Produse Sephora Collection -ediție de Crăciun 2018

     Chiar dacă decembrie a trecut deja, magia nu trebuie să se termine încă. De aceea am ales să postez un mic articol în plus săptămâna aceasta. După cum v-am povestit deja unele produse Sephora Collection au apărut în ediție specială. În 2018 tema a fost o noapte magică. Astfel multe produse aveau bufnițe, stele și sclipici pe ele. 
     Într-un articol trecut (îl puteți citi aici) v-am povestit despre paleta Enchanted Sky, iar acum revin cu două produse mai mici. 


     Masca de mâini cu avocado

     Fiind în magazin m-am văzut atrasă de ambalajul magic și holografic al măștii. Bineînțeles am vrut să îl cumpăr, mai ales fiindcă în această perioadă mâinile mele sunt foarte uscate, deci o mască poate face numai bine. În pachet sunt două mănuși, adică poți folosi masca o singură dată pe ambele mâini. M-a surprins foarte mult designul. Mă așteptam la o pereche de mănuși albe chiar dacă pe ambalaj erau stele, credeam că desenul face parte doar din designul ambalajului, însă pe mănuși chiar sunt mici stele albastre. Are o mică bandă cu care lipești mănușile astfel încât să fie comode, dar să nu se scurgă masca (nu este lichid, dar se poate scurge). Pe aceste benzi scrie și pe ce mână să le pui. 
     Mănusile au două straturi, una din material care ajută la absorbirea produsului în piele, altul din plastic, care are însă un efect ca de cauciuc. Masca nu se va scurge astfel, iar tu poți să-ți continui activitățile. Îți poți folosi chiar și telefonul. 
     Mănușile trebuie aplicate pe măini curate și uscate. Le separi, le aplici pe mâini, după care strângi banda în jurul încheieturii. Lași masca să acționeze 15 minute, apoi masezi surplusul în piele. Nu trebuie clătit! Este recomandat să folosești masca de două ori pe săptămână, însă mie mi se pare puțin mult, dacă ai mâinile normale, nu prea uscate. Masca conține extract de avocado și hidratează piele, lăsând-o catifelată.     Produsul pentru mine are însă și câteva aspecte negative. După ce am dat jos mănușile mâinile mele au început să fie deja ridate, într-adevăr, am lăsat masca să acționeze 20, nu 15 minute. Mâinile mele aveau atâta produs pe ele că am putut să-l aplic până la coturi. Un pro aici ar fi că tot atebrațul meu este acum bine hidratat. La început masca a fost foarte lipicioasă. M-a tentat foarte mult să-mi spăl mâinile, dar am așteptat ca produsul să se absoarbe bine în piele. Asta a durat minim 30 de minute timp în care nu am putut face mare lucru. După ce mâinile mele s-au uscat și au încetat să fie lipicioase am reușit să simt că pielea este chiar foarte catifelată. Despre hidratare în schimb nu știu ce să zic. La atingele pielea pare hidratată însă în rest se simte destul de uscată. Simt că se trage puțin pielea și sunt sigură de la ce. La atingere și chiar dacă te uiți la ea nu pare deloc uscată. Masca are o aromă foarte plăcută și naturală, ceea ce este un plus pentru mine. 
     Am sentimente chiar foarte mixte despre mască. Ambalajul este foarte magic și elegant, dar sentimentul de piele uscată și lipicioasă nu îmi plac deloc. Chiar dacă mâinile mele sunt foarte catifelate, nu cred că voi mai folosi masca pe viitor. Produsul a fost inițial la 19 lei, acum este la reducere la 12,5 lei. Încă îl găsiți în magazine, dar numai pentru o perioadă limitată de timp. Găsiți produsul aici

     Săruri de baie 

     Îmi place să mă relaxez când fac baie, astfel am decis să încerc și niște săruri de baie. M-au atras mult cele aurii, deoarepe mi s-au părut foarte speciale și elegante. Ambalajuk este foarte drăguț. Micile cristale sunt într-un ambalaj în formă de lună, ce se potrivește excelent cu tema. Pe cartonaș poți scrie numele persoanei căruia îi faci cadou sărurile de baie (dacă este cazul și nu le iei pentru tine- cum am făcut și eu, bineînțeles). Are și un mic șnur auriu, de care poți agăța pachetul.      Cristalele au o aromă foarte plăcută și relaxantă. Parfumul se numește Pillow Battle și îți aduce senzația de lenjerii de par proaspăt spălate. Chiar dacă pare o alegere puțin neobișnuită, parfumul este într-adevăr plăcut și te ajută să te relaxezi în timp ce îți aduci aminte de zilele de spălat rufe din copilărie. Sărurile se dezolvă ușor în apa caldă, iar mici particule aurii în învăluie cada în timp ce cristalele vor deveni transparente. Pielea ta va avea de asemenea o strălucire aparte. 
     Dacă nu am fost sigură dacă îmi place sau nu masca de mâini, ei bine, pot spune acum că recomand sărurile de baie. Sunt foarte drăguțe, elegante și magice. Produsul a fost inițial la 14 lei, acum îl găsiți la 9,5 lei în limita stocului disponibil. Aici puteți vedea mai multe detalii. 

     Dacă ați cumpărat orice produs din colecția de iarnă lăsați un comentarie cu părerea voastră despre produse. Sunt foarte curioasă ce produse v-ați cumpărat și cum sunt ele. 

0 Comments