Paleta aniversară Kat Von D

     În luna ianuarie am făcut destul de multe achiziții. Printre acestea se numără și paleta aniversară Kat Von D. În 2018 a apărut colecția aniversară ce sărbătorește 10 ani de la lansarea brandului Kat Von D Beauty. În colecție au apărut câteva produse în ediție specială, toate fiind într-un ambalaj nou, special, auriu. Au apăut produse ca highlightere, rujuri, liquid lipsticks, pensule pentru machiaj, eyeliner și paleta cu 16 nuanțe în ediție limitată. Toate acestea au apăut oficial pe 5 mai (în unele locuri chiar mai devreme cu câteva zile) datorită originii mexicane a artistei. 
     Chiar dacă în prezent sunt câteva controverse la adresa artistei, mie îmi plac produsele Kat Von D Beauty. Consider că sunt de calitate și stilul mi se potrivește chiar foarte bine. Ador fardurile de ochi și rujurile în mod special. Chiar de aceea am ales să cumpăr și o paletă de farduri de ochi pe lângă liquid lipstick-ul achiziționat acum câțiva ani. 
     Paleta aniversară se găsește la Sephora la prețul de 238 lei (aici). Ambalajul este special conceput de artistă. Tema aurie se regăsește în toate produsele. Chiar și cutia este aurie cu scrisul ieșind în relief. Recunosc, când am cumpărat paleta, acestea au fost puțin lovite sau zgâriate, însă doar ambalajul exterior. Probabil nu au avut prea mare grijă de ele prin magazin. Ambalajuk interior este însă impecabil și chiar minunat. Paleta este făcută din metal și are o greutate care îi oferă un pic mai multă eleganță. Se simte că este un produs bun, de calitate. Pe partea din fată apare un desen făcut de artistă cu semnătura ei în auriu. Desenul reflectă foarte bine stilul ei și oferă un aspect elegant și misterios. Pe partea din spate a paletei sunt gravate unele detalii precum și nuanțele din paletă.


     În paletă sunt 16 nuanțe în ediție limitată. Se regăsesc multe culori diverse cu care se pot realiza nenumărate look-uri. De la un machiaj de zi, casual, la unul elegant de seară sau unul vibrant de festival, poți realiza absolut orice. Paleta vine cu o oglindă chiar mare, marginea din interior fiind destul de mică. Nu vine cu pensulă, însă pentru mine asta este un plus, deoarece am destule deja și nu trebuie să am mereu grijă când desfac paleta să nu cadă pensula. Un lucru puțin chiudat mi s-a părut că nu vine nici cu plastic separator, nici nu folie pe oglindă. Astfel la deschidere era puțin praf pe oglindă, recunosc nu prea mult și mai puțin plastic este mereu bun pentru mediu. 


     Printre cele 16 culori se găsesc nuanțe mate și nuanțe metalice. Găsești tot spectrul curcubeului ceea ce este foarte practic și drăguț. Formula este bine pigmentată însă unele nuanțe sunt puțin mai greu de blenduit și par puțin patchy, lucru ce se poate corecta cu timp și răbdare. Nunațele metalice sunt cu adevărat superbe. Sunt foarte vinrante și pigmentate. De la nuanțe neutre la unele vibrante și puternice găsești chiar totul în paletă. Simt puțin lipsa unui negru dacă ne uităm doar la paletă însă din puctul de vedere al look-urilor nu pot zice că aș avea nevoie de unul în paletă, fiindcă am deja chiar destule în alte palete sau ca farduri mono. Dacă folosesc un negru în machiaj îmi place să aplic acest maro din paletă ca culoare de trecere. Combinațiile sunt infinite și culorile sunt superbe. Fiecare culoare are 1,7 grame. Paleta este fabricată în SUA, este cruelty-free și formula este vegană. Produsul este bun 12 luni de la deschidere. 
     Aici vă las swatch-urile cu numele fiecărei nuanțe. Swatch-urile nu sunt prea puternice, însă am aplicat fiecare nuanță o singură dată, nu am trecut de mai multe ori. Am vrut să vă arăt mai mult calitatea produsului, nu culoarea (culorile să văd bine în alte poze ca cea de mai sus). Pentru o singură aplicare consider că se vede destul de bine culoarea. 

*Nunața melanie este foarte asemănătoare cu tonul pielii mele, de aceea nu se vede. Într-un machiaj se poate folosi foarte frumos ca highlight sub sprâncene sau în colțul ochilor

     Luând în considerare toate aspectele, paleta este una foarte elegantă, practică și ușor de folosit. Nuanțele metalice sunt pur și simplu superbe, dar și cele mate se văd foarte bine și se pot realiza look-uri minunate cu ele. Design-ul este foarte frumos și îți e mai mare dragul să folosești paleta. Este într-adevăr o investiție, dar dacă o găsiți la reducere merită chiar foarte mult. Eu l-am cumpărat în perioada reducerilor și chiar mă bucur că am cumpărat paleta. Recomand!

0 Comments