Ce produse mi-am comandat din C14 Avon?

     O nouă campanie, noi produse de încercat. Voi încerca să postez următorul review cât mai repede, deoarece am întârziat puțin cu această postare și chiar azi mi-am ridicat noul colet. Deci ce produse mi-am cumpărat din campania 14?
     Am comandat un parfum, o cremă de față, un ruj, o mascara, un lac de unghii și câteva monstre bineînțeles. Mascara este încă pe stoc, deoarece nu demult mi-am schimbat vechiul produs, așa că voi reveni cu un review când îl voi încerca.     Apa de parfum Incandessence Lotus- Noua apă de parfum pe lângă bine cunoscutele Incandessence, varianta clasică (cu aromă de bergamotă trandafir și lemn de tec), Incandessence Glow și Incandessence Flame (după o scurtă căutare am descoperit și alte variante ca Incandessence Blossom și Incandessence Lumére pe care însă eu nu le-am văzut prin catalog, deci dacă știți ceva despre aceste variante vă rog lăsați un comment) îți completează perfect colecția. În prezent eu dețin varianta clasică și cea nouă, Lotus. Aceste parfumuri au o aromă foarte elegantă și optez pentru ele mereu când vreau să mă simt mai specială, sigură pe mine și feminină. Incandessence Lotus are o aromă mult mai fresh în comparație cu cea Incadessence. Are note de gutui, floare de lotus și lemn violet. Vine într-o sticluță foarte frumoasă și elegantă care atrage pe loc atenția. 

     Crema de zi Anew Perfect Skin Wake Up SPF 25- Cremă hidratantă care oferă hidratare de durată. Este recomandat persoanelor peste 25 de ani, însă nu face niciun rău tenului mai tânăr. Se recomandă folosirea cremei hidratante de acest gen chiar înainte de a împlini 25 de ani, adică înaintea apariției problemelor. Crema este perfectă pentru zi deoarece are SPF 25 și nu lasă razele nocive ale soarelui să pătrundă în piele (da, chiar și pe vremea rece și friguroasă trebuie să folosim o cremă cu factor de protecție. Crema nu încarcă deloc pielea și pot spune că în sfârșit am găsit o cremă a cărei texturi este perfectă pentru tenul meu. De asemenea un mic sfat ar fi să nu vă încărcați pielea cu prea mult produs, deoarece pot apărea reacții destul de neplăcute cum ar fi puncte negre sau coșuri, Se recomandă ca din orice cremă să folosim produs cât un bob de mazăre pe toată fața. La nevoie se poate aplica mai mult, însă nu trebuie să îți îneci porii. 

     Lac de unghii mark. Gel Shine- Noile nuanțe sunt perfecte pentru atmosfera de toamnă. Toate culorile sunt geniale și pigmentate. Mi-am cumpărat nuanța Cast a Shadow, o combinație între maro, mov și gri. Culoare este puțin mai închisă ca cea din catalog, însă de când am această nuanță o port cu foarte mare drag. Lacul de unghii ține foarte bine. Îl am de mai mult de o săptămână și doar acum începe să se cojească pe la vârfuri. Am aplicat o bază cu particule de aur, două straturi de culoare apoi un strat de lac de unghii pentru protecție (top coat). Mi-au plăcut atât de mult noile nuanțe încât a trebuit să comand încă una din următoarea campanie (stay tuned pentru a afla care). În multe poze postate în ultima vreme această nuanță pe unghii.

     Ruj Luminous Velvet- Noul ruj mat cu finisare metalică are o formulă plăcută care se aplică foarte ușor. Eu am nuanța Glistening Mulberry care este ideală pentru a da un mic plus unul look casual, de zi. Aș recomanda ca înainte de folosire să vă hidratați bine buzele, deoarece se observă crăpăturile extrem de ușor. Pe lângă rujul în mărime completă am și câteva monstre care intră în colecția mea: Cocoa Beam, Glided Berry și Violet Shine. Consider să îmi cumpăr în viitor rujul în mărime completă în nuanța Glided Berry, dar voi decide asta doar după ceva vreme; voi vedea cât de des voi folosi monstra. 


     Pe lângă aceste produse mi-am luat și o mască de păr, pe care am uitat-o în baie, deoarece trebuia să o folosesc deja. Este masca mea preferată de păr (Advanced Techniques- Mască tratament Moroccan Argan  Oil), pe care o voi include în altă postare în curând.

     După cum este de știut prețurile produselor variază în fiecare catalog, deoarece depind de ofertele actuale. Deoarece pe toți ne interesează de obicei prețul produselor voi afișa un preț aproximativ. Apa de parfum e în jur de 45 de lei, Crema Anew în jur de 25 de lei, lacul de unghii la 10-11 lei, rujul în jur de 17 lei, masca de păr la aprox. 10 lei, iar rimelul e în jur de 17 lei. 

0 Comments