Am testat loțiunea tonică cu Vitamina C de la Anew

     O nouă campanie BUZZStore mi-a adus în pragul ușii un nou produs de la Avon, și nu unul oarecare, ci loțiunea tonică pentru luminozitatea tenului cu Vitamina C.

     Dacă ești interesată să iei parte la asemenea campanii, tot ce trebuie să faci este să îți faci un cont BUZZStore și să devii reprezentant Avon, apoi te înscrii pe site-ul BUZZStore la campanii. Dacă nu ești încă reprezentant, te pot ajuta eu. Lasă-mi doar un comentariu sau un mesaj pe orice rețea de socializare (verific Facebook și Instagram în fiecare zi).

     Nu știu cine cum stă cu produsele Avon, dar mie îmi plac majoritatea foarte mult. Într-o vreme scriam review pentru fiecare produs din comenzile plasate și mă gândesc să le aduc înapoi aceste review-uri complet sincere, cu bune și cu rele. Sunt produse care nu îmi plac sau nu sunt pentru mine, dar sunt și altele despre care nu pot să mă opresc să vorbesc. 

     Gama mea preferată de produse în momentul de față sunt Anew și Distillery. Acestea sunt de o calitate superioară, însă sunt și puțin mai scumpe, dar își merită prețul. Am mai testat gama Mission, care este excelentă, dar prețuri produselor sunt chiar mai mari, deci constituie o investiție. Produsele din gamele Anew și Distillery se ridică la nivelul unor produse de renume, iar efectul se vede după doar câteva utilizări.      Eu ador produsele cu Vitamina C. Cu exact un an în urmă am testat primul produs cu Vitamina C de care m-am îndrăgostit: serul pentru luminozitatea tenului Anew. De atunci de la Anew am mai cumpărat capsulele pentru luminozitatea tenului cu 20% Vitamina C și pudra cu Vitamina C din gama Distillery. Încă de la primele utilizări mi-am dat seama că acestea sunt produsele perfecte pentru tenul meu. Le ador pe toate.

     Loțiunea tonică vine într-un ambalaj simplu și elegant, astfel poate sta foarte bine și pe măsuța de toaletă. Formula în sine are o aromă foarte plăcută de portocale. Loțiunea eu aș recomanda-o oricărei grupe de vârstă, deoarece are efecte benefice pentru fiecare ten. Aceasta intensifică nivelul de hidratare a pielii, oferă tenului o textură mai netedă, luminoasă și ajută la prevenirea factorilor care contribuie la îmbătrânirea pielii. Este un antioxidant puternic și mie îmi place în special, deoarece îmi calmează tenul și reduce apariția coșurilor.      Tonerul pentru luminozitate ANEW Radiance Maximising îți redefinește modul în care ai grijă de tenul tău: exfoliază blând celulele moarte ale pielii, eliminând impuritățile și urmele de machiaj. Se folosește zilnic pe tenul curat, evitând zona de contur a ochilor. Peste se aplică un serum sau cremă hidratantă. 

     Tu ai încercat produsul? Ce produse folosești care conțin Vitamina C? Care sunt produsele preferate Avon? Abia aștept să citesc răspunsurile în comentarii. 

     De asemenea, ați vrea să citiți mai multe review-uri pe produse Avon, cum ar fi unboxingurile coletelor?

0 Comments