O nuntă în propriul paradis

     În ultima perioadă lucrurile s-au schimbat destul de drastic în viața mea. Totul este nesigur și pot spune că am început să trăiesc viața de la 0. Un gând sau o dorință a rămas totuși cu mine. Brașovul este orașul meu preferat din România, acel loc unde mă simt bine, o a doua casă. Nu am reușit să petrec perioade mai lungi aici, am stat doar câteva zile deodată, dar mă minunez din nou și din nou de frumusețile pe care le ascunde Brașovul.

     Unul dintre aceste locuri ascunde de haosul orașului este Poiana Brașov. Deși aproape de oraș, pășind pe poteci, te simți parcă într-un loc complet nou -eu l-aș numi paradis. Chiar de aceea am avut acel gând, ca odată, peste mulți ani să-mi țin nunta aici. Un paradis pentru acel eveniment special, care va rămâne mereu în inima mea. 


     Hotelul Royal Boutique din Poiana Brașov este locul ideal pentru a găzdui un asemenea eveniment. Nu este doar un spațiu de cazare în Poiana Brașov, ci și un loc unde poți găzdui evenimentul important care se apropie. Cum spuneam, eu aș vrea să-mi petrec aici cea mai specială zi, dar pe lângă o nuntă, poți organiza la hotel și o aniversare, un botez, un team-building sau chiar o întâlnire de afaceri sau o conferință (să nu mai zicem de o gală SuperBlog). Se știe totuși că organizarea unui eveniment nu este un lucru ușor, dar cu oamenii și echipa potrivită totul devine mai ușor. 

     Hotelul deține un superb salon de evenimente din Brașov. Îmi pot deja imagina toate decorațiunile. Stilul rustic se potrivește excelent cu viziunea mea. Pe fiecare masă aș avea o mică decorațiune unică, de pa care nu ar lipsi conul de brad și o ramură de pin. Culorile dominante ar fi vișiniul și un verde foarte închis care te duce cu gândul la infinitul pădurilor. Aș vrea ca sălbăticiunea naturii de afară să se reflecte în fiecare mic detaliu al evenimentului, iar decorațiunile sunt un element cheie. Eu plănuiesc să fac singură (poate cu puțin ajutor) decorațiunile, ca acestea să fie exact ceea ce îmi doresc. Am și un mic mood-board pentru inspirație. 


     Pentru ca toate detaliile să fie la locul lor, bineînțeles aș avea nevoie și de ajutorul personalului, care este foarte drăguț și foarte competent. Știu că principalul lor țel ar fi acela, ca ziua mea specială să fie cât mai perfectă posibil. 

     Cum hotelul este încăpător fiecare invitat ar petrece aici weekend-ul nunții. Astfel nu ar trebui să își facă nimeni griji că nu vor ajunge la timp sau vor fi prea obosiți să plece la drum lung. De asemenea, oaspeții vor avea îndeajuns timp liber să exploreze Poiana Brașov și împrejurimile. Mi-ar plăcea mult ca înainte de marea începe a evenimentului să petrecem împreună câteva clipe de neuitat alături de cei dragi. Un traseu parcurs cu bicicleta pe potecile din apropiere chiar cred că ne-ar aduce mai aproape. Bineînțeles, am petrece și puțin timp de calitate în care să ne relaxăm și să lăsăm toți nervii sau anxietatea să ne părăsească trupul și ce mod mai bun pentru asta, ca puțin timp petrecut la sauna din incinta hotelului. 


     Pentru cei care sosesc cu familia, hotelul dispune de camere pentru familii, cu jocuri speciale pentru copii. Astfel nimeni nu se va simți dat la o parte, mai ales că foarte mulți prieteni au deja copii (da, eu sunt forever alone-ul grupului). 

     Și cum o nuntă nu ține doar din evenimentul propriu-zis, aș ține aici și două lucruri foarte importante: save the date-ul și trash the dress-ul. Ce loc mai magnific și mai special, parcă rupt dintr-un basm pentru o ședință foto, ca pădurile care îmbrățișează Poiana Brașov? Da, eu voi fi genul de mireasă care va lua pe ea rochia albă și bocancii noroioși, și voi târî săracul fotograf după mine pe piscurile înalte ale munților. Lacul de pe drumul spre vârful Postăvaru mi-a atras deja atenția din prima clipă. Fotograful din mine știe deja că acolo ar ieși niște poze superbe. 


     Iar pentru cei ce ajung la locație puțin mai târziu, nu e nici o problemă, căci hotelul are recepție non-stop. Ba chiar te pot duce și aduce și de la aeroport dacă e nevoie. Iar în cazul în care ajung mai multe persoane deodată, aceștia pot veni cu autobuzul sau microbuzul pus la dispoziție de hotel din Livada Poștei. 

     Meniul de băuturi și mâncare este unul excelent, ce poate satisface orice poftă. Eu am încredere, că toată lumea se va simți bine și nu va fi o zi de neuitat doar pentru noi, ci și pentru toți oaspeții care ne vor fi alături.      Așa ar arăta nunta mea de vis. Și dacă totuși se întâmplă ca cursul vieții să nu mă ducă până acolo, sper totuși să ne întâlnim curând cât mai mulți în alte circumstanțe cu echipa Hotel Royal din Poiana Brașov.
Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2019. 


*Surse foto: blog.super-blog.eu (proba 19) și pinterest.

0 Comments