#Staiacasă, mâncarea vine la tine!

     Am norocul să am o mamă care gătește excelent. Oricine vine la noi, la plecare trebuie să se rostogolească până acasă. Probabil acesta este și motivul pentru care nu am învățat niciodată să gătesc. Cu așa un bucătar în casă, unde să mă mai bag și eu? Totul a fost bine și frumos până am ajuns la facultate. Nu știam ce este foamea înainte să ajung la Cluj, dar am aflat repede. Îmi lipsea mâncarea proaspătă făcută de mama de nici nu vă puteți imagina. 

     În urmă cu trei ani stăteam la cămin. Cum toată lumea își făcea preparate care mai de care am încercat să gătesc și eu, dar nu îmi ieșea nimic. Nu mă pricepeam deloc. Gătitul mi s-a părut o pierdere de vreme. Nu îmi plăcea deloc să gătesc, mâncarea abia dacă se putea numi comestibilă și toată bucătăria din cămin a fost un dezastru. 

     Timp de trei ani m-am mutat mult, dar abia acum am ajuns în acea locuință care îmi place cu adevărat. Oare asta se datorează și faptului că am ajuns în raza de livrare la domiciliu a McDonalds?     Doar fiindcă stau într-o locuință bună, nu înseamnă că mi-am schimbat și obiceiurile. De cele mai multe ori iau prânzul la facultate în cantină, iar seara mănânc un sandwich sau ceva asemănător. Problema apare însă în weekend, când nu prea ies din casă. În aceste zile apelez foarte des la diverse restaurante pentru o masă bună. Am noroc că în Cluj sunt foarte mult restaurante care livrează acasă. În afară de McDonalds îmi place să comand și de la Mado, Fresh Pizza sau Big Belly. 

     Când am puțin mai mult timp liber, ies în oraș cu prietenele. Când cineva mă întreabă care este restaurantul meu preferat, nu trebuie să stau pe gânduri: La Piazzetta este un răspuns foarte sigur. Îmi plac în special pastele carbonara preparate de ei. 

     Cum în această perioadă trebuie să stăm acasă, am luat decizia de a veni înapoi la părinți pentru câteva zile. Chiar dacă plătesc chiria, economisesc foarte mult cu faptul că nu trebuie să cumpăr mâncare mereu. Câteodată mi se face însă poftă de ceva mai special și atunci nu pot să mă abțin și apelez la câte un restaurant din apropiere care livrează la domiciliu. În această perioadă adevărații super-eroi sunt curierii pentru mine. Nu știu ce m-aș face fără ei.      Împreună cu prietenele ne mai place să „ieșim împreună”, astfel comandăm câte o pizza și facem o întâlnire pe TeamLink sau pe Zoom. Chiar dacă acum ne despart chiar și câteva sute de kilometri, ne place să fim alături una de cealaltă. Vorbim ore în șir, ne povestim întâmplări amuzante, dar ne spunem și problemele. Distanța nu poate sta în calea prieteniei noastre. Ne lipsesc bineînțeles ieșirile în oraș, dar nu se pune nimic cu discuțiile din primele zece minute despre câte de drăguț a fost sau nu curierul. Orice am avea însă de povestit, lângă o felie de pizza totul pare să fie mai bine.      Dacă vrei să comanzi online mâncarea ta preferată, eu îți sugerezi să cauți restaurante din apropiere pe LOKOFOOD. Aceștia pe lângă faptul că sprijină legătura dintre restaurante și clienți, au ca obiectiv și susținerea economiei locale și dezvoltarea unităților HoReCa. Tot ce trebuie să faci tu, ca și client este să introduci locația, să alegi un restaurant, să alegi mâncarea din meniu și să selectezi modalitatea de plată. 

     Comandând de pe LOKOFOOD, nu trebuie să îți mai faci griji de nimic referitor la mesele tale. Mâncarea va fi gustoasă și proaspătă, iar tu vei avea mai mult timp de petrecut cu lucrurile cu adevărat importante pentru tine. #Staiacasă și comandă online. 

     Ce părere ai despre livrările la domiciliu ale restaurantelor tale preferate? Tu de la ce restaurante comanzi cel mai des? Abia aștept să aud părerile voastre. 


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020.
*Surse foto: lokofood.ro

0 Comments