Relaxare la propriul birou

     Trăim o perioadă destul de ciudată. Pe mine dualitatea aceasta mă omoară. Nu poți să ieși din casă, dar nici nu ai vreme să te relaxezi cum se cuvine. Dimineața mă trezesc devreme să ajung până la biroul din colțul camerei căci imediat începe cursul. Nu m-am mai obosit să arăt prezentabil. E bine și așa. Nu am crezut că voi ajunge să depind chiar atât de mult de tehnologie. Acum îmi dau seama cu adevărat ce înseamnă să ai un echipament de calitate.      E ciudat cum locul unde obișnuiam să mă relaxez a devenit și locul unde lucrez cel mai mult. Dacă până acum aveam diverse lucruri doar din necesitate, acum mă bucur că am cumpărat lucruri de calitate. Cea mai bună achiziție a fost scaunul de gaming. 

     Am avut de ales din multe scaune gaming, dar mi s-a pus pata pe unul negru cu verde (culoarea mea preferată). Acum pot să stau comod să aștept să treacă cele două ore de curs, apoi dau scaunul pe spate și mă relaxez puțin. Mi-a amorțit deja spatele de tot. Când simt că am adunat destulă energie revin cu scaunul în poziția inițială și mă uit la un episod din serialul meu preferat. Cu atâta timp liber aleg să vizionez pentru a treia oară serialul Friends. Ba chiar mi se face și puțin dor de prietenii mei. Nu i-am văzut de câteva zile. Chiar dacă vorbim în fiecare zi, nu e același lucru...     Imaginația începe să prindă aripi și deja mă gândesc la cum vom petrece timpul împreună în câteva săptămâni, când totul va reveni la normal. Da, pot să mă destind și acasă, dar cu soarele care strălucește pe cer așa superb vreau doar să ies în natură. Primăvara natura se trezește, iar odată cu ea și dorul meu de aventură. Deja pot să văd cum ies la un camping cu prietenii. Cum punem cortul, cum gătim, cum cântăm și povestim în jurul focului de tabără. 

     Stai puțin... Data trecută când am fost în camping un prieten mi-a pierdut lanterna. Probabil ar fi bine să iau alta. Cum nu pot ieși din casă, trebuie să găses un magazin online bun. Îmi aduc aminte că magazinul de unde mi-am luat scaunul avea câteva accesorii și decid să caut pe site. Bucuria e și mai mare când citesc sloganul: Spacer – IT comes home. Ei bine, exact de asta am eu nevoie acum.      Dacă tot dau comandă ar fi o rușine să iau numai lanterna. Decid să mă mai uit puțin la alte produse. Atunci dau peste un rucsac superb. Exact la asta visez de ceva vreme. Un rucsac cu care voi putea merge și la facultate, dar și în excursii. Gata, eu mi-am asigurat deja cele mai importante articole pentru excursia ce o să vină. Nu e un sentiment mai bun ca atunci când știi că ești pregătit pentru ceva. Cheful îl avem deja, dar acum nu va trebui să îmi fac griji din cauza echipamentului. Ca tabloul să fie complet, înainte de check-out decid să cumpăr și o boxă portabilă, ca atmosfera să fie garantată.     Deja sunt mai destinsă doar gândindu-mă la aventura ce va urma. Între timp ar fi bine să revin în prezent puțin. Decid să lucrez puțin. Am noroc că o parte din ceea ce fac este o pasiune, astfel chiar dacă lucrez și fac ceva productiv, pentru mine este totul o distracție. Mă ocup de fotografiat când pot. În ultima vreme am fost foarte ocupată, dar cu tot timpul liber pe care îl am acum, decid să scap de câteva sarcini pe care le amân de mult timp. Pun niște muzică bună pe fundal și vreau să mă apuc de editat poze. Uit că nu le-am transferat încă pe laptop, astfel folosesc card readerul pe care l-am cumpărat odată cu scaunul de gaming să transfer pozele.      Mă apuc de editat și lucrul merge bine. Nici nu îmi vine să cred cât de repede am terminat. Parcă mintea mea a făcut o pauză în timp ce editam. Am noroc totuși că am accesoriile pentru laptop de cea mai bună calitate. Înainte totul mergea foarte greu și doar stăteam în fața laptopului și mă enervam. Acum  îmi pun mintea în standby și lucrurile parcă se fac de la dine. Mi-am luat un mousepad mare și acum îmi este ușor să editez totul de la cele mai mici la cele mai mari detalii. Am și un cooling pad, astfel laptopul nu se mai supraîncălzește așa ușor și totul merge mai repede.      Cum ziua mi-a fost destul de ușoară, nu sunt încă obosită. Vreau să mă destind puțin înainte de culcare și să dau frâu liber imaginației. Decid să folosesc tableta cu led de la Spacer să desenez puțin. Mă pun în pat, mă înfofolesc bine și las imaginația să mă ducă în cele mai noi și ciudate părți ale minții mele. Desenez fel și fel de caractere din lumi foarte îndepărtate. Îmi aduc aminte vag că pun jos din mână tableta și mă cuprinde somnul.      Am avut o zi productivă și liniștită. Nu știu ce aș fi făcut fără toate accesoriile care îmi fac viața mai ușoară fără să observ. Articol scris în cadrul Spring SuperBlog 2020. 
*Surse foto: spacer.ro.


0 Comments