Am testat apa de parfum Rare Flowers Night Orchid de la Avon

     Împreună cu ultima comandă am primit noua apă de parfum Rare Flowers Night Orchid de la Avon și BUZZStore.

     Este un parfum nou din categoria floral-orientală, cu note de portocala amara, orhidee neagra și gardenie aurie. Are un miros puternic, care persistă vreme destul de îndelungată. Se combină arome dulci și exotice.


     O aromă misterioasă, ce te face să te simți elegantă, sigură pe tine și puternică. Persistă bine, mai ales ținând cont de prețul chiar foarte bun (în Campania 6 apare la prețul de 55 lei, împreună cu o loțiune de corp). 


     Recunosc, nu este aroma mea preferată, dar parfumurile sunt atât de unice, încât chiar și același parfum poate avea un miros diferit pe altă piele. De aceea aș recomanda să testezi mereu parfumul pe piele, nu să îl pulverizezi doar în aer sau pe benzile de testare a parfumurilor. Are un miros chiar puternic, iar fiindcă nu este chiar preferatul meu (nu îl urăsc, dar am câteva pe care le prefer mai mult) faptul că nu devive puțin mai delicat mă deranjează puțin, dar dacă îți place aroma, este chiar un parfum bun și de calitate.

     Design-ul sticlei este foarte elegant. Culorile sunt alese foarte bine și sticla chiar seamănă puțin cu orhideea neagră. Aduce același mister și eleganță. Capacul nu este prea practic, dar e un element de design elegant.

     Îl recomand persoanelor cărora le plac parfumurile puternice și florale. Persistă bine și dacă îți place aroma chiar cred că se merită.

0 Comments