Farmec- mereu alături de tine!

     Nu este ușor să ai grijă de tine, dar este chiar mai greu să ai grijă și de alții. De 130 de ani Farmec este însă mereu alături de noi și are grijă, ca noi să putem avea grijă de noi. Acum aproape un an m-am mutat din vechia garsonieră și am închiriat o cameră puțin mai aproape de centru. Chiar vizavi de mine sa află însă turnul Farmec și în fiecare dimineață când îmi beau cafeaua văd acel turn și îmi reamintesc că azi sunt specială și fermecătoare. Îmi pornesc fiecare zi cu gânduri pozitive și schimbarea de mentalitate se observă în tot ceea ce fac.

     Farmec a devenit un brand de suflet pentru mine, nu doar datorită produselor foarte bune, ci și datorită valorilor pe care le duce mai departe. Îmi place mult să încerc cosmetice noi de la diferite branduri și pot spune că în ultima vreme calitatea produselor este destul de asemănătoare la brandurile de renume. Chiar de aceea mie îmi place să privesc puțin mai departe de aspectele superficiale și încerc să cumpăr produse de la acele companii care fac puțin mai mult. Poate și tu când faci cumpărături veri lua un produs la reducere sau unul nou pe care dorești să îl încerci, astfel nu ești fidelă unei singure companii. Dacă în schimb o companie are o misiune cu care te poți identifica, vei cumpăra produsele lor cu o probabilitate mult mai mare.
     Pentru mine natura este foarte importantă, chiar de aceea misiunea lor de a avea grijă de natura așa cum am grijă și de mine este una care mi-a atras interesul din clipa în care am auzit de ea. De multe ori cumpărăm produse cosmetice de care poate nici nu avem nevoie, dar nu ne gândim niciodată ce se va alege de ambalajele lor după ce terminăm acel produs. Ei bine, chiar dacă noi nu ne-am gândit la asta, Farmec a făcut-o pentru noi. Astfel în Cluj-Napoca sunt deja 4 recipiente de colectare pentru deșeurile de ambalaje din hârtie, plastic, sticlă, metal și aluminiu ale produselor Farmec și Gerovital. Acesta este momentul în care sunt mândră că locuiesc în Cluj. Tot ce trebuie să faci este să golești recipientul, îl clătești, îl cureți și te prezinți cu el la magazin ca să îl poți arunca în recipientul de colectare potrivit.     Dacă până acum nu te-am convins să reciclezi ambalajele produselor Farmec și Gerovital, iată un alt argument care probabil o va face. Dacă aduci la reclicat 4 ambalaje, vei primi un produs cadou. Pe vremea aceasta eu folosesc foarte multă cremă de mâini și cu siguranță voi avea câteva produse de dus la reciclat. Urmează deci sfatul Farmec: „Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine”.

     Cum Farmec are grijă de cei care au grijă, în această perioadă compania dezvoltă două noi produse igienizante pentru mână. Știm cu toții că prietenul adevărat la nevoie se cunoaște, astfel Farmec este alături de noi chiar și în cele mai grele vremuri. Pentru unii dintre noi această perioadă pare o vacanță (deși câteodată este una foarte bine meritată), dar în tot acest timp când noi stăm în casă și ne uităm la seriale sau ne relaxăm, Farmec ne ține spatele în lupta cu microbi și virusuri.

      Farmec se implică în comunitate oriunde are ocazia și în momentul de față este o lipsă foarte mare de produse de igienizare pe piață. Aceste produse vor fi distribuite în primul rând către instituțiile publice, care luptă în prima linie împotriva răspândirii virusului COVID-19, dar în funcție de stoc acestea for fi disponibile și pentru consumatorii finali. În momentul de față este foarte important să gândim pe o scală mare și prioritizarea instituțiilor publice dă dovadă de un spirit civic foarte puternic.
     Pentru mine Farmec nu este doar o companie care are în portofoliu produse de îngrijire, machiaj și altele. Pentru mine Farmec este un prieten care mă susține și va fi mereu acolo lângă mine. Deși pot să mă bazez mereu pe produsele lor, valorile răspândite și misiunile lor sunt acele lucruri pentru care voi rămâne mereu alături de ei.

     Tu ce părere ai despre produsele lor? Care a fost preferatul tău? Și ai auzit de misiunile lor înainte? Aștept răspunsurile în comentarii.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020.
   
*Surse poze: farmec.ro și pagina de Facebook Farmec

0 Comments