Alături de Laura Baldini de sărbători

     Stau iar pe pat cu prosopul pe mine și mă întreb cum am putut face această greșeală din nou. Tot outfitul meu este gata, în afara unui mic detaliu. Am ales rochia perfectă, pantofii care se potrivesc cel mai bine, acesoriile, ba chiar și geanta cea mai frumoasă și nu am un dres bun. Le scot pe toate pe rând din sertar și nu găsesc una fără vreo gaură cât de mică în ea. De ce nu le-am aruncat deja? Mereu pățesc așa. Când viața mi-e mai dragă nu găsesc un dres care să nu aibă un defect. Și bineînțeles, uit mereu să iau unul nou.

     Îi scriu un mesaj celei mai bune prietene, ea sigur poate să mă ajute cumva.

*Heii! Da, eu sunt din nou. Nu am nici un dres fără gaură. Mă poți ajuta cumva? Tu ești pregătită mereu de orice.*

Primec răspuns chiar foarte repede.

*Știam eu că o să faci o minune. Îți pregătesc câteva. Te așteaptă la mine, doar să treci puțin mai repede pe aici. *

     Perfect! Nu pot să cred că m-a salvat din nou. Cu outfitul aproape gata mă grăbesc spre mașină și în scurt timp sunt deja la ea acasă. Cum ajung la ea, mă și trage la ea în cameră, unde pe pat văd o întreagă colecție de dresuri.

     -Alege una pentru seara asta. Restul le duci cu tine. Le lași în portbagaj, dar măcar știu că data viitoare vei avea un dres bun. Și nu-ți face griji, acestea chiar țin. Le-am mai purtat și eu înainte la câteva evenimente. Niciodată nu au dat greș.


   
     Am ales un dres simplu și negru, de 40 deni din gama Second Skin. Am zis că cel mai bine e la jumătate de drum, astfel dresul ales nu e unul nici prea gros nici prea subțire. A ținut chiar foarte bine. Am dansat toată seara și m-am simțit în largul meu.     Am purtat același dres la destul de multe evenimente deja. Apoi am încercat și dresul gri, din aceeași gamă pentru un look puțin mai neobișnuit și jucăuș. Niciodată nu au dat greș. Le puteam folosi mai multe zile fără să se rupă, nu mă iritau, cum fac multe dresuri și mulțumită lor nici nu am înghețat.


          Cum suntem foarte diferiți, e și firesc ca diferite dresuri să se potrivească mai bine pentru diferite persoane. La fel, un anumit dres este mai potrivit pentru unele evenimente decât altele. Eu am mai încercat și dresurile Modella sau chiar unul Glamour. Cel din urmă este perfect pentru o petrecere sau o ieșire cu persoana specială din viața ta.

     Pe lângă acestea găsești multe alte modele superbe atât pe site, cât și în cele mai multe magazine mici sau supermarketuri. Pentru alegerea mărimii perfecte îți recomand să verifici tabelul de mărimi de pe spatele ambalajului. Mărimile chiar sunt foarte bune (nu ca la multe alte brand-uri).

     Care este relația ta cu dresurile? Îți place să le porți sau optezi pentru ținute fără dres? De asemenea, pe timpul iernii obișnuiești să porți dresuri sub pantaloni?

0 Comments