Un concurs de bloggig?

     Am aflat și eu de curând de competiția Spring Super Blog 2019 de pe social media. Chiar la țanc, căci mai am puțin timp să mă înscriu. 

     Am un blog foarte tinerel și încă nu am participat la astfel de competiții, dar mi se pare o idee foarte bună să iau și eu parte. În primul rând este o oportunitate foarte bună de a mă dezvolta, de a mă pune la încercare într-o situație complet nouă și necunoscută. Apoi este o situație bună, care cred că mă va scoate puțin din zona de comfort. Am câteva articole deja despre diverse produse, dar majoritarea le-am ales eu. Va fi o experiență nouă și interesantă să scriu articole despre produsele prezentate de organizatori și sponsori. 

     Este important să fi creativ și original, lucru la care încă mai lucrez, dar sper ca pe parcursul competiției să se limpezeasă puțin lucrurile și să îmi găsesc și eu stilul propriu. 

     Sunt foarte nerăbdătoare să fac parte dintr-o comunate, cu bloggeri mari. De asemenea, sunt curioasă și dacă voi putea ajunge oriunde pe lângă aceste persoane mult admirate de mine. 

     Competiția începe chiar de mâine și vă mai puteți înscrie aici. Sunt extrem de emoționată să înceapă totul. Sper să ne vedem curând cu un nou articol cât mai interesant.


0 Comments