Schimbarea începe...în living

     În sfârșit primăvara bate la ușă și toată natura este în plină schimbare. Pomii îmbracă deja haine de sărbătoare, florile își arată frumusețea ascunsă toată iarna, iar razele soarelui încălzesc din nou pământul. De ce să nu facem și noi o mică schimbare în casa noastră? Haideți să aducem primăvara chiar în propria sufragerie, bucătărie sau chiar în living. 

     De ce aceste locații? Aici petrecem cel mai mult timp împreună cu familia, prietenii sau chiar cu oaspeții. De asemenea, dacă ne decidem să facem o schimbare, dar în același timp nici nu vrem să cheltuim prea mulți bani, schimbările din aceste locuri au cel mai mare impact. Doar nu vei duce musafirii în dormitor...😉

     Încet-încet se apropie sărbătorile și dacă vrei să-ți impresionezi oaspeții nu trebuie să faci mari modificări prin casă. E îndeajuns să faci niște schimbări deștepte. 

     Dacă schimbi într-o încăpere câteva elemente centrale, va părea că toată încăperea a fost rearanjată. Ai observat că prin schimbarea unui simplu tablou camera a căpătat o cu totul altă înfățișare? Imaginează-ți ce impact ar avea schimbarea mesei din sufragerie. Eu îmi pot închipui deja cum îmi voi amenaja casa. 

     Lângă bucătăria deschisă voi pune un set de masă cu scaune. De ce un set? Oamenilor de obicei le place simetria și astfel încăperea va părea mai atrăgătoare pentru ochii privitorului. Aș vrea să am o casă cu aspect modern, de aceea aș opta pentru un model minimalist, în culori neutre. Totuși, acum că primăvara este deja aici, putem să așezăm strategic și niște mici decorațiuni cu modele florale sau chiar o plantă cu ghiveci pentru a păstra armonia dintre om și natură. Să nu uităm niciodată că frumusețea stă în lucrurile mărunte. 


     După sufragerie urmează și livingul, care e tot deschis. Este locul ideal în care poți petrece timpul liber cu cei apropiați. O regulă de ținut minte în amenajarea livingului ar fi ca mobilierul să fie cât mai comod posibil, atât pentru tine, cât și pentru invitați. Când amenajezi livingul este important să iei în considerare activitățile care urmează să fie desfășurate acolo, dar și spațiul disponibil. Nu supra-aglomera camera, căci astfel vei sufoca încăperea. Eu îmi doresc să am un mic colțișor în camera de zi, unde pot să savurez o cafea bună. Astfel pot trăi dimineața perfectă în fiecare zi, chiar la mine acasă. Pentru acest colțișor aș alege o măsuță mică și drăguță, împreună cu câteva scaune de living. Bineînțeles aș rămâne la un aspect minimalist, poate chiar combinat cu stilul nordic. Acesta ar fi locul perfect pentru a începe o zi nouă, dar și pentru a sta la o vorbă cu cea mai bună prietenă.


    Dacă încă crezi că nu ai făcut destule schimbări, ai putea să-ți și personalizezi locuința cu niște mici decorațiuni. Poate chiar ai primit câteva cadouri de la oaspeți, care ți-ar putea fi de mare folos (să nu mai vorbim de fericirea când acea persoană vede că te bucuri de cadoul primit). Poți așeza strategic prin încăpere niște vase de sticlă (poate chiar pictate manual), un tablou sau chiar un corp de iluminat. Nici nu-ți poți imagina ce impact mare pot avea acestea, dacă sunt plasate la locul potrivit. Chiar și o pernă decorativă poate da un strop de culoare, astfel schimbând total aspectul încăperii. 

Sursa: somproduct.ro

     Orice idee ai avea, fie ea mică sau mare, la SomProduct vei găsi articolele perfecte pentru a schimba aspectul locuinței tale. De la mici decorațiuni, la seturi întregi pentru orice încăpere, poți alege obiectul sau mobilierul perfect pentru orice stil de locuință. Indiferent că îți plac lucrurile clasice, moderne sau te-ai îndrăgostit de stilul retro pastel, poți alege din multe colecții și categorii. În casa visurilor tale te vei simți excelent în fiecare zi. Fie că îți place să citești înfofolită în pături, cu zeci de perne pufoase în jurul tău, sau te simți ca Jamie Oliver în bucătărie, SomProduct este locul ideal de unde să-ți cumperi produsele preferate, ca tu să fii fericită zi de zi. 

     Cu siguranță vei ului pe oricine îți trece pragul!Articol scris în cadrul Spring SuperBlog 2019.


0 Comments