Ce produse mi-am comandat din Avon C16?

     O nouă campanie, noi produse de încercat. Luna aceasta am comandat câteva produse noi, tocmai apărute dar și unele produse vechi și de încredere. Mai jos aveți și poza cu toate produsele comandate. Mai potrivite pentru apropierea sărbătorilor de Crăciun nici nu cred că se poate.


     Din campania 16 am comandat două spumante de baie, o mască pentru păr (despre care consider că deja este vremea să scriu), două măști de fată, o cremă de mâini și un blush/ iluminator. 

     Spumantul de baie cu turtă dulce- Spre surprinderea mea spumantul de baie chiar miroase foarte puternic a turtă dulce. Deja v-am împărtășit de câteva ori secretul meu pentru o baie mai spumoasă, deci nu mă voi repeta. Găsiți trucul la alre review-uri, cum ar fi acesta. În C17 îl găsiți la 10 lei, iar în C01 la 9 lei.

     Spumantul de baie cu măr și scorțișoară- Se poate folosi și ca gel de duș. Mirosul este excelent și îmi aduce aminte de prăjuturile cu mere făcute de mama. Aroma este una foarte festivă dar și fresh. Ambalajul este excelent, fiind parte din setul format din cei doi ursuleți din noua ediție. În iarnă Avon vine cu două design-uri și arome complet noi care forează un set foarte drăguț. În anii trecuți au fost și pinguini, Moș Crăciun, om de zăpadă în diferite design-uri și abia aștept să văd design-urile din anii următori. În C17 îl găsiți la 7 lei.

     Masca de păr Moroccan Argan Oil- Am mai menționat și înainte acest produs-minune. Este singura mască de păr care se potrivește părului meu de la Avon. Îl hrănește intens și descurcă foarte bine părul, astfel nu sunt nevoită să îl piaptăn și să pierd buclele. Din păcate trebuie să folosesc destul de mult produs și în cel mai bun caz acesta mă ține maxim o lună. Încă mai am puțin din vechiul produs, dar pe acesta l-am luat ca rezervă pentru perioada sărbătorilor. În C01 îl găsiți la 12 lei.


     Masca de față energizantă Oriental Radiance cu cei alb- Ador produsele din gama Planet Spa, mai ales măștile de față. În prezent încerc să îmi completez colecția și în prezent am 9 măști din această gamă. Produsul miroase excelent, este fresh, natural și te calmează și energizează în același timp. Te scapă de stresul zilnic, ducându-te cu gândul la un tratament de lux, o excurie sau o oază liniștitoare. Totodată îți dă energia necesară pentru a-ți continua ziua cu noi puteri și încrezătoare. Formula este puțin mai lichidă fată de alte măști peel-off și este complet transparentă, deci aplicarea este puțin interesantă, dar cu puțină dexteritate se aplică ușor. Eu l-am aplicat cu mâna și pentru astfel de formulă chiar m-am bucurat mult de alegere. Părerea mea este că s-ar scurge foarte ușor de pe un aplicator și ar fi și mai greu de manevrat. De obicei eu folosesc aplicatorul ca produsul să fie pus într-un strat subțire, dar acesta se întinde chiar foarte ușor. trebuie doar să aștepți până se usucă, apoi îl tragi de la un capăt și se ia foarte ușor (bineînțeles dacă ai așteptat îndeajuns de mult). Lasă pielea catifelată și moale. În C17 îl găsiți la 10 lei.

     Masca de față revitalizantă Treasures Of The Desert- O mască de tip sheet mask de unică folosință. Înainte am folosit masca cu argilă în varianta tub de 75 ml. După părerea mea acea mască este cu adevărat genială. Regenerează pielea, o lasă extrem de moale, mătăsoasă și curată. Singura problemă la măștile cu argilă este curățarea produsului de pe față. De obicei eu folosesc un prosop micuț pentru curățare, însă și acela trebuie curățat în profunzime. Masca de unică folosință te scutește de acest pas însă nu sunt încă sigură că se merită. Deși bănuiam că masca va fi cam aceeași m-am înșelat destul de mult. Serul în care este pusă nu s-a înțeles prea bine cu pielea mea. A încărcat-o destul de mult și în scurt timp am avut multe coșuri pe fată, mai ales pe bărbie, nas și frunte, adică în zona T. Masca în sine este bună, acoperă bine fața și se întinde foarte ușor și destul de mult. Serul  este puțin lipicios însă și am simțit o ușoară usturime atât în timpul folosirii, cât și după masarea formulei în piele. Acesta nu se spală, după ce serul acționeză, acesta își va continua treaba încă o vreme. Pielea a devenit într-adevăr moale dar lipicioasă și încărcată. Chiar am simțit că a făcut mai mult rău, decât bine. Îmi pare foarte rău de reacția pielii, deoarece chiar speranțe mari pentru acest produs. În conluzie, voi rămâne la varianta de tub a produsului, pe care îl ador și folosesc ori de câte ori simt că pielea mea are nevoie de puțin mai multă atenție ca de obicei. În C17 îl găsiți la 7 lei

     Crema regeneratoare pentru mâini- Cum continui să precizez în această postare, ador produsele cu ulei de argan. Îmi place atât efectul cât și mirosul care personal mă calmează și mă duce cu gândul la un tratament de lux. Știți deja că ador cremele care sunt puțin mai grase, care însă nu încarcă pielea. Această cremă este exact acel gen de produs. Hidratează intens, lasă pielea moale și mătăsoasă și are aroma aceea excelentă pe care o ador. Produsul este sigur printre preferatele mele iarna aceasta și pot numai să îl recomand tuturor. În C17 îl găsiți la 9 lei.

     Fard de obraz iluminator- Deși după descriere produsul ar trebui să fie un blush eu l-am folosit ca iluminator și după părerea mea este chiar destul de bun. Nu are un efect wow, dar este destul de subtil și dă un aer mai special machiajului. Având mici particule strălucitoare este un produs excelent pentru machiajul de sărbători. În C17 îl găsiți la 35 lei.

     

     Mascara pentru volum și alungire Big & Extreme- Deși nu mi-am comandat produsul în această campanie acum am ajuns să îl încerc. Până acum am folosit două mascara: Big & Style în nuanța Brown Black și mascara True Color Ultra Volume însă formula a devenit relativ uscată așa că am decis că este timpul să încerc una din noile produse. Formula produsului este destul de bună, aceasta dă volum bun însă datorită perilor genele se pot lipi foarte ușor una de alta. TIP: Ca să dezlipești firele una de alta folosește un aplicator de mascara nou, fără produs pe el. Deși formula ar trebui să waterproof, acesta se duce în caz că te apuci de plâns și formula întrând în ochi creează o senzație de usturime (zic și eu, a pățit un prieten :)) ). Am cumpărat nuanța Blackest Black. Nu este deci o mascara deloc specială, dar este una destul de bună pentru prețul la care l-am cumpărat. În C17 îl găsiți la 16 lei, iar în C01 la 20 lei.

 review mască

     

0 Comments