30 de portocale într-o singură sticluță

     Împreună cu ultima comandă de la Avon am primit și noul ser pentru luminozitatea tenului cu Vitamina C din gama Anew de la Avon. Este un produs nou cu o reputație foarte bună și pot spune din tot sufletul că sunt de acord cu toate laudele.     Serul conține 10% vitamina C stabilă, care rămâne activ și eficient până la ultimul strop. Chiar și ambalajul produsului este unul foarte elegant, recipientul fiind din sticlă. Serul conține 30 ml de produs și se aplică una-două picături pe tenul curat în fiecare dimineață. După aplicare se poate folosi și o cremă de față, fiind recomandate în primul rând cele cu factor de protecție solar. Eu obișnuiesc să folosesc crema de zi Anew Perfect Skin Wake Up cream cu SPF 25, care oferă protecție împotriva razelor UVA și UVB. Pe pielea sensibilă din jurul ochilor pun crema destinată acestei zone Anew Nutri-Advanced.


     Serul se masează pe pielea curată cu mișcări circulare pentru o bună absorbție. Se poate aplica dimineața sau seara, eu prefer însă să îl aplic dimineața, ca tenul meu să arate impecabil în fiecare zi. Serul are o aromă foarte plăcută, cu un ușor ton de portocale și este transparent. Este puțin lipicios la atingere, dar odată aplicată crema nu se mai simte nici o urmă. Serul este potrivit pentru orice tip de ten. Eu am tenul mixt, puțin mai spre uleios și nu îl încarcă deloc.

     După o singură folosire tenul devine mai luminos și neted, cu un aspect revigorat. După 5 zile încep să se vadă deja beneficiile pe termen lung. Textura tenului va fi mai bună, pielea este mult mai moale, netedă, luminoasă, iar numărul coșurilor a scăzut drastic. Petele roșii și urmele lăsate de coșuri parcă dispar. Tenul este vizibil mai plin de viață și sănătos.


     Am mai încercat destul de multe produse din gama Anew și mă așteptam la rezultate bune, dar m-a surprins faptul că acestea apar așa repede. Chiar consider că este un produs-minune. După 2 săptămâni sunt așteptate rezultate chiar mai frumoase.

Ce beneficii are Vitamina C?


  • susține producerea de colagen, ce îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii
  • este un antioxidant puternic, astfel protejează împotriva radicalilor liberi
  • echilibrează producerea de melanină din piele și așa oferă strălucire pielii și ajută la estomparea petelor sau a hiper pigmentării

Disclaimer: Produsul mi-a fost trimis spre testare de BUZZStore și Avon, însă toate părerile sunt absolut sincere (cum sunt de altfel toate review-urile mele). Produsul m-a surprins cu adevărat și pot spune doar lucruri bune despre el. Rezultatele chiar se văd.

0 Comments