Produse Sephora Collection, Tonymoly și Kocostar

     Cu trecerea sărbătorilor a venit perioada reducerilor de iarnă. Bineînțeles, am profitat și eu de reducerile din Sephora și chiar am trecut pe la magazin de mai multe ori să văd ce produse au mai intrat în stoc. Am profitat de prețurile foarte mici și mi-am cumpărat câteva produse Sephora Collection, Tonymoly și Kocostar. Toate lucrurile au fost la prețuri mici, în jur de 10 lei/ produs.
     Din gama Sephora Collection am cumpărat trei rujuri, un creion de buze și două farduri de pleoape: unul pudră, altul lichid.
     Având în vedere că produsele au fost la reducere multe dintre ele nu le mai găsesc pe site, altele au ambalaj nou. 
     Mi-am cumpărat două rujuri Sephora Rouge Cream, unul în nuanța R24 Bewitch me, celălalt în nuanța R18 Oh oh!. Rujurile sunt foarte cremoase, plăcute pe buze, ușor de aplicat. Nuanța Oh oh! este o nuanță de roșu spre maro, care dă spre un nude. Este o nunață elegantă dar subtilă, care se potrivește atât cu un machiaj de seară cu accentul pe ochi ori pentru un machiaj simplu de zi. Nuanța Bewitch me este între o culoare berry și mov. Este potrivit pentru un machiaj mai îndrăzneț, culoarea fiind destul de închisă. Rujurile sunt pigmentate, hidratante și foarte catifelate. Datorită formulei cu ulei de semințe de struguri și uleiului de sâmburi de caise oferă hidratare garantată. Am încercat mai multe rrujuri unul după celălalt și buzele mele au devenit chiar mai hidratate. Deși culoarea este frumoasă și pigmentată, din păcate rujul nu ține prea mult, comparativ cu unul mat. Eu l-am luat în varianta veche, astfel are alt ambalaj, dar l-am luat la reducere cu 9,5 lei. Produsul la preț întreg acum este la 44 lei, ceea ce tot nu este prea mult. Găsiți rujul aici.

De la stânga: ruj-balsam de buze și cele două rujuri cremoase 

     Următorul produs este uh ruj-balsam. Sephora Rouge Balm a fost conceput pentru a-ți ușura rutina de îngrijire/ frumusețe. Astfel nu trebuie să aplici un balsam de buze și un ruj separat (din păcate de multe ori rujul nu prinde deasupra balsamului). Produsul are toate proprietățile bune ale unui balsam, care hidratează intensiv cu ajutorul extractului de yuzu (seamănă cu o lămâie), are SPF 20 și are și o culoare destul de pigmentată. Eu am ales nuanța Bashful Beige. Este într-adevăr o culoare mai nude, care se aseamănă mult cu culoarea naturală a buzelor, dar culoare intensă se poate observa și din swatch. Deocamdată produsul nu este disponibil, dar vă las aici un link către site, dacă sunteți interesate. La reducere produsul a fost 9,5 lei.


     Creionul de buze Flash Jumbo este un vreion de buze mat, cu o cantitate de 2,6 g. Este retractabil și în poză apare chiar desfăcut la maxim. Rujul are un miros destul de plăcut. Datorită formei este foarte ușor de aplicat. Culoarea este pigmentată și ține destul de bine. Formula nu este chiar complet mată, astfel nici nu usucă buzele prea tare, ba chiar este puțin cremoasă și hidratantă formula. Am ales nuanța 06 Speed-date cherry, o culoare plăcută de un roșu-berry. Buloarea este destul de asemănătoare cu culoarea de pe ambalaj, astfel este ușor de recunoscut în trusa de frumusețe. La reducere produsul a fost 9,5 lei. 


     Urmează fardurile de pleoape și cum spuneam am cumpărat două variante: unul mat și unul lichid. Swatch-urile pentru ambele culori sunt acestea:


     Fardul de pleoape lichid Outrageous Eyeshadow este un fard lichid cu efect umed, metalic. Nuanțele nu au nume specifice, deci cel cumpărat de mine apare pur și sumplu ca 02. Este un fard bun, care ține foarte bine pe durata întregii zile. Se poate aplica direct pe pleoapă pentru un efect metalic puternic sau se poate blendui. Atenție însă, fardul se usucă destul de repede și dacă nu apuci să îl blenduiești la timp vei avea doar o pată de culoare mâzgălită pe față, ceea ce nici nu sună bine și nici nu arată bine. Dacă culoare este blenduită la timp, aceasta oferă un aspect mai simpu, strălucitor și mai deschis, potrivit și pentru a fi purtat cu un look casual. Cu timpul se poate totuși aduna în pliul ochilor, mai ales dacă ai tenul uleios sau transpiri. Culoarea este un maro spre mov și în swatch se și vede cât de metalic și reflectiv este. La preț întreg acesta este 66 lei (aici), dar eu l-am luat la reducere la 9,5 lei. Am văzut produsul și cu ocazia reducerilor de vară însă atunci nu l-am cumpărat. Era undeva în jur de 12 lei atunci din câte îmi aduc aminte, deci presupun că veți găsi produsul la reducere în viitor. La 66 lei mi se pare puțin scump, dar repet ține destul de bine. Trebuie doar să aștepți să se usuce bine înainte să-ți deschizi ochii. Dacă crezi că finishul și culoare ți se potrivesc, aș zice că se merită. Produsul are 6 ml, deci este destul de mare. Pe capac apare și culoarea fardului, deci este chiar practic. Ambalajul este elegant și practic. Produsul se aplică cu un aplicator asemenea rujurilor lichide și se poate blendui chiar foarte ușor cu degetul. De la aplicare ai în jur de 30 s -1 minut să blenduiești culoarea înainte să înceapă să se usuce. 


     Ultimul produs din gama Sephora Collection este un fard de ochi pudră. Este un fard mono în culoarea Love song, No-261. Este un roz cu sclipici foarte drăguț și pigmentat. Fardul are 2 g și este bun timp de 6 luni de la deschidere. În gama Colorful Eyeshadow sunt foarte multe culori și foarte multe efecte din care poți alege. Aici găsiți toate produsele. Un fard mono este 33 lei, ceea ce nu este prea rău având în vedere calitatea și mărimea produsului. La reducere am cumpărat fardul cu 9,5 lei, dar chiar și la preț întreg mi se pare un raport bun calitate-preț. În comparație un fard mono cu cutie la NYX este 16 lei și are 1,5 g sau la Melkior este 30 lei cu 3,2 g. Toate fiind cam la aceeași calitate (urmează un review cu fardul Melkior). Cu ocazia reducerilor de vară am cumpărat alte farduri duo sau mono undeva în jur de 12 lei. Eu zic că se merită, mai ales dacă găsești produsul la reducere. Culorile mate sunt ușor de aplicat și de blenduit dar unele sunt puțin pudrate. În cazul culorilor duo, partea mată se ia puțin greu, trebuie să apeși destul de tare în culoare. Culorile strălucitoare sunt cele mai pigmentate și ușor de folosit. Cele glitter din nou se iau puțin mai greu și trebuie aplicat mult produs să se vadă bine efectul. Luând în considerare toate acestea eu aș recomanda produsul, mai ales dacă îș găsiți la reducere. Eu am până acum nuanțele Wanna Bet? -No 16 (maro închis și auriu) și Lucky Sevens -No7 (roz deschis, peach) în varianta duo mat/ strălucitor. Culorile mate mono sunt Lazy afternoon -No207 (alb), Cashmere coat -No267 (maro deschis spre gri), Black lace -No304 (negru). Nuanțele cu sclipici sunt Hollywood calling -No292 (auriu/arămiu) și Midnight madness -No248 (negru). Acum am reușit să-mi măresc colecția și cu Love song -No261, prima culoare strălucitoare/perlată.


     Alte două produse care mi-au atras atenția au fost masca pentru ochi de la Kocostar și plasturele hidratant de la Tonymoly.
     Masca de ochi este cu adevărat bună și chiar m-a surprins. Stă bine lipită sub ochi, însă trebuie să ai grijă să nu o plasezi prea aproape de ochi, fiindcă devine foarte incomod. Reduce aspectul cearcănelor de sub ochi, hidratând pielea și oferă luminozitate pielii. Aspectul obosit al achilor se diminuează, astfel vei arăta mai plină de energie. Masca se ține sub ochi 15-20 de minute. Este fabricat în Coreea. Mai multe despre masca de ochi aici.
     Patchurile de obraz Red Cheeks Girl's Patch de la Tonymoly se folosește pentru a calma obrajii roșii. Când am văzut produsul m-a bucurat foarte mult că este la reducere, deoarece eu am obraji chiar roșii de obicei și eram foarte curioasă dacă produdul ajută cu roșeala obrajilor. Ambalajuk este foarte drăguț. Un patch are 14 ml. Acestea se pun pe obraji și se lasă să acționeze 20-30 de minute, după care se dau jos. Patchul este din gel și nu stră foarte bine pe obraji, deci este mai sihur dacă te întinzi în timp ce folosești produsul sau măcar nu te prea miști. Unul dintre patch-uri era puțin crăpar, dar a ținut bine și așa. La capete se ridică destul de ușor, de aceea este important să nu-ți prea miști muschii feței. Mă așteptam ca gelul să fie puțin mai umed, să fie mai multă soluție în pachet, dar era doar gelatină. Produdul are un miros chiar plăcut, puțin dulceag, care însă abia se simte pus pe obraji. Am ținut plasturele pe față 30 de minute. Chiar după ce l-am dat jos în mod ciudat sub patch aveam o pată roșie, dar pielea nu era iritată. După 2-3 minute însă a trecut acea roșeală inițială și obrajii chiar au devenit mai puțin roșii ca la început. De funcționat, aș zice că funcționează, dar diferența nu este foarte mare. Ținând cont și de faptul că trebuie ținute 20-30 de minute nu sunt sigură că se merită. Prețul lor nu este prea marea, se găsesc la 16 lei. Hidratează pielea chiar foarte bine, dar nu este nimic special la aceste patchuri. Găsiți plasturele aici. (Da, mi-am luat două. Chiar speram să fie mai eficient produsul.)


     Acestea au fost produsele cumpărate din colecția Sephora Collection, Kocostar și Tonymoly. Unele produse au fost chiar bune, altele mai puțin. Cum spuneam, toate acestea au fost cumpărate la reducere la prețuri în jur de 10 lei. Nu trebuie să cheltuiești enorm pe produse de frumusețe. Dacă găsești ceva la reducere poți economisi destul de mult și te poți alege cu produse de calitate la prețuri chiar mici. Eu sunt mulțumită de chiar multe din produsele de aici, mai ales de machiaj. 
     Revin cu un nou articol în curând. Până atunci vă aștept pe alte platforme cu postări, poze, sneak-peak și story-uri noi.

0 Comments