Glitter Dust de la Make Up For Ever

     Dacă tot am vrut să încep anul cu ceva magic, m-am gândit că nu este nimic mai potrivit ca setul Glitter Dust de la Make Up For Ever. Am primit setul în Winter Box-ul de la Nivea (găsești întregul articol aici) alături de multe alte lucruri foarte drăguțe, mai ales în perioada sărbătorilor.
     După ce am primit setul am și început să experimentez cu el și am realizat câteva machiaje chiar foarte reușite. Cel mai bun a fost probabil cel din seara de revelion (din păcate în poze nu se vede prea bine). Pe viitor intenționez să mai folosesc unele culori și voi posta niște poze mai bune pe facebook sau instagram (nu uita să mă urmărești aici).  Mai am unul puțin mai interesant, fiind o interpretare a reginei de gheață, pe care îl includ puțin mai jos.


     Setul conține două pudre perlate și două variante de sclipici. Deși pe site scrie că fiecare cutie conține 1,2 grame de produs, pe ambalaj apare cu totul altceva și surprinzător nu este de rău. Începem cu pudrele. Acestea vin în două culori: 06 -Frozen Turquoise și 12- Copper. Frosen Turquoise este o pudră albă, cu tonuri de albastru, care dă un ton rece machiajului dar îl și luminează. Are 1,6 grame, cum ziceam, o surpriză plăcută. Copper este nuanța mea preferată din tot setul și până acum l-am folosit de cele mai multe ori. Este o culoare foarte plăcută și foarte strălucitoare care face din orice machiaj unul glam. Acesta are 1,4 grame. Pudrele sunt foarte strălucitoare și intense. De asemenea îmi place foarte mult că setul conține o culoare mai rece și una mai caldă, astfel poți da un strop de strălucire oricărui machiaj. 

     Sclipiciul vine de asemenea în două culori diferite: S111- White Jade și S806 Pink Chanpagne. White Jade este un sclipici alb cu tonuri albastre și mov însă nu atât de puternice precum pudra perlată. Este foarte strălucitoare și reflectivă. Are 1,2 grame, cel mai mic gramaj dintre toate cele patru produse. Pink Champagne este un sclipici mov sau roz mai închis. Strălucește puternic și nu are subtonuri observabile. Sclipiciul are particule mici însă este nevoie de lipici pentru sclipici pentru a fi aplicate bine. Am încercat fără, dar este imposibil. De asemenea se răspândește pe toată fața și este greu să te scapi de el. Nu mi-a prea plăcut sclipiciul și nu prea cred că îl voi folosi în viitor Poate la ceva festival îmi va prinde bine, dar nu le-aș folosi pentru machiaje glam. Sclipiciul se poate folosi atât pe ochi cât și pe corp. 


     La finalul zilei mai ales pudra se dă jos foarte ușor și nu rămân urme. Și „grosul” sclipiciului se dă jos ușor dar rămân pe fată câteva particule de care te scapi mai greu. Am vrut să vă scriu și despre preț, dar cum stocul de la Sephora s-a epuizat nu îl găsesc pe site, dar este undeva în jur de 160 lei. Nu sunt sigură că aș da atâția bani pe acest produs, deoarece poți găsi ușor alte alternative, mai ales în această perioadă de după sărbători. Poți cumpăra la NYX orice culoare cu 30 de lei (sclipici) sau găsești setul pe site cu 10 colori diferite de sclipici și lipici la 27,5 de dolari. Dacă te interesează. găsești linkul aici. În România din păcate nu am văzut produsul la reducere, dar vă las un update dacă dau peste el. Dacă totuși te interesează setul Glitter Dust, îl găsești încă aici, tot cu o reducere destul de frumoasă (am găsit produsul doar pe Sephora Canada).
     Poate te gândești „Dacă nu îi place sclipiciul, pentru că nu îl poate lipi, ce face cu pudra?” Ei bine, am un mic truc de împărțit cu voi. Având în vedere că cel mai mult folosesc pudra arămie aplic peste fardul de ochi un strat de ruj (nu mat!) într-o culoare mai naturală. Astfel particulele se vor lipi de ruj și nu se vor împrăștia pe toată pleoapa. Un alt pas important este fixarea machiajului la sfârșit. Eu folosesc un spray de la Avon care mă ține foarte bine chiar și timp îndelungat.

     Deci, ești curioasă ce machiaj am realizat cu setul? Cum ziceam, nu este cel mai bun și am încercat să experimentez cu culorile, dar voi încerca să revin cu un update și aici. 


0 Comments