Tu cum ai deveni un înger?

     Fiecare fetiță trece prin perioada în care își dorește să devină înger. De cele mai multe ori acest vis se va transforma cu timpul. Fetița va dori să fie prințesă, balerină, actriță sau chiar mare om de știință. Alte fete însă nu vor renunța așa ușor la visul lor și chiar vor deveni îngeri. Dar nu acei îngeri la care ne gândim de cele mai multe ori. 

     Pe  29 noiembrie 2019 va apărea la cinema noul film Îngerii lui Charlie. Este o nouă versiune a poveștii clasice despre 3 fete care pleacă în misiuni ce par imposibile ca să salveze lumea. Un film de acțiune care te va ține lipit în scaunele de cinema, povestea urmărește 3 îngeri care au misiunea de a recupera o sursă de energie sustenabilă ce a ajuns pe mâini greșite și urmează să fie folosit ca o armă mortală. 


     De data aceasta le vom urmări în rolurile principale pe Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska, dar îi vom regăsi și pe Patrick Stewart, Sam Claflin și pe actrița și regizorul filmului Elizabeth Banks. Niște nume mari, bine cunoscute, dar și actori care s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Recunosc, eu sunt cea mai curioasă de performanța lui Kristen Stewart ca Sabina Wilson, dar Patrick Stewart este un preferat (care în film îl joacă pe John Bosley), deci vizionarea acestui film este obligatorie pentru mine. 


     Să te uiți la film din scaunul comod al cinemaului sau din patul tău pufos este un lucru plăcut, dar ce ar fi, dacă cine te-ar alege chiar pe tine să devii un înger? Recunosc, mi-a trecut asta prin cap de câteva ori. Îmi imaginez niște confruntări foarte aprinse, cu mișcări exacte și precise, dar mai întâi ar trebui să trec prin niște probe ca să ajung acolo. 

     Nu sunt prea bună la ceva anume, dar mereu am visat că cineva mă va alege într-o echipă pe spionaj din cauza cunoștințelor mele. Sper doar că voi avea și curajul necesar să pot face față oricărei provocări. 


     Îmi imaginez că ar trebui să trec prin multe probe diverse ca să ajung în echipă. S-ar testa cu siguranță atenția și memoria, care sunt elemente de bază în acest câmp, dar și abilitatea de a mă adapta ușor și rapid la unele situații. Bineînțeles ar trebui să trec și peste o probă fizică cu exerciții apropiate de boot-camp, combinate cu folosirea armelor (cuțite, pistoale, etc.) dar și tehnici de luptă. Un spion bun ar trebui de asemenea să știe să deschidă calea spre informații, deci de la descuierea unor uși și seif, până la spargerea unor parole, un spion ar trebui să știe ce este de făcut. 


     Pe lângă testele „clasice” cu forma admis/respins este important să se aleagă bine și echipele și chimia dintre membrii grupului ar trebui testată. Și mod mai bun de testare ca o misiune, una care defapt este controlată pe deplin de agenție. Aici se vede foarte bine cine ce aptitudini a dobândit și dacă este făcut pentru postul de înger

     Tu crezi că ai trece de probele Agenției? Dacă ești interesată de cum au trecut fetele de diversele teste, îți propun să mergi la cinema să urmărești cât mai curând Îngerii lui Charlie. Cine știe ce vei deveni în viață. Poate chiar vei ajunge să fii un înger.

Acest articol a fost scris în cadrul SuperBlog 2019. 


*Surse foto: blog.super-blog.eu (proba 23).

0 Comments