Nu pierde timpul, alege ceasul potrivit stilului tău!

     Cu trecerea timpului cu toții ne schimbăm. Unii doar în nuanțe mici, care abia se observă, alții însă într-o măsură destul de mare. Când ai citit prima propoziție probabil ți-a și sărit în minte o axă cronologică care cuprinde câțiva ani. Acea imagine nu este deloc greșită, dar dacă stăm să ne gândim puțin, ne schimbăm destul de des chiar și într-o singură zi. Ne schimbăm felul de a gândi, ne axăm pe sarcini diferite și ajungem în medii diverse de-a lungul zilei. Aceste schimbări vin foarte des la pachet cu schimbarea hainelor. Poate dimineața te îmbraci elegant pentru o ședință la servici, apoi te duci la sală să te eliberezi de tot stresul și toată tensiunea adunată în timpul zilei, iar seara ești deja în drum spre o cabană la munte, gata să petreci câteva zile departe de toate lucrurile care îți îngreunează viața. 


     Trăim într-o societate unde timpul este cel mai prețios lucru. Un lucru care poate nici măcar nu există cu adevărat, dar care a fost făcut de umanitate ca să putem păstra contactul cu cei din jurul nostru. De multe ori am avut zile în care în care am vrut să mă pierd în sălbăticie și să scap de toată această noțiune a timpului, dar pur și simplu noi nu suntem făcuți să trăim așa. Fiecare avem ceas pe telefon, tabletă, laptop, ba chiar și pe perete sau la încheietură. Fie că vrem sau nu, nu putem trăi fără noțiunea timpului, iar ca să nu o pierdem, avem nevoie de un ceas.


     Oamenii sunt foarte diferiți, iar gusturile noastre sunt chiar și mai diferite. Chiar de aceea există câte un ceas pentru fiecare dintre noi. Iar dacă crezi că pentru tine nu există un ceas, pot spune doar că încă nu l-ai găsit pe cel potrivit. Poate verificarea orei este un lucru esențial pentru tine, poate porți un ceas doar de formă sau poate ceasul tău este mai deștept ca unul standard, dar un lucru este sigur: îți va completa stilul la perfecțiune. 

     Prietena mea și-a ales unul din ceasurile de damă Fossil și de când îl are, îl poartă mereu, deși întârzie peste tot. Dacă îți place tehnologia, poate vrei să cumperi un smart watch. Acesta îl recomand și celor care fac multă mișcare, fiindcă își pot urmări progresul din cadrul unui antrenament chiar pe dispozitivul de la încheietură. Dacă ești întruchiparea unui om de afaceri, poți căuta un ceas elegant, unde toate detaliile sunt perfect la locul lor. Poate alegi chiar un ceas de bărbați Vostok. Și în cazul în care îți place sportul și aventura și nu vrei un ceas elegant sau smart, poți alege un ceas cu aspect sport sau outdoor (aici cele Swiss Military sunt grozave).     Pot spune că eu am un stil destul de simplu. Îmi plac lucrurile cât mai neutre care se potrivesc cu multe lucruri deodată. Eu nu sunt acea persoană, care schimbă trei ceasuri într-o zi ca acesta să se asorteze la perfecțiune cu ținuta, ci voi alege din start un ceas, care merge cu orice stil, orice culoare și e perfect pentru orice ocazie. Astfel, am găsit pe watchshop.ro un ceas superb, foarte minimalist, care se potrivește cu absolut orice. Un ceas de damă superb pe care pot să îl port în fiecare zi la ore, fiindcă nu mă încurcă, dar cu care pot merge și în drumeții (unde a doua zi oricum nu mai poți folosi telefonul, fiindcă este descărcat), dar și la evenimente speciale (ca o conferință, o petrecere sau chiar o nuntă). Oare trebuie să mai precizez că iubesc ceasul mai ales fiindcă este negru? Probabil nu, dar detaliul care mi-a atras atenția este că accentele sunt argintii și găsesc destul de rar ceasuri care îmi plac care să nu aibă detaliile aurii. 


     Un ceas simplu, pentru o fată simplă. Tu cum ți-ai descrie stilul? Ai găsit deja ceasul potrivit? Dacă nu, îți recomand să arunci o privire pe WatchShop, unde vei găsi sigur un ceas, care te-a așteptat numai pe tine. Poți alege din foarte multe modele pentru orice stil. Toate articolele sunt originale și de o calitate foarte înaltă. Nu pierde timpul (pun intended) și profită de reducerile de black friday! Iar dacă citești asta după perioada reducerilor, nu-ți face griji. Prețurile de pe site sunt accesibile și cel mai probabil vei prinde o nouă ofertă. 

     Cu un ceas de calitate care îți place cu adevărat, nici o clipă nu este una pierdută. 


Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2019. 


*Surse foto: blog.super-blog.eu (proba 21) și watchshop.ro.

0 Comments