Îmbracă-te ca un star!

     Mereu am avut un gust puțin mai ciudat în modă. Iar acest cuvânt „ciudat” nici nu cred că descrie prea bine stilul meu, fiindcă eu încă din copilărie am fost obișnuită să port lucruri cât mai simple. Chiar și în perioada Hannah Montana, despre care v-am mai povestit, stilul meu era unul simplu față cel al altor fete de vârsta mea. Am avut totuși un avantaj: hainele care îmi plăceau mie au fost tot timpul ieftine sau le-am găsit cu ușurință la reducere la sfârșit de sezon.

     Moda evoluează, dar acum sunt într-un punct în care hainele și stilul care îmi place mie de atât de mulți ani este în sfârșit la modă. Haine simple, neutre, tricouri cu muzicieni, geci de piele și preferații mei: bonacii. Cu un ochi râd, cu altul plâng. Mă încântă să intru într-un magazin ți să văd că îmi place absolut totul, dar apoi mă apropii de acel articol care îmi face cu ochiul de când am intrat în magazin și văd prețul. Ei bine, în acest punct mai că nu mă apuc de plâns în mijlocul magazinului. 

     Vin totuși cu vești bune. Nu toate articolele de îmbrăcăminte preferate trebuie să ne coste o avere. Cu siguranță am urmărit vreun artist preferat sau un idol și ne-am dorit să purtăm și noi într-o zi acea ținută. Dar ei sunt staruri. Își permit orice. Haine de la cele mai mari case de modă, de la firme renumite și probabil mult prea scumpe pentru bugetul nostru. Eu mi-am propus ca azi să vă arăt că nu trebuie să fi bogat ca să-ți permiți ținuta idolului tău. Și astfel sper să te simți mai aproape de acea persoană pe ai pus-o pe piedestal atâta vreme. 

     Cum eu am un stil simplu, am decis să aleg o persoană cu un stil asemănător cu al meu. Am văzut-o luptându-se cu armate întregi, cu dragoni, cu cei mai mari dușmani. Am văzut-o transformându-se în cele mai diferite caractere înainte să fie Nimeni. Iar la final ea a fost cea care l-a ucis pe Night King. Dar pe stradă (mai bine zis în reviste și social media poate) o putem vedea în haine simple, poate cu un strop de culoare, cu un stil detașat, care combină chiar și aspectele feminine cu un stil puțin mai urban. Da, vorbesc aici de fata care e cu puțin mai mult de două luni mai tânără ca și mine: Maisie Williams. 


     Am găsit o poză cu ea, care mi-a plăcut foarte mult. Croiuri simple, culori neutre, haine pe care poate le găsesc chiar dacă îmi deschid garderoba. Dar am zi „DA” unui challenge de la Answear. Să recreez ținuta sub suma de 999 lei, cu haine pe care le găsiți chiar la ei pe site. Spoiler alert! Am reușit să fac asta cu doar 640 lei cu prețurile actuale, multe produse fiind la reducere. Dar chiar și fără reducere, ajung doar la 790 lei (din banii aceștia mai pun poate de chiloți, sutien și eventuale accesorii, dar oricum aș rămâne cu o sumă frumoasă în buzunar).

     Am zis să încep de la 0 (din lucrurile care se văd), așa că am ales un dres gros, de 100 DEN. Continui cu o fustă simplă, neagră. Ați putea zice că trișez, dar plănuiesc să recreez punctele de pe fusta ei cu stropi de înălbitor, care se văd foarte bine pe o fustă din denim. Deci, da, ținuta costă 640 lei și puțină creativitate. Tricoul ales de mine nu este chiar ca și cel purtat de ea, însă mi-a plăcut chiar mai mult, deoarece mi se pare că desenul de pe tricou seamănă foarte mult cu ea. Și cred că ea ar fi de acord cu alegerea mea. Geaca este din nou un articol simplu, pe care mulți îl avem încă din perioada New Moon, dar este încă o piesă vestimentară foarte actuală după părerea mea. Dacă cumva nu ai însă una, vei găsi sigur ceva ce îți place prin paltoanele de damă


     Urmează adidașii. Din păcate nu am găsit exact acest model pe site, așa că vin cu două variante. O pereche de Adidași la care le diferă puțin culoarea, dar stilul e același (cu perechea asta mi-am făcut calculele) sau cu o pereche de teniși, care seamănă mult la culoare, dar mai puțin ca stil (aceștia sunt doar 60 lei/ 90 lei fără reducere). Am găsit și o geantă destul de asemănătoare, care face ca ținuta să fie completă. 


     Cam aceasta ar fi ținuta aleasă de mine. Însă îți dau un mic pont: caută cu încredere și la secțiunea de bărbați. Eu am potrivit foarte frumos un sacou de la ei cu o ținută girly și a ieșit foarte bine.

     Tu crezi că ai putea recrea mai bine această ținută? Ce idol ai alege? Abia aștept să citesc răspunsurile în comentarii.


Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2019. 


*Surse foto: google, answear.ro.

0 Comments