O schimbare arătoasă c-o dietă sănătoasă

     Primăvara este deja aici, iar vara așteaptă la colț. Este perioada în care cu toții ne dorim să avem mult râvnitul beach body și ne confruntăm cu kilogramele adunate peste Crăciun. Ce este de făcut?

     Am încercat deja o mulțime de lucruri, de la mersul la sală, alergat cu prietenii și diete nereușite, până chiar și la înfometare. Nici un lucru nu a funcționat sau nu a avut rezultate care să țină pe termen lung. Ba mai rău, în urma unei încercări am ajuns până la punctul în care mâncam o felie de cașcaval și două felii de șuncă pe zi, lucru care mi-a dus sistemul imunitar la 0. Într-adevăr am slăbit 10 kg într-o săptămână, dar am prins o simplă răceală, care m-a purtat extrem de mult pe la doctori, și timp de câteva zile nici nu m-am putut ridica din pat. Din fericire, cu mult ajutor și o dietă bună, am reușit să mă pun pe picioare. Forma mea de invidiat a ținut însă numai 2 ani, deoarece intrând în clasa a 12-a, apoi la facultate, am început să mănânc extrem de mult din cauza stresului și efectul yo-yo nu a întârziat să apară. De la 55 kg, am ajuns chiar la 75 kg. 

     Am observat că nu sunt pe drumul cel bun nici așa. Am încercat să caut noi alternative. Din păcate cu licența care îmi bate la ușă nu prea am timp să merg la sală. Învățând din greșeli am decis că nici la mâncare nu voi renunța. O prietenă a început să țină dietă. Mi-a povestit că numără caloriile și cântărește tot ce gătește. Știam că acest stil nu e pentru mine, dar am decis să descarc și eu acea aplicație, să vedem totuși, câte calorii consum. Iau masa o singură dată pe zi, ce-i drept, când apuc, dar nu mănânc prea mult. Începând să folosesc aplicația, am simțit că mă izbește adevărul. Da, luam o singură masă bună, cu mâncare gătită, dar mâncam extrem de multe dulciuri, fără să observ. Am decis să scap de ele. Mai întâi pentru o săptămână, apoi mai mult. Să vedem cât o pot ține așa. Am constatat că prin simplul gest de a renunța la dulciuri am ajuns deja să arăt puțin mai bine, dar m-am și simțit mai plină de viață și de energie pe zi ce trece. 

     Făcând niște schimbări, putem avea rezultate excelente. Plănuiesc să fac cu timpul a treabă și mai bună. Am găsit o companie, Smart Diet Experience, care livrează mâncare gătită cu ajutorul căruia poți pierde repede aceste kilograme în plus. Nutriționiștii și bucătarii fac tot ce știu ei mai bine ca tu să ai o mâncare delicioasă, gătită din cele mai bune ingrediente. Fiecare bucată este atent selecționată de nutriționiști, care au grijă ca tu să mănânci cantitatea de mâncare necesară. Nici mai mult, nici mai puțin. Primești trei mese alese cu grijă în fiecare zi, ba chiar primești și o gustare. Astfel poți slăbi chiar mâncând. 


     O dietă sănătoasă nu înseamnă numai comandarea pachetelor Smart Diet. Deși te scutește de gătit, îți revin și ție niște responsabilități ca să atingi rezultatele dorite. Pe timpul dietei (pe care tu îl determini în funcție de țelul final) vei mânca doar acel meniu săptămânal, fără alte gustări sau alcool. Dacă te lași atras odată de ispită, vei continua să te întorci la ea, deci fi dedicat scopului tău!     Poți alege din trei feluri de meniuri: Smart White, Smart Purple și Smart Green, fiecare având un gust diferit. Meniul Smart Green este vegetarian. Primești mese diverse pentru fiecare zi a săptămânii, cu mâncare exotică, specială, ba chiar și ca la mama acasă. Un lucru important este să mănânci la ore fixe. Mâncarea o poți lua cu tine chiar și pe drum sau la servici și o poți mânca rece sau la o temperatură mică (asta ca să beneficiezi cât mai mult de ingrediente). Nu mai ai nicio scuză.


     Acest fel de dietă ar fi perfect pentru mine. Nu îmi place prea mult să gătesc și mai ales observ că nu am timp și pentru asta. Dacă aș mânca doar lucrurile trimise în pachetul Smart Diet, m-aș scuti de un stres în plus, care din start știu sigur că îmi va face bine și mă motiva. Bucatele alese sunt pur și simplu delicioase și dacă vrei să știi ce mănânci, găsești meniul chiar pe site. Pozele alese mai sus nu au fost puse la întâmplare, acestea sunt bucatele mele preferate, unul care îmi aduce aminte de copilărie, altul de restaurantul meu preferat. Cu porțiile atent alese, nu ar trebui să îmi fac griji, că mănânc prea mult și aș putea savura totul, până la ultima îmbucătură. 

     Bineînțeles, poți atinge rezultate excelente, doar mâncând bucatele din Smart Diet, dar combinate cu puțină mișcare, chiar dacă e vorba de o simplă plimbare, poți atinge rezultate și mai frumoase. La final nu kilogramele contează, ci cum te simți în pielea ta. Acesta este și motivul pentru care poți comanda dieta pe cât timp consideri că este necesar. Poți ajunge la forma dorită în una sau două săptămâni, dar poate ajungi la obiectiv numai în mai multe săptămâni. Te poți opri când consideri că este necesar. 

     Ține minte că nu ești singură pe acest drum! Vreau totuși să alegi o metodă bună și eficientă de a ajunge la forma doriă. Nu este ușor, dar Smart Diet Experience îți va ușura drumul considerabil. Trebuie doar să fi motivată și să vezi rezultatele finale încă dinainte de începe. Fă alegeri SMART și continuă pe drumul cel bun. 

     Din experiența mea, pot spune că sentimentul de a te uita în oglindă și să îți placă ce vezi este neprețuit. Încrederea în sine pe care o vei avea la finalul aventurii te va motiva să atingi și mai multe scopuri în viață. Nu te lăsa, ai încredere în propriile puteri!Articol scris în cadrul Spring SuperBlog 2019.

0 Comments