Eyelinerul cu capăt dublu Midnight Chaos de la NYX

     Cu puțină vreme în urmă am trecut pe la magazinul NYX Professionals să văd ce produse ar putea să mă intereseze. Nu am găsit multe lucruri care mi-ar plăcea, dar am dat peste un eyeliner cu capăt dublu care mi-a atras atenția. Mi-a plăcut în mod special că are două capete, deci primești două produse într-unul.


     Am căutat de ceva vreme un contur de ochi puțin mai diferit și m-am bucurat mult că am găsit acest produs. Am ales culoarea teal/metaphysical. Este o combinație de albastru, unul turcoaz, celălat albastru închis.
 

     La ambele capete aplicatorul este o pensulă cu peri, însă de diferite mărimi. La capătul turcoaz aplicatorul este mai subțire și mai precis în timp ce la capătul mai închis acesta este mai scurt și mai plin, seamănă chiar și cu un capăt cariocă. Ambele variante sunt ușor de manevrat și oferă aspecte puțin diferite. La vârful turcoaz culoarea este mată. Se poate face cu mare ușurință un look cat-eye. Culoarea completează orice machiaj puțin mai deosebit sau poate oferi un strop de culoare chiar cu acest produs. Celălalt capăt nu este chiar atât de fin. Se pot trage ușor linii puțin mai groase. Asta e și din cauza finish-ului duo-cromatic cu reflexii strălucitoare.


     Cele două culori se pot combina într-un singur look sau se pot folosi separat. Cantitatea este de 3 ml/ culoare. Din cauza carminului trebuie să ai grijă să nu intre în ochi. Produsul se usucă puțin mai încet, dar după uscare ține foarte bine.
     În colecția Midnight Chaos au apărut 6 nuanțe diferite, potrivite pentru orice culoare a ochilor sau orice machiaj. Sunt și culori mai neutre, potrivite pentru un look mai casual.
     Produsul îl găsiți aici sau în magazinele fizice. Este 70 lei la preț întreg (eu l-am găsit la reducere la 35 lei parcă). Pe site-ul NYX îl găsiți încă la reducere, împreună cu alte produse din colecția Midnight Chos. Găsiți produsul aici. De asemenea, dacă nu ați observat deja, pe site-ul nyxcosmetics aveți de multe ori o opțiune „Try this shade on!” unde puteți încărca o poză cu voi și puteți vedea cum vă stră acel produs sau acea nuanță. Eu cred că este un mic truc foarte folositor. Vă las un mic tutorial să vă ajute să folosiți cât mai ușor și eficient aplicația.


2 Comments

  1. Pare super interesant, mai ales ca îmi plac aceste culori duo cromatice cu reflexii. Nu stiu daca as da chiar 70 lei sincer, dar cum l-ai luat tu la reducere e super

    ReplyDelete
  2. 70 e într-adevăr destul de mult, dar găsești reduceri în magazine sau pe site. Mai ales după Crăciun sau în mijlocul verii.

    ReplyDelete