O rază de soare pentru vara aceasta

     Îmi place Avon, fiindcă mereu apar produse noi, perfecte pentru fiecare sezon. Vara aceasta m-a bucurat mult să văd că a apărut un nou parfum din gama Perceive. Ador aceste parfumuri, fiindcă au o aromă ușoară, dar extrem de plăcută. 

     Aveam deja două parfumuri din această gamă: Perceive (originalul), Perceive Dew și acum am primit și Perceive Sunshine de la Avon și BUZZStore. Parfumul este exact cum mă așteptam. Vine în sticluța deja bine cunoscută, cu un design modern, dar foarte elegant. Lichidul are o culoare foarte plăcută care îți aduce aminte de zilele de vară, de răsăriturile de la malul mării sau apusurile din munți petrecute alături de cei dragi. 


     Parfumul are o aromă simplă, ca alte parfumuri din această gamă, dar Perceive Sunshine este cu un strop mai dulceag ca celelalte două variante. Este un parfum din categoria citric-florală, cu note de vârf de mango, bergamotă și mandarină, cu note de mijloc de iasomie, mimoză și magnolie și cu note de bază de lemn de santal, mosc și acorduri solare. 


     Este parfumul perfect care îți completează ținuta, fie aceasta pentru o ieșire în oraș, o plimbare pe plajă, un weekend la festival sau chiar o întâlnire. 

     Parfumul nu persistă foarte mult (ca alte parfumuri scumpe), dar fiind la un preț chiar foarte bun de obicei în catalog eu zic că merită achiziționat. 


     Cu siguranță l-aș recomanda oricui, dar sfatul meu este ca înainte de achiziționare să testați aroma pe propria piele: atingeți o pagină parfumată sau cereți o monstră de la un reprezentant. 

     Voi ați încercat parfumul Perceive Sunshine? Dar alte parfumuri din această gamă? Care este parfumul vostru preferat de la Avon sau chiar în general? Aștept comentariile voastre.

0 Comments