Roșu e culoarea sezonului!

     Roșu. Culoarea care va fi mereu în vogă. Dacă toată lumea spune că trebuie să ai în garderobă măcar o rochie neagră, eu sunt de părere că un ruj roșu este acel little black dress care nu trebuie să-ți lipsească din trusa de machiaj. 

     O culoare nemuritoare care care stă bine oricui, este mereu la modă și se potrivește pentru orice ocazie. De la o simplă zi în oraș, până la un eveniment important, rujul roși este mereu acolo pentru tine. Multă vreme mi-a fost teamă să port rujuri puternice, dar am observat că acestea îmi dau acel plus, acea încredere în sine care lipsește. 

     Recent a apărut la Avon o nouă colecție de rujuri în ambalaj special, care atrage atenția către aceste nuanțe care îți dau acel plus care lipsește. Rujurile fac parte din gama True Colour Perfectly Matte. Acestea nu usucă buzele, au o textură lejeră și plăcută, dar atenție nu le comparați cu rujurile lichide, care sunt făcute să dureze o perioadă lungă. Având în vedere prețul care este de cele mai multe ori chiar sub 20 lei, este o achiziție chiar bună. 


     Consultând catalogul, putem observa că ne sunt recomandate niște nuanțe chiar în funcție de tonul pielii. Petru tonul rece se recomandă culorile Rose Red, Ruby Kiss și Wild Cherry. Pentru tonul neutru se recomandă nuanțele Everyday Red, Crimson Tied și Truest Red. Pentru tonul rece se recomandă Coral Fever, Red Supreme și Sunbaked Red. Bineînțeles, nu trebuie să ții cont de aceste recomandări, alege nuanța care îți place ție cel mai mult. 

     Eu am primit de la Avon și BUZZStore nuanțele Everyday Red și Ruby Kiss, dar pe lângă acestea mai am colorile Red Supreme, Wild Cherry și Crimson Tide.     Pe lângă noile rujuri au apărut recent și lacuri de unghii noi. Lacurile Pro Colour au o formulă cu uscare rapidă în doar 60 de secunde, iar perii pensulei au o formă nouă, care ușurează aplicarea produsului. Forma curbată ajută aplicarea chiar și lângă cuticule, iar perii deși țin destul produs pentru o aplicare perfectă.

     Au o varietate mare de culori, iar pe lângă nuanțele Plum & Done și Lightening Red am încercat și culoarea Mauve It, care acum este preferata mea. 


     Combinând rujul roșu perfect cu o manichiură superbă, vei arăta perfect în orice situație. Eu sunt gata de orice aventură :D


     Tu ai încercat rujurile sau noile lacuri de unghii de la Avon?

0 Comments