Prietenii buni îți aduc aminte să experimentezi viața

     Am cei mai nebuni prieteni din lume și îi iubesc din toată inima. Iar acum cei mai energici oameni, care vin mereu cu cele mai trăsnite idei își vor petrece restul vieții împreună. Doi oameni excepționali, pe care îi poți doar iubi și admira. Cei care te scot din zona de confort și îți arată zi de zi ce înseamnă să trăiești viața. Ei sunt acei oameni, care pun preț pe amintiri. Ei sunt acel tip de oameni, care nu au bani bani puși deoparte, fiindcă investesc doar în călătorii și experiențe. În doar câteva zile va fi nunta lor. Ceva mic și personal, cu puțini invitați, dar de care se leagă cu mii de amintiri.

     Nunta lor va pune experiențele în prim plan. Pentru ei este important ca toți oaspeții să se simtă bine și să aibă amintiri de neuitat de la nuntă. Chiar și petrecerea burlacilor și a burlăcițelor a fost una extremă, care ne-a amintit să trăim clipele frumoase. Am fost invitați cu toții la o petrecere pe yaht. Domnișorii pe unul, iar domnișoarele pe celălalt. Am făcut tururi diferite, dar la final am petrecut și împreună. A fost o zi pe cinste, unde am primit o singură sarcină de la miri: ”Experimentează viața!”. Și chiar asta am făcut.
     Cum acești oameni nu sunt cuplul obișnuit, am decis să le fac și eu un cadou mai special. Cum noi, oaspeții și prietenii am fost atât de importanți pentru ei și am primit atâtea surprize, am decis să vin și eu cu un cadou puțin mai special. Cum să le dai acestor oameni minunați un plic cu bani? Oricum nu au nevoie de ei. Și oricum i-ar cheltui pe o experiență specială. Deci, de ce să nu le ofer eu o experiență, care să le aducă aminte de mine chiar și atunci când vor sta pe verandă la bătrânețe și se vor gândi la anii ce-au trecut.     După zile bune de căutare, am decis că voi alege din catalogul cu experiențe cu adrenalină de pe experimentează.ro. Am ales să le ofer cadou un weekend într-un conac de vis pentru partea cu romantism și o experiență off-road pe traseul Bran-Rucăr-Rășnov pentru iubitorii de adrenalină din ei, toate într-un singur pachet. Chiar cred că le va plăcea cadoul meu. Mereu mi-au povestit cât de mult le place Brașovul și cred că va fi o experiență indeită pentru ei să descopere acea zonă off-road.
     Cred că se vor bucura cu adevărat de acest mic cadou și sper să trăiască la maxim fiecare clipă. Ei sunt oamenii care ne-au învățat să trăim clipă, să nu ne fie frică să încercăm lucruri noi, să experimentăm și să trăim viața la maxim. Ne-au învățat să nu ne dăm bătuți niciodată, să fin mereu curioși și să explorăm lumea ori de câte ori avem ocazia. Sper că vor face și ei asta, de acum împreună. Sper că micul meu le va da de înțeles cât de mult înseamnă ei pentru mine și cât de multe am putut învăța de la ei.

     Știu că acest cadou este unul mai neobișnuit, dar așa cum și ei sunt un cuplu mai neobișnuit, asta nu înseamnă că nu e de bine.  Sper ca această experiență să îi aducă mai aproape și sunt sigură că nu vor uita să trăiască viața la maxim de acum încolo, așa cum au făcut-o și până acum. Iar dacă peste ani familia lor va crește, sper că și copiii lor vor învăța aceste lucruri de la părinți. Să trăiască viața și să nu se dea bătuți niciodată.
Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2019. 


*Surse foto: blog.super-blog.eu (proba 16).

0 Comments