Haul Avon C07 2020

     Noua campanie vine cu noi produse de încercat. De data aceasta am cumpărat două lacuri de unghii, un iluminator, un spray pentru corp și o apă micelară. Comanda a fost mică și am încercat să cumpăr de data aceasta produse care mi se păreau chiar interesante. Dacă vrei să dai și tu o comandă găsești aici broșura online. Să luăm deci pe rând produsele.


Lac de unghii Avon

     Din colecția lacurilor Flickering Crystals am ales nuanța Hello Weekend, un negru puțin transparent, cu particule sclipitoare holo (holografice). Dă un aspect de cristale foarte elegant care poate fi aplicat pe toate unghiile sau doar pe cele de accent. Se poate asorta cu un lac de unghii negru sau cu unul în altă culoare pentru un aspect mai deosebit.      Folosind un burețel poți concentra sclipiciul pentru un aspect mai accentuat al cristalelor. Din cauza cristalelor unghia va fi texturată, deci țineți cont de acest aspect. Lacul se uscă mai repede ca unul obișnuit, deci trebuie să lucrați rapid cu el. Am încercat înainte și nuanța Uninhibited, care mi-a plăcut foarte mult. Prețul lacului este puțin mai mare, dar eu zic că merită investiția. Lacurile de unghii de la Avon sunt excelente.     Celălalt lac de unghii este un top coat simplu, care protejează manichiura. Pentru cele mai bune rezultate recomand folosirea unei baze, a două straturi de culoare și a unui top coat pentru protecție. 

Apa micelară Anew

     Apa micelară Revitalising Micellair Water din gama Anew este potrivită pentru toate tipurile de ten. Îndepărtează blând machiajul.Machiajul rezistent trebuie lăsat puțin să se înmoaie (tamponezi puțin cu o dischetă demachiantă), apoi se șterge bine și acesta. L-am încercat și cu rujuri lichide mate, rezistente și le-a îndepărtat bine. Formula conține acid hialuronic și Vitamina B3.     Formula în sine este puțin lipicioasă la început din cauza acidului hialuronic, dar după 2-3 minute de uscare nu se simte nimic ciudat pe piele. Tenul rămâne hidratat, curat și moale la atingere. Produsele Anew sunt preferatele mele pe lângă gama Distillery și pot doar să le recomand. 

Spray de corp Aloha Monoi

     Pe timpul verii spray-ul de corp este unul din produsele mele preferate. Am încercat multe arome de-a lungul anilor și preferatele mele au fost cele cu rodie și mango, fructul pasiunii și bujor, grapefruit roz și caisă și spray-ul de față cu aloe și bumbac     De obicei îmi place aroma de cocos așa că mi-am cumpărat și spray-ul nou cu cocos și floare de Tiare. Aroma nu este însă preferata mea. Probabil simt floarea de Tiare mai puternic, dar pentru mine este un spray foarte dulceag. Mi-ar fi plăcut să fie ori mai puternică aroma de cocos, ori să conțină poate o altă aromă florală. Am cumpărat în schimb și scrubul cu acceași aromă, care mi se pare puțin mai plăcut (review într-un articol următor). În concluzie nu pot zice că mi-a plăcut prea mult acest spray, prețul lui este unul foarte bun. Trebuie testat în orice caz înainte de achiziție. 

Iluminatorul gel

     Din campania 8 au apărut noi produse Avon cu textură de gel, printre care iluminator, luciu de buze, fard de pleoape și luciu de buze și fard de obraji 2 în 1. Sunt niște produse vesele, perfecte pentru vară. Ambalajul este foarte drăguț și eticheta are un efect foarte interesant. Culorile sunt foarte frumoase și se potrivesc de minune cu tonurile bronzate ale pielii.      Eu am ales să cumpăr iluminatorul pentru față și corp Avon Jelly în nuanța Opal Glow. Este un bej mai deschis, care are un efect subtil pe pielea mea, dar după bronzare va avea un efect mai puternic. Mi se parte perfect însă pentru orice nuanță a pielii. Produsul are o consistență ușor gelatinoasă, dar se distribuie ușor. Nu se usucă prea repede, deci vei avea destulă vreme să întinzi produsul pe piele. Pe lângă culoarea perlată formula are și particule minuscule care luminează puțin mai tare. Produsul are 10 g, ceea ce este perfect pentru a putea fi aplicat pe corp. Ar fi un produs excelent pentru festivaluri. 


     Tu ce părere ai despre aceste produse? Le-ai încercat? Le-au încerca poate? Folosești produse asemănătoare? Aștept răspunsurile voastre în comentarii. 

0 Comments