Rutina în jurul tehnologiei

     În zilele noastre viața în sine se desfășoară în jurul tehnologiei. Aceasta ne face viața mai ușoară, dar de undeva trebuie să lăsăm și noi ceva. Avem cele mai noi telefoane, cât se poate de subțiri, cât se poate de performante, uneori mai smart decât noi. Telefoanele mobile au fost o inovație și au semnalat începutul unei ere de libertate. Dacă suntem însă puțin mai atenți la ce se petrece în jurul nostru, putem observa cum nu cablul ondulat ne ține pe loc, ci încărcătoarele -iar partea mai ironică este că cablul de încărcător este mai scurt ca și cablul de telefon al copilăriei noastre. 


     Fiind content creator mi se pare că tehnologia este puțin mai prezentă în viața mea ca în viața unui om... obișnuit? Să zicem mai bine non-content creator. Dar cum arată defapt o zi în viața mea?

     Îmi încep ziua cu alarma telefonului. Am făcut marea greșeală să setez ca ton una din piesele mele preferate și acum dacă aud acea piesă mi se face instant pielea de găină. Cu ochii încă încețoșați stau pe toaletă și cum aș putea să stau locului măcar o clipă fără telefon? Bineînțeles, trebuie să aflu dimineața devreme ce am pierdut în acele prea puține ore de somn, astfel butonez mobilul minim zece minute. Ca să încep dimineața într-un ton pozitiv pun puțină muzică în timp ce mă pregătesc. Dar bineînțeles, nu pot pune muzică doar de pe telefon. Folosesc și o boxă portabilă. Am luat-o de pe Spacer, o companie super bună, care aduce tehnologia la tine acasă. Tot de aici am cumpărat și diverse accesorii pentru smartphone și încă câteva lucruri preferate. 

     Laptopul este micul meu copil. Am pe el o mulțime de poze, filmulețe, documente, cărți și multe alte chestii. Vă puteți da seama că am mare grijă de el. De aceea caut mereu cel mai bun rucsac pentru laptop, ca în cazul în care cad să nu cumva să pățească prețiosul meu ceva. Ca să-mi ușurez viața cumpăr foarte multe accesorii laptop. Cum e esențial ca laptopul meu să meargă bine, am cumpărat și un USB HUB și un cooler. Am prostul obicei de a folosi des laptopul în pat și e o crimă să pun puiul meu între pături și perne fără un cooler. Un trebuie să descarc des poze și clipuri video, e important să am și un adaptor bun de card. Fără el nu aș putea face mare lucru.

     Deși recunosc, nu sunt foarte mândră de asta, petrec destul de mult timp în fața laptopului și a telefonului. Aș putea spune chiar că îmi petrec cea mai mare parte a zilei în fața unui ecran.     Cum folosirea laptopului în pat nu e cea mai bună idee, am decis să iau un scaun de gaming. Poate unora nu le va plăcea asta, dar nu sunt deloc tipul de gamer. Am încercat de câteva ori și nu mă pricep deloc. Recunosc totuși că accessoriile de gaming sunt de o calitate superioară și dacă pot, cu siguranță voi alege un produs din această categorie. Am ales acest tip de scaun, deoarece este comod, se poate regla din multe puncte de vedere, ca tu să stai cât mai bine, este rezistent și are un aspect modern. Se potrivește de minune în camera mea și distrage puțin atenția de la multitudinea de cabluri care țin în viață tot echipamentul.

     Seara încerc să stau totuși puțin mai departe de tehnologie. Asta nu înseamnă însă că trebuie să fiu departe de produsele de pe Spacer. Se zice că lenea face genii din oameni, astfel eu mi-am cumpărat de la ei o frontală cu care citesc seara, să nu trebuiască să mă scol din pat ca să sting lumina.

     Cam așa se desfățoară o zi obișnuită. Tu ce obiceiuri ai, care se învărt în jurul tehnologiei? Ce părere ai despre produsele de gaming? Și ai cumpărat produse de pe Spacer? Sunt foarte curioasă de răspunsuri, pe care le aștept în comentarii.

Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2019. 
*Surse foto: spacer.ro și pexels.com.


   

0 Comments