Accesoriul potrivit este o stare bună de spirit

     Chiar dacă nu ne place să recunoaștem, haina chiar îl face pe om. Iar cu hainele vin la pachet și diversele accesorii care îți completează ținuta. Prima impresie se formează la numai 3 secunde de la întâlnirea unei persoane. Dar un lucru la care ne gândim mai rai este că hainele și accesoriile definesc și starea noastră de spirit. Acest lucru este mai proeminent la persoanele care au un stil minimalist de îmbrăcăminte. Având doar câteva perechi de pantaloni și bluze, acești oameni se bazează în primul rând pe accesorii ca să creeze look-uri noi, cât mai atractive și cât mai interesante. Dacă luăm ca exemplu o ținută complet neagră, putem adăuga bijuterii sau o geantă tot neagră sau cel puțin una foarte simplă, în culori neutre dacă vrem să trecem neobservați, dar putem opta pentru accesorii colorate, poate chiar o eșarfă multicoloră sau o beretă de un roșu aprins dacă vrem să atragem atenția. 

     Vreme de câțiva ani buni am avut o colecție întreagă de eșarfe. Diverse modele, diverse culori. Eram tare mândră de fiecare piesă în parte. Le purtam în funcție de locul în care voi merge și de starea mea de spirit. Ba chiar aveam un mic truc în mânecă. De multe ori cumpăram eșarfe cât mai mari, care iarna îmi țineau de cald, vara în schimb le purtam ca rochii de plajă. În ultima vreme însă nu prea port eșarfe. Mă grăbesc mult prea tare și simt că nu mai am timp să aleg una dimineața. Toamna asta m-am îndrăgostit însă de o pălărie. Este una simplă, neagră, dar face ca outfit-ul să fie mai special. 


     De multe ori mă plimb prin mall, iar produsele de la Meli Melo care mă atrag cel mai mult sunt gențile și rucsacurile. Îmi plac foarte mult cele cu modele mai deosebite, dar în culori predominant neutre. Acestea se pot asorta foarte ușor cu multe ținute dar atrag privirea spre ele și îți vor da un plus de strălucire. 


     Ultima oară am văzut o brățară foarte drăguță. Înainte eram genul de persoană care poartă brățări (care nu sunt de festival) doar la ocazii mai speciale. Acum însă cred că voi purta mult mai des brățări ca aceasta.


     Accesoriul potrivit te poate face să te simți mult mai bine în pielea ta. Îți poate da un pic de încredere în sine, un plus de fericire sau îți poate aduce aminte de niște momente speciale. Și ca să termin articolul cu încă un mic secret vă zic de ce mi-au fost eșarfele atât de dragi. Am avut obiceiul de a parfuma puțin mai tare eșarfa, astfel parfumul meu preferat m-a urmărit toată ziua. Ba chiar au fost dăți când aroma plăcută a ținut mai multe zile, în ultimele rămânând doar urma acelui parfum mult iubit. 

     Care este accesoriul tău preferat și de ce? Îți aduce aminte de ceva? Te face să simți ceva anume?


Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2019. 


*Surse foto: facebook Meli Melo

0 Comments