Am fost la Gala Spring SuperBlog 2019 și a fost o aventură de neuitat

     Primul an în care am Participat la SuperBlog. Am văzut într-o zi că multe persoane postează despre acest concurs și am devenit și eu foarte curioasă despre ce este vorba. Spring SuperBlog 2019: un concurs de blogging unde creativitatea îți e pusă la încercare. Multe probe, una mai interesantă ca cealaltă. 

     Stăteam și citeam niște impresii despre concurs, articole din anii trecuți și dintr-o dată m-am decis să mă înscriu și eu. Dar ce voiam? Aveam un blog de abia câteva luni. Scriam despre machiaj, câteva produse și experiențe personale. Cum voi putea oare să scriu despre mașini, case, bijuterii, pizza sau multe alte lucruri? Nu știu... dar voi încerca. 

     Am anunțat că mă înscriu și am pornit în aventură. Nu mă așteptam să câștig ceva, dar am primit un joc de societate împreună cu un cub Rubik și un abonament anual la Dodo Pizza. Am ieșit pe locul 14. Aventura nu s-a încheiat însă aici pentru mine și am decis să particip și la Gala SuperBlog. Mi-am dorit mult să plec într-o nouă aventură și să cunosc persoanele din spatele rândurilor minunate. Fiind o persoană timidă, recunosc nu intrat în vorbă cu atâția oameni, cât mi-am propus, dar i-am cunoscut pe Claudia și Albert, cei din spatele concursului și o mână de bloggeri foarte drăguți.

     Gala a fost ținută la Hotel Miorița din Neptun. Fiind din Cluj, am pornit mai devreme ca majoritatea participanților, încă de joi seara. După prea multe ore petrecute în tren, am ajuns în sfârșit pe litoral. 


     Hotelul arăta exact ca în imagini. Personal drăguț care ne-a așteptat, camere frumoase și curate. Două lebede ne-au așteptat pe pat pe mine și pe Andreea, prietena mea bună care m-a însoțit. Am avut și un mic balcon, de unde am putut privi liniștite pădurea ce înconjoară hotelul.     Cum tot drumul nu am reușit să dorm, am ațipit o oră, după care am și mers pe plajă să ne întâlnim cu marea, care pentru noi e mult prea departe. A fost o revedere pe cinste și am fost foarte bucuroasă să simt briza, nisipul și apa (deși era rece). Când ne-am întors spre hotel am reușit să admirăm priveliștea puțin mai bine, deoarece la sosire eram prea nerăbdătoare să ajungem pe plajă. Am trecut pe lângă niște lacuri, o pădure mică care ține umbră în zilele însorite și niște magazine și hoteluri. De la Hotel Miorița până la plajă faci în jur de 10 minute, dar e o plimbare destul de plăcută. Cum ne-am întors la hotel am luat cina și ne-am pregătit pentru ziua următoare.

     Ziua de sâmbătă am început-o în forță cu un mic dejun bun și o cafea pe cinste.


     După ora 10 am pornit spre Mangalia să facem un mic tur al muzeului și al unor situri din împrejurime. Turul a fost foarte interesant și pe lângă vizita la Muzeul Callatis și împrejurimi am văzut și Moscheea ”Esmahan-Sultan”. 
     După o dimineață plină era timpul să ne pregătim pentru Gală. Aici m-a așteptat un lucru foarte înspăimântător și neașteptat: să țin un mic discurs. Puțin speriată am trecut și peste asta și dacă nu mă credeți, am chiar și dovadă:

Da, mi se citește teama pe față, dar am reușit :D

     La cina festivă ne-a așteptat pe lângă mâncare excelentă un întreg program: dansuri, o prezentare de modă, ba chiar și after-party. 


     Puțin obosiți după o zi plină de programe și voie bună, am continuat distracția la Parc Aventura Paradis Land. Timp de câteva ore ne-am simțit bine și am făcut mișcare să dăm jos toată mâncarea delicioasă. M-am simțit așa bine, că nici nu am reușit să fac poze, dar apelez din noua la arhiva SuperBlog să vă arăt totuși ce vă așteaptă. 

     Gala Spring SuperBlog 2019 a fost cu siguranță un eveniment la care mă bucur că am participat. Pe lângă distracția pe cinste, mă bucur că am întâlnit oameni foarte drăguți cu care sper să țin legătura. Mulțumesc Hotel Miorița Neptun- pentru primirea deosebită, Swissplan- pentru toată organizarea nu doar a galei ci a întregului concurs, Direcția Cultură și Sport Mangalia- pentru tur, Asociația ”Zestrea Callatină”- pentru spectacolul de dans, Blizzard Fashion- pentru prezentarea de modă și Parc Aventura Paradis Land- pentru oportunitatea de a face puțină mișcare și de a ieși puțin din zona de confort. 

     Aș dori de asemenea să mulțumesc tuturor bloggerilor, celor pe care v-am cunoscut și celor pe care sper că îi voi cunoaște în viitor, dacă îmi fac puțin mai mult curaj și lui Cristi (Cluc) pe care l-am cunoscut din întâmplare dar a adus cu el Ardealul pe litoral și nu m-am simțit așa singură. 

     A fost o aventură pe cinste și sper să ne revedem curând!Alte poze din aventură găsiți aici. Chiar merită :D


1 Comments