La Brașov pe timp de iarnă, în drum spre Gala SuperBlog 2019

     Dacă am promis că revin cu un articol despre Gală, ei bine eu mă țin de cuvânt. Din cauza unor probleme tehnice din păcate apare la mai mult de o lună de la gală, dar sper să fie primit. Cum să nu scriu despre coroana întregii competiții? Mai ales că a fost un eveniment atât de minunat din foarte multe puncte de vedere.
     La finalul competiției, cum este deja o tradiție , am primit invitația la Gala SuperBlog 2019, care (după cum am auzit) se ține deja de câțiva ani în Poiana Brașov. Sponsorul nostru, Hotel Royal Boutique Poiana Brașov ne-a făcut cel mai frumos cadou, astfel nu ne putem plânge că nu am fost câștigătorii lor. Am primit de la ei invitația de a petrece un week-end de poveste la hotel și pur și simplu nu am putut respinge această ofertă. Astfel am și răspuns la e-mailul Claudiei și am luat-o în pași mari spre agenția de bilete ca să mai prind locuri pe tren. Chiar și așa, călătoria mi-a păstrat câteva peripeții.

     La 3 seara am pornit din Dej cu ditamai bagajul după mine. Am fost sigură că mă voi putea lăuda cu faptul că eu m-am trezit cel mai devreme ca să ajung la Gală. La 11 eram deja în Brașov și cum check-in-ul se făcea abia la 16, am decis să dau o tură prin centrul orașului să văd cum arată târgul de Crăciun din Brașov. Bineînțeles, prima oprire am făcut-o la Starbucks, unde am încercat și specialitatea lor de iarnă, Gingerbread Latte-ul (și deși încerc să nu par o basic bitch, trebuie să recunosc că mi-a plăcut). M-am întâlnit și cu o prietenă prin oraș și am improvizat o mini ședință foto (pozele le găsiți pe fianna.photography pe Facebook și Instagram).


     De la târg am mers spre Poiană. Deja în stația de autobuz l-am recunoscut pe Emil, pe care nu îl cunoșteam, dar comentariile lui de pe grup mereu mi-au atras atenția. Aveam eu o vagă idee unde e hotelul, dar am zis că e mai sigur dacă mă țin eu frumos după ei, și exact așa am și făcut. Pot spune că a fost într-adevăr o decizie bună, căci ei știau o scurtătură pe care eu nu aș fi găsit-o niciodată, iar cu grandiosul meu bagaj din spate mă bucur mult că am decis să urmez grupul.


     Ajungând la hotel am făcut check-in-ul și am urcat în cameră unde mă așteptau deja colegele mele Dana și Denisa. Am prins o cameră mare, probabil de familie la etajul 3, iar eu am prins camera de copii. Spre fericirea mea însă, am putut să mă întind pe tot patul. Camera era foarte spațioasă. Un pat mare, o masă de toaletă, un dulap, noptiere, două comode cu televizor mare și o mică stație de făcut ceai/cafea. În camera mai mică erau două fotolii, o măsuță, un televizor mai mic pe perete și o canapea trasă, gata să mă primească pentru un somn dulce. Baia era complet echipată cu nenumărate prosoape, o cadă cu jacuzzi, toaletă curată și o oglindă uriașă în fața chiuvetei. Am avut și o terasă mare cu scaune și măsuță, care a devenit locul meu preferat pe durata șederii. Un mic reproș este faptul că deși aveam în dulap 3 halate de baie și 3 papuci, aveam doar două pahare. La luxul din hotel mi s-a părut un lucru destul de nesemnificativ pentru staff să mai pună un pahar, care ar fi fost foarte bine-venit.


     Am fost puțin dezamăgită să nu găsesc zăpadă în Poiană, dar locul superb te prinde oricum. Peisajele sunt cu adevărat de poveste, iar de pe terasă se vede mare parte din stațiune. Hotelul este chiar superb. Staff-ul este drăguț și foarte aranjat, gata să te ajute oricând. Cel mai frumos lucru este că sună muzica la un volum minim prin tot hotelul. De la holuri, la baie sau chiar în locul amenajat pentru fumat. Iar după toată gălăgia din sala de mese, această muzică ușoară m-a surprins foarte plăcut. Fiind în prag de sărbătoare, au răsunat mai mult colinde din boxe, dar îți dădeai seama destul de greu că acestea sunt într-adevăr colinde.

     După descoperirea hotelului și a micilor taine am început să ne pregătim pentru marele eveniment. După atâtea povești însă, mă voi opri aici cu acest articol și voi dedica o altă postare pentru Gala în sine și pentru aventurile următoarei zile.

0 Comments