de folosit, altele abia se observă sau necesită foarte multă presiune. Am observat asta mai ales la creionul de ochi negru, dar se observă puțin diferența între diferite texturi și culori. Cele mate și închise necesită multă presiune -cele închise și strălucitoare însă, de cele mai multe ori sunt geniale. Partea negativă este că deși se folosesc ușor și se văd bine, se și termină foarte repede. În C16 găsiți produsul la 17 lei și în C17 cu 15 lei. 


     Lacurile de unghii- Îmi plac foarte mult lacurile de unghii de la Avon și în prezent dețin 35 de nuanțe diferite, plus bazele, tratamentele și top-coat-uri cu diverse efecte. Produsele sunt cu adevărat bune și de calitate și țin o săptămână măcar dacă sunt aplicate cum trebuie (base coat, 2x culoare, top coat). Din păcate eu am prostul obicei de a îndepărta lacul de unghii când mă plictisesc, dar și asta numai după minim o săptămână de la aplicare când se observa creșterea unghiilor. De data aceasta am comandat 3 nuanțe din 2 game diferite. Din gama Avon True Colour am comandat nuanța Plum Dazzle, perfectă pentru o ținută elegantă sau pentru perioada sărbătorilor. Este un roșu închis, spre bordo cu particule sclipitoare. Din gama mark. Gel shine am comandat nuanțele Glimmering Haze un argintiu spre gri puțin strălucitor și nuanța Cinder & Ash care a apărut de curând. Aceasta este o nuanță de verde închis asemănătoare cu Pined Perfection, însă puțin mai închisă și cu o tentă de gri. Lacurile de unghii țin deci foarte bine și au un finisaj foarte frumos, ca manichiura cu gel. Nuanța Cinder & Ash se găsește în C16 și C17 cu 11 lei.

     Cercei Wenda Zodiac- Cerceii sunt foarte mici, discreți și eleganți, perfecți pentru a fi purtați zilnic. Bineînțeles am cercei Vărsător. M-a surprins foarte mult ambalajul drăguț și elegant. Trebuie ținut cont că nu sunt din argint și pot lăsa reziduu. Nu este recomandată purtarea lor în timpul băii și a activităților sportive sau înot. Am găsit produsul la un preț excelent cu discount 75% cu 6 lei. 
     

     Set de creme de mâini Avon Care- Setul conține 3 creme de mâini în ediție limitată cu motive de Crăciun. Fiecare are 30 ml și sunt perfecte pentru a fi dăruite drept cadou celor dragi ca o mică atenție. Cea roz este intens reparatoare cu ulei de cocos. Are o aromă excelentă de cocos și hidratează în profunzime și de durată. Cea galbenă are efect de hidratare și conține lăptișor de matcă. De asemenea are o aromă foarte plăcută. Cea albastră este hrănitoare cu glicerină și spre deosebire ce celelalte două acesta nu are nici un miros mai specific. Toate au o textură foarte plăcută care hidratează intens dar nu lasă pielea încărcată. Conțin și vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor. Sunt potrivite și pentru a fi purtate în geantă. Setul se găsește în C16 la 12 lei și se pot achiziționa la bucată la prețul de 6 lei în C16. În C17 se pot cumpăra la 4 lei bucata. 

     Accesoriu multifuncțional pentru picioare- Aparatul conține 3 foi înlocuibile: o piatră ponce, o pilă abrazivă și o pilă pentru netezire. De obicei nu îmi place să folosesc piatra ponce, deoarece nu mi se pare îndeajuns de bună și eficientă, însă îmi plac pilele. Deocamdată folosesc un alt dispozitiv tot de la Avon care are o pilă abrazivă și una pentru netezire. Cea abrazivă de obicei ține foarte bine, însă dea pentru netezire se dezintegrează ușor la contactul cu apa, mai ales dacă apare și fricțiunea. 

     Pe lângă toate aceste produse mi-am comandat și două monstre de parfum: Avon Life Colour pentru ea și pentru el. Sincer nu sunt preferatele mele, deci nu voi cumpăra varianta în mărime completă. Am inpresia că miros a săpun. Bineînțeles oamenii de obicei au cele mai mari diferențe în materie de parfum. Ce îi place unei persoane, poate nu i se potrivește deloc celeilalte persoane. De asemenea parfumurile reacționează diferit și la contactul cu pielea fiecăruia. 


     Acestea ar fi produsele comandate în C15. În curând voi plasa noua comandă și voi reveni cu noi review-uri.

0 Comments