Ce înseamnă performanța pentru tine?

     Fiecare avem în viață fel și fel de provocări, însă rar găsim aceleași mecanisme chiar și în spatele unor situații aparent identice. Pentru tine ce înseamnă provocarea? Nu mă refer aici la o definiție generică din DEX, ci la acțiunile în sine, pe care tu le percepi ca provocare. Pentru unii înseamnă câștigarea aurului olimpic, încheierea unei afaceri sau escaladarea unui munte, dar pentru alții e o provocare chiar și să se ridice din pat.

     Cum ziceam la început, chiar dacă unele provocări par asemănătoare, acestea pot diferi enorm privind motivația. Sunt oameni, care vor să câștige aurul olimpic pentru a le arăta tuturor cât sunt de buni sau vor să devină faimoși, alții însă vor doar să-și depășească propriile puteri.

     În esență, pentru mine provocarea înseamnă depășirea de sine. Vreau să-mi dovedesc chiar mie că sunt mai bună decât credeam și decât am fost ieri.

     Cu toții întâmpinăm probleme în viață, diferența stă însă în modul în care le abordăm. Putem percepe stresul ca pe un lucru negativ, care ne seacă de puteri sau îl putem percepe ca pe un lucru ce ne dă motivația din toate zilele ca să ne putem adapta rolurilor noastre în societate. Fiecare rol vine cu propriile sarcini: a fi cel mai bun părinte, student, angajat, coleg, soț, soție, femeie sau bărbat. Mereu vrem să facem o treabă cât mai bună și încercăm să ne întrecem pe noi înșine.

     Performanța este exprimată prin sarcinile pe care reușim să le ducem la bun sfârșit, dar toate acestea nu pot fi mereu măsurate în mod obiectiv. Oare nu ești tu destul de femeie, dacă nu porți pantofi cu toc, sau un tată care își îngrijește singur copilul nu este destul de bărbat? Toate aceste concepte sunt relative, dar există oare diferență între performanța feminină și cea masculină?

     În fiecare dimineață când ne trezim, alegem să acceptăm provocările acelei zile și ne pregătim să dăm tot ce avem mai bun. Farmec, alături de gama Gerovital te ajută să faci față sarcinilor zilnice.

     Dimineața mă trezesc împreună cu prietenul meu. El se bărbierește dimineața folosind spuma de ras din gama Gerovital Men, în timp ce eu pregătesc cafeaua de dimineață. Până iese cu fața moale și netedă de la balsamul de după ras, cafeaua îl așteaptă deja pe masă. Văd că prima provocare a trecut-o cu succes: nici o tăietură. Urmez eu și sper să am același succes. Bineînțeles, „împrumut” puțină spumă de ras și se dovedește a fi eficientă ca în fiecare dimineață. Am trecut și eu cu bine de această probă. Ne pregătim să mergem la lucru, iar cum amândoi vom avea o zi încărcată pun și eu puțin din deodorantul lui Active, tot din gama Gerovital, care asigură performanță pe toată linia alături de restul produselor.

     După o zi încărcată la lucru, alegem să ne menținem în formă cu puțină mișcare. În timp ce lui îi place să meargă la Squash, eu aleg să fac CrossFit. Pe fiecare ne așteaptă noi provocări și suntem pregătiți să le înfruntăm.

     Ajungând acasă el face un duș rapid cu noul gel de duș și șampon Gerovital Men, iar eu fac o baie lungă și relaxantă. Facem cina împreună. El mă ajută cu lucrurile de pe raftul de sus și deschisul borcanelor, iar eu experimentez cu condimente exotice. El se miră cum pot găti, vorbi la telefon și citi rețeta, iar eu sunt iarăși perplexată de talentul lui de a intra în cutia goală din capul lui. Nici nu-mi pot imagina să mă gândesc la nimic.

     Gândurile mele sunt mereu împrăștiate și-mi trec prin minte mai multe idei într-o singură clipă. Liniștea din timpul mesei și chipul lui blând mă duc cu gândul la viitorul nostru. Sper că vom fi părinți cândva. Cu siguranță nu va fi un lucru ușor, dar vom putea simți că lăsăm în urmă ceva valoros. Anii în care vom avea grijă de copil probabil ne vor schimba atât sufletește cât și fizic. Vor apărea cu timpul și micile riduri, pe care nu neg, probabil voi încerca să le ascund puțin. Probabil le va ascunde nițel și el. Îl și văd cu cremele cu acid hialuronic care revitalizează tenul sau cu șamponul anti cădere a părului. Toate acestea din noua gamă Gerovital Men îl vor ajuta să-și păstreze și pe dinafară tinerețea ce o păstrează în inimă. Pe lângă aceste produse poate ne vin în ajutor și niște Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital Men care oferă hidratare şi regenerare pielii.
     Revin cu gândul în prezent. Se uită la mine întrebător.

     -Ce este? 

     -Cred că mâine ajung acasă puțin mai târziu -îi răspund. Voi trece pe la magazinul Farmec după ce ies de la lucru. Vreau să iau niște produse noi.     Dacă există diferență între performanța feminină și masculină? Da și nu. Există diferențe între femei și bărbați, iar performanța este un lucru prea subiectiv pentru a putea fi măsurat empiric. Diferențele dintre noi nu sunt însă prea mari. Mai ales în zilele noastre, devine din ce în ce mai clar că o femeie poate face aceleași activități ca bărbații și invers. Sunt femei soldați, pompieri, astronauți și sunt bărbați educatori, asistenți sau chiar makeup artiști.

     Ideal e ca femeia și bărbatul să se completeze reciproc ca două jumătăți al unui singur întreg. Fiecare avem diferite atribute cu care suntem puțin mai buni. Poate femeile sunt bune la multitasking. dar bărbatul e acolo să o liniștească puțin. Poate și bărbatul e o fire rațională, dar femeia îl va ajuta să-și exprime sentimentele.

     Fii mereu tu însăți! Acceptă-ți și propria latură feminină și masculină, căci acestea te fac persoana care ești. Te ajută să treci peste provocările fiecărei zile și să dai tot ce ai mai bun. Performanța înseamnă în primul rând să fii mulțumit de tine însuți!
Articol scris în cadrul Spring SuperBlog 2019.P.S.: Urmăriți contul de Facebook Farmec la @farmec.romania și paginile Instagram @farmec și @gerovital.romania. Sunt o companie frumoasă și dragă mie (din Cluj-Napoca!) care au ca valori pasiunea, tradiția și inovația și au produse 100% românești. 

#GerovitalMen #PerformantaGerovitalMen

1 Comments

  1. Oportunitate de împrumut oferită de dl, Benjamin care îmi salvează familia de la robie financiară {[email protected]}

    Bună toată lumea, sunt mamă singură Putri Adiratnaa, din Jakarta, aș dori să împărtășesc această mărturie grozavă despre cum am primit un împrumut de la dl, Benjamin, când am fost alungați de acasă când nu mai puteam să-mi plătesc facturile, după fiind înșelat de diverse companii online și refuzat un împrumut de la banca mea și o altă uniune de credit pe care am vizitat-o. Copiii mei au fost luați de asistență maternă, eram singură pe stradă. În ziua în care am pășit rușinos într-un vechi coleg de școală care m-a prezentat la Daisy Maureen. La început i-am spus că nu sunt mai pregătit să-mi asum niciun risc de a solicita un împrumut online, dar m-a asigurat că îmi voi primi împrumutul de la ei. În al doilea rând, din cauza casei mele, am fost nevoit să iau un proces și am solicitat împrumutul, din fericire pentru mine am primit un împrumut de 80.000,00 USD de la domnul Benjamin. Sunt fericit că am asumat riscul și am solicitat împrumutul. Copiii mei mi-au fost returnați și acum dețin o casă și o afacere proprie. Toate mulțumirile și recunoștința se adresează Serviciului de finanțare Le_Meridian și pentru ajutorul domnului, Benjamin, pentru că mi-a dat un sens vieții, când pierdusem orice speranță. Dacă în prezent căutați un ajutor de împrumut, le puteți contacta prin: {[email protected]} sau WhatsApp + 1-989-394-3740

    ReplyDelete