Sensiblu mereu alături de tine

     Ca anul acesta experiența de vacanță/concediu să fie cât mai bună, Sensiblu ne-a sărit în ajutor. Împreună cu BUZZStore ne-au oferit un mic kit cu produse care îți vor face vacanța mai plăcută, mai ușoară și mai bună. E drept, experiențele neplăcute se uită mai greu, dar eu prefer să rămân cu amintiri frumoase din vacanță. 


     Astfel am putut să încerc 4 produse minunate, care îți vor încăpea cu ușurință în bagaj, dar te vor și scăpa de multe griji. Aceste produse se găsesc în farmaciile Sensiblu și vin de la niște companii cunoscute datorită produselor de calitate. 


     Deschizând pachetul m-au așteptat un Spray Repelent Împotriva Țânțarilor și a Căpușelor de la Dr. Hart, un deodorant de la dr. Organic, o cremă cu SPF 30 cu morcov, susan și shea (karite) de la L` Erbolario și un șampon uscat de la Batiste.

     Singurul produs pe care l-am mai încercat înainte a fost șamponul uscat de la Batiste, care mi-a plăcut încă de la prima încercare. Am mai testat varianta blush în format mini și varianta luxe în varianta full-size. De data aceasta am putut testa varianta originală în format mini și cred că este preferata mea de până acum.


     Aceasta are 50 ml, este perfectă pentru a fi pusă în rucsac sau în kit-ul de urgență din geantă (detalii aici). Are o aromă destul de plăcută și nu are un miros foarte puternic sau praf care îneacă. Este ideală pentru a-ți împrospăta părul între două spălări sau în zilele în care scalpul transpiră mai mult ca de obicei. E drept, lasă urme albe, dar este relativ ușor să scapi de ele, cel  puțin comparativ cu multe alte produse încercate până acum. Este important să pulverizezi de la o distanță optimă, iar după ce îți masezi puțin scalpul, să îți piepteni părul.


     E bine de reținut că acest produs mini nu te va ține prea mult (și cam așa e de obicei cu orice șampon uscat), dar în caz că ai nevoie de o ''spălare'' rapidă îți va veni de ajutor.

     Crema cu FPS (SPF) de la L'Erbolario a fost o noutate pentru mine. Nu doar că nu am mai încercat-o înainte, dar nici nu am auzit de acest brand până să primesc pachetul. Și mă bucur totuși că am putut face cunoștință :)). Crema are factor de protecție solară de 30, ceea ce este un lucru destul de standard deja. Pe ambalaj scrie că este cu protecție ridicată, dar nu mi se pare ceva prea deosebit. Conține extrase din morcovi, semințe de susan și shea. Crema este de 75 ml, perfectă pentru a fi luată în vacanță.


     Crema este ideală pentru pielea ultra-sensibilă și este făcută special pentru a face față expunerii mai intense la soare. Mi se pare totuși puțin ciudat că protejează doar împotriva razelor UVA. Chiar dacă cele UVB nu sunt atât de nocive, ar prinde bine totuși puțină protecție în plus, mai ales că este adresată intensiv celor cu piele sensibilă sau copiilor. Este recomandat să fie folosit pe față și bust, dar se poate folosi și pe întreg corpul. Produsul este făcut 100% în Italia. Ambalajul este foarte drăguț și elegant. De la deschidere este recomandat să se folosească în 6 luni, dar cum eu am prins abia sfârșitul verii, vă puteți imagina că vara viitoare îl voi folosi (mai ales că nu expiră până în 2022). 

     Crema are o aromă foarte plăcută și naturală. Se absoarbe foarte ușor în piele și nu lasă pielea lipicioasă sau uleioasă și nu rămân urme după aplicare. Mirosul natural ține puțină vreme pe piele, dar pe mine nu m-a deranjat. În concluzie pot spune că este o cremă bună și aș recomanda-o, dar nu este un produs foarte special. Personal cred că îmi place atât de mult, fiindcă este un produs mai natural. Găsiți mai multe detalii și produse pe site

     De la Dr. Hart am testat spray-ul împotriva țânțarilor și a căpușelor. În zilele de vară eu am o mare problemă cu țânțarii. Mă găsesc peste tot. Problema este că sunt puțin alergică la înțepăturile lor, astfel mușcăturile se umflă repede și destul de urât. Cum locuiesc lângă un lac, iar vara mai las deschis puțin geamul sau ușa de la balcon, intră repede câte-un țânțar. Am decis să testez într-o seară spray-ul și am fost plăcut surprinsă să nu găsesc mușcături noi.


     M-am bucurat mult să văd că produsul este eficient, căci vara mama iese mult în grădină și mereu vine în casă cu câte o căpușă. De acum sper să folosească acest spray și sper că o va ajuta. Nu doar că înțepăturile de insecte dor, ustură și te deranjează, dar sunt și destul de periculoase. Așa că eu zic ca e mai bine să prevenim, decât să încercăm să rezolvăm, ceea ce s-a petrecut deja.

     De asemenea spray-ul are un miros destul de plăcut (deși puternic, dar este normal). Are 100ml și încape ușor în orice geantă. De acum poți sta liniștit acasă, pe marginea lacului sau în camera de hotel.

     Ultimul produs despre care voi vorbi este deodorantul de la Dr. Organic. Deodorantul cu rodie are 50 ml și este un roll-on. Eu optez pentru aceste deodorante, deoarece în general transpir destul de tare și mi se pare că deodorantele cu roll țin cel mai bine. Produsul are o aromă destul de puternică de rodie, dar este și foarte plăcut. Este un produs natural, blând cu pielea și conține multe vitamine, minerale și nutrienți. Este potrivit și pentru pielea sensibilă și poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați.

 
     Eu îi dau totuși un mic minus, fiindcă pentru mine nu a fost un produs prea potrivit. Ține foarte bine câteva ore, dar după o vreme se simte deja încet mirosul neplăcut al transpirației, mai ales dacă am o zi încărcată. Un plus ar fi totuși faptul că nu blochează porii, nu conține aluminiu, parabeni sau alcool. Nu voi da vina prea mult pe acest deodorant, fiindcă găsesc foarte rar câte un produs care să fie potrivit pentru mine. Chiar și cumpărând de la aceeași marcă, un produs poate fi excelent pe când altul deloc potrivit. În orice caz voi mai folosi acest produs și consider că în următoare perioadă mai răcoroasă va fi chiar excelent.     Ei bine, acestea ar fi produsele de la BUZZStore și Sensiblu. Mi-a făcut mare plăcere să le încerc și să găsesc câteva produse chiar foarte bune, pe care probabil le voi mai achiziționa, dar m-am bucurat să revăd și un produs pe care îl iubesc de multă vreme. Tu ai încercat vre-un produs? Ce părere ai despre ele?

#buzzSensiblu

0 Comments