Linii aspre și povești care dispar

     Te uiți în oglindă și nu mai recunoști fața care se uită înapoi. Pilelea nu mai este la fel de fină, însă acum spune povești despre trecutul tău și stările prin care ai trecut. Probabil unele perioade nu au fost așa ușoare. Probabil vrei să uiți câteva lucruri. Vrei ca persoana care se uită înapoi să fie mai vioaie și mai plină de viață.     Am trecut și eu prin câteva lucruri grele și ai crede că eu nu am probleme cu ridurile. Într-adevăr, anii încă nu și-au pus pata. Dar am câteva linii care spun povești ce nu sunt prea plăcute. Stresul din anii trecuți și-a pus amprenta pe fața mea.


     Ca aceste linii să se diminueze puțin am folosit noile fiole Anew Skin Reset de la Avon. Acesta are o nouă formulă cu Protinol, ce restabilește colagenul perdut. Este nevoie să îl folosești timp de 7 zile pentru rezultate optime. Încă din prima zi pielea devine mai catifelată. După 3 utilizări, pielea capătă deja un aspect mai tănăr, iar după 7 zile, pielea este mai fermă și hidratată.

     Într-un pachet primești 7 fiole, cât să ajungă pentru o lună. Fiolele se agită înainte de utilizare, se rupe vărful și apoi produsul se aplică pe pielea curată. Se aplică atât de fată, cât și pe gât. Peste se poate pune o cremă hidratantă.     După folosire, pielea mea a devenit mult mai hidratată, mai moale și mai fină. rezultate se văd cu siguranță după o săptămână de folosire. Liniile care aduceau în gând amintiri neplăcute acum s-au diminuat puțin. Și așa cum pielea mea revine, la fel revin și eu. Pe zi ce trece, lucrurile devin mai bune. Persoana care se uită înapoi are ochii mai luminați și dornici de noi aventuri.

0 Comments