Students' Kit de la cv30

     Cu destul de multă vreme în urmă, chiar înaintea începerii noului an de facultate m-am înscris pentru a primi un kit pentru studenți. Kitul a fost făcut de cei de la cv30 cu ajutorul sponsorilor. Au ajuns la Cluj la UBB între 14-16 noiembrie. 
     Sincer partea de organizare mi s-a părut puțin haotică. Nu știai exact când ajung la facultatea ta, cât timp rămân, care este programul lor. De asemenea și kiturile diferau în mare parte. Pe lângă faptul că unele produse se terminau, altele nu au fost deloc. Am mers chiar în prima zi, exact ca să apuc să primesc din fiecare produs (mai ales că cel mai tentant pentru mine a fost șamponul uscat). Mi-ar fi plăcut să primesc gift cardul de la Starbucks (deși îmi plac doar 2-3 băuturi de la ei), însă nici urmă de el. În fiecare zi erau la diferite facultăți, lucru ce îți îngreuna și mai mult lucrul. 
     În fine, hai să terminăm cu partea negativă (aproape) și să trecem și la lucrurile pozitive. Am avut norocul de a fi chiar în oraș când s-a publicat prima locație așa că în scurt timp am fost deja pe drum. Am găsit ușor standul, era chiar la intrare și nici nu era rând când am mers. Unele fete de acolo erau puțin încrezute, iritate și fără prea mult bun simț însă spre norocul lor a intervenit repede o altă fată care chiar era drăguță și ajutătoare. Aș sugera ca pe viitor să se aleagă mai bine aceste persoane care stau la stand, mai ales fiindcă reprezintă un brand, o imagine. În fine, am primit pachetul destul de ușor, am primit tot felul de bunătăți și am pornit spre casă mulțumită că am primit totuși un pachet complet gratuit cu unele produse chiar foarte utile. Unele produse le-am mai testat, altele au fost complet noi. 
     Nu aș vrea să fac chiar un review complet al produselor, dar vă voi prezenta ceea ce am primit și voi adăuga câteva păreri. Deci, ce era în kit?


     Nu pot nega, sunt o mulțime de produse foarte bune și chiar utile pentru un student. În primul rând am primit o apă micelară de la Avon, varianta mini pentru călătorii. Am cumpărat acest produs când a apărut vara aceasta și l-am dus cu mine în călătorii. Produsul în sine este preferatul meu, am varianta de 400 ml în care abia a mai rămas puțin. Este mic și compact, nu se scurge și curăță extrem de bine machiajul, chiar și cel rezistent la apă. În pachet era și un șampon uscat de la Batiste, o gamă foarte bine cunoscută. Produsul este în mărime completă și este în ediție specială. Îl găsiți aici pe site-ul Batiste. Deși nu este specificat, produsul mi se pare mai potrivit pentru părul deschis la culoare, deoarece praful acela alb este destul de persistent și lasă urme destul de vizibile, chiar și după masarea produsului și periere intensă. Miroase destul de bine, are un parfum floral plăcut cu note de iasomie, flori de măr și frunze de violete. Este un produs luxe și are ambalajul foarte frumos și intricat. Personal ador culorile folosite.
     Trecând la altă categorie de produse am primit și 10 tablete de MemoPlus. Încă nu l-am încercat, deoarece momentan folosesc Lecitină+Vitamina B de la Doppelherz, dar intenționez să îl încerc în perioada sesiunii de iarnă. În pachet era și un prezervativ de la Durex din noua lor ediție cu emoji. 
     Trecând la categoria de alimente în kit era un pachet de biscuiți 4x4 Biscuiți de Teren Wild Mix, o doză de Cola Zero (mai nou Coca Cola nu știe cum să facă cât mai multă reclamă la produs, dar nu pot să îl beau nici cum, deși am încercat de prea multe ori. Am luat și noua variantă cu scorțișoară, deoarece ador scorțișoara, dar nici așa nu pot să îl beau. Îmi aduce aminte de sucurile ieftine din copilărie, pe care nici pe atunci nu le suportam), ciocolată cu lapte LaDorna (foarte gustoasă) și o mică bucățică de ciocolată Kandia (mai mică nici nu se putea, însă cu portocale, lucru ce îmi place foarte mult). 
     Pe lângă un semn de carte-reclamă și un sticker am mai primit o agendă cv30 foarte interesantă. Primele pagini le-aș semăna cu un bullet journal. Chiar pe prima pagină îți poți scrie numele și informațiile social-media. urmează câteva pagini unde ar trebui să scrii unde te vezi peste 5 ani, 1 an și în prezent pe diferite planuri (ca personal, financiar, carieră). Urmează o secție cu un plan de dezvoltare personală și profesională, orar pentru cele două semestre, o pagină în care îți poți nota examenele din sesiune, un party planner, două pagini în care poți nota la ce episod ai rămas cu un serial sau la filme vrei să te uiți, un planificator de vacanță și un.... ei bine, un selfie tracker. După acestea vine o secțiune cu foi albe pentru notițe și la final niște oferte de muncă. Agenda este chiar foarte creativă și practică. Mă așteptam la un carnet plin de oferte de muncă sau cu foi albe și m-a surprins plăcut setup-ul agendei. 
     În concluzie aș zice că kitul este unul util și interesant. Unele lucruri îmi plac chiar foarte mult, cu altele nu mă pot obișnui oricâtă reclamă le-ar face. Fiind un kit gratuit consider că a meritat să îl iau. Partea cu organizarea nu știu dacă o fac din adins (poate să nu meargă toată lumea după kit, fiindcă nu au destule) sau pur și simplu nu le iese cum vor, dar ar fi bună o organizare mai serioasă și user-friendly aș zice. Pe facebook de asemenea nu îți prea răspund la întrebări și comentarii, dar pe instagram mi-au dau share la o postare cu această poză (din ziua ridicării kitului). Sincer, momentan am opinii mixte despre ei, dar pot zice un lucru sigur: această dezorganizare le strică cam mult din imagine. Se zice că orice reclamă este bună, fie că este bună sau rea. Eu zic că reclama rea nu le face prea bine. Nu numai că își pierd din propria veridicitate, dar și din cea a companiilor cu care lucrează. Students' Kit este un proiect/ o campanie interesantă și care ar prinde tare bine mai ales pentru grupul lor țintă, dar repet, este nevoie de multe îmbunătățiri. 

0 Comments