Simte-te ca o zeiță cu noile parfumuri Maxima&Maxime

     În zilele încărcate de multe ori uităm cât suntem de speciali. Totul devine gri în jurul nostru și zilele trec parcă fără să ne dăm seama. Noile parfumuri de la Avon, Maxima și Maxime sunt însă aici să aprindă focul lumii transcendente, să dea puțină culoare zilelor mohorâte și să aprindă focul zeilor din tine. 

     Maxima este noul parfum pentru femei, cu note de floare siminoc, nectarină catifelată și iasomie sambac. Cu trecerea orelor, vei descoperi note noi care te vor cuprinde pe parcursul zilei. Este un parfum plăcut, floral, cu subnote de dulceag. Sticluța este una foarte elegantă, care te duce instant cu gândul la era în care zeii și zeițele decideau soarta omenirii. Sticla groasă este balansată perfect cu aspectul finuț al capacului auriu cu motive de frunze de dafin. Pe lângă aroma plăcută, sticluța este și un superb element decorativ. 


     De multe ori apar produse noi pentru femei, dar de data aceasta nu au fost lăsați în urmă nici bărbații, ba chiar din contră. Aș putea spune, că noul parfum Maxime este special creat pentru ei nu doar din punctul de vedere al aromei , ci și al designului sticluței. Aroma parfumului este foarte plăcută. Conține note de Olibanum, frunze de mandarin și acorduri lemnoase intense. Voi îndrăzni aici să spun, că parfumul poate fi purtat și de femei, având un miros destul de fin. 

     Sticluța acestui parfum este lucrul care mi-a atras cel mai mult atenția. Este foarte elegant și unghiular în comparație cu curbura fină a parfumului feminin. Forma sticlei seamănă cu pieptul unui bărbat, iar accentele argintii dau aspectul unui cavaler sau chiar gladiator roman. Artiștii au fost atenți la absolut orice detaliu. 


     Aș recomanda pe deplin să încercați noile parfumuri. Eu cu siguranță m-am îndrăgostit de ele. De asemenea sunt și o idee perfectă pentru cadou, mai ales cu apropierea lentă, dar sigură a sărbătorilor de iarnă. Parfumurile ascund un mesaj foarte drăguț: privești persoana dragă ca pe un zeu sau o zeiță.     Tu le-ai încercat? Cum ți se par? Ce părere ai despre design-ul sticluței?


0 Comments