La plimbare prin orașul de LED-uri

     Perioada când ești la facultate este una aparte. Mai ales dacă locuiești mai departe de casă sau viața de student îți surâde mult. Eu mă încadrez în oarecare parte în prima categorie, dar nu din cauza nenumăratelor petreceri, ci a nenumăratelor evenimente și proiecte. Ajung destul de rar pe acasă. Prietena mea bună în schimb se încadrează în a doua categorie, dar fără să intru în prea multe detalii și trecând la subiect, cert e că ajungem să ne vedem rar. 

     Într-un weekend când am fost acasă amândouă, am decis să ieșim la un ceai în oraș. Nu puteam lăsa nici alte îndatoriri pe din afară, așa că ne-am întâlnit după-masa târziu. Am avut de povestit mult și ne-am trezit că este deja trecut de zece și e timpul să mergem spre casă. Bineînțeles, aveam la mine aparatul foto și la o reclamă cu LED-uri îmi vine ideea să fac o poză prietenei mele. 


     O simplă reclamă LED de farmacie. Nu sunt un fotograf cu adevărat profesional, astfel să mă joc puțin cu culoarea și să am o poză cu lumină verde a fost interesant pentru mine. Acesta este rezultatul. Un portret cu adevărat simplu, care totuși spune mai multe ca unul asemănător, fără acel strop de culoare.


     Prietena mea locuiește aproape de centru, așa că după am făcut poza, ne-am și luat rămas bun și am mers spre casă. Tot drumul am continuat să mă uit la panouri și reclame LED. În acea seară mi-am dat seama cu adevărat că suntem înconjurați cu asemenea reclame. Locuiesc într-un orășel destul de mic în apropierea Clujului, deci nu am văzut o varietate așa mare de reclame LED. Cele mai comune au fost cele pentru farmacii. Câteva zile mai târziu mi-am dat seama cât sunt de utile aceste panouri, căci căutam o farmacie în beznă și m-am lăsat ghidată într-o vreme doar de culoarea verde ce se vedea după colț.  Am mai întâlnit și alte panouri cu LED la o casă de amanet din drum, la câteva magazine, care pâlpâiau cuvântul „Închis”, dar și la ceasul din cartierul meu, care are și un mic panou care afișează temperatura. La Cluj sunt clădiri întregi cu panouri LED care afișează reclame non-stop, însă chiar dacă atrag cu siguranță atenția, mi se pare că sunt puțin exagerate. 

Reclamă cu “BOX RESIN TECHNOLOGY”

     Au fost pe drum câteva panouri care mi-au atras atenția în mod deosebit. Acestea au de regulă forme mai ciudate. Poți comanda asemenea reclame luminoase de la SmarSoft, care fac panouri după placul clientului. Nu vând panouri chinezești din module fixe de proastă calitate, ci au grijă ca panoul să fie exact ceea ce are nevoie clientul. Materialele folosite de ei sunt de cea mai bună calitate și folosesc materiale atestate militar, ca panoul să reziste mediului din afară. Durata afișajelor făcute de ei ajunge până la  ani, iar firma are contract cu mari companii de încredere ca  OSRAM și AVAGO. Astfel poți fi sigur că materialele sunt de cea mai bună calitate. SmarSoft are și un software personalizat unde rulează programele pentru panouri, astfel imaginea va fi de cea mai bună calitate și bine vizibilă de la distanță. Acesta poate fi un lucru vital mai ales în cazul panourilor ce afișează parcări sau locuri de parcare libere sau ocupate, care trebuie văzute din mașini care se deplasează. 

     Chiar dacă nu voi fi următorul Brandon Woelfel, consider că reclamele cu LED sunt o idee nemaipomenită de a-ți promova afacerea. Consumul lor este unul mic, iar impactul foarte mare. Produsele comandate de la SmarSoft te vor ține o perioadă lungă și vei investi 0 lei în panou pe tot acest parcurs. Materialele folosite de calitate foarte înaltă se asigură că reclama nu se va deteriora de la expunerea la elementele naturii. 

     Lasă afacerea ta să lumineze calea celor care se întorc acasă seara târziu și achiziționează o reclamă LED de calitate foarte bună de SmarSoft. Poți fi sigur că reclama ta va rămâne în gândurile celor care o văd pe drum. Calitatea produselor este superioară, la fel și imaginea, dar astfel și impactul. 


Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2019. 
*Surse foto: smarsoft.ro, blog.super-blog.eu (proba 15) și arhiva personală.

0 Comments