Din nou la SuperBlog!

     De ceva vreme mă tot gândesc ce să scriu, cum să formulez, ba chiar mi-a trecut prin cap să trec peste această ediție. Chiar în timpul drumului spre casă de la ediția anterioară am primit niște vești destul de proaste care aveau să mă schimbe complet. 

     Totuși, azi, 19.09.2019. (în jurul orei 19), am decis să mă înscriu și eu în ediția a 19-a a competiției SuperBlog. Nu știu încă dacă voi fi activă la fiecare probă, dar eu cu siguranță îmi propun asta. Prin înscriere aș vrea să-mi demonstrez mie însumi că am învins greutățile și pot să revin cu forțe noi. Am pus scrisul pe blog pe tușă pentru câteva luni, fiindcă simțeam că nu mai am energie pentru nimic, dar sper ca adrenalina din ultimele minute ale unui deadline sau refresh-urile după acordarea notelor să mă readucă la viață.      Primăvara aceasta am participat pentru prima oară la competiție și m-a schimbat mult. A schimbat felul în care scriu, în care gândesc sau adun informațiile pentru vre-o probă anume. Am întâlnit oameni minunați (chiar dacă de felul meu sunt mai timidă și nu am prea intrat în vorbă cu oamenii), dar v-am văzut pe toți și comunitatea SuperBlog este minunată. 

     În ultima vreme am decis să fac ceea ce îmi place cu adevărat. M-am înscris la o nouă facultate, am început să fac poze, desenez, citesc și trăiesc fiecare clipă. Și desigur nu mi-aș putea imagina o toamnă mai perfectă, decât să scriu un articol, înfofolită, cu o ceașcă de cafea sau cei (depinde când mă prinde inspirația) și cu laptopul în brațe. Să-mi imaginez lucruri utopice, să retrăiesc o clipă din trecut, dar să le și combin să iasă ceva bun și interesant de citit. 

     Prin acest articol îmi anunț oficial participarea la competiția SuperBlog 2019- ediția de toamnă. Sper să ne citim și să revedem cu bine în curând. 
     Dacă vrei să te înscrii și tu, vezi mai multe detalii aici. În afara dozelor excesive de adrenalină dinaintea deadline-urilor, nu vrei regreta :)) .

0 Comments