Am descoperit OptiFibre de la Nestlé

     Nu este deloc un secret că am niște obiceiuri alimentare foarte proaste. Mănânc când am vreme, ce apuc. Sunt zile în care mănând toată ziua, sunt însă și zile când abia mănânc ceva. Toate obiceiurile proaste aduc cu ele tot feluri de urmări negative în viața mea de zi cu zi. Nu am niciodată destulă energie, dar nici nu pot să adorm, am mult prea multe kilograme în plus, deși obișnuiam să fac multă mișcare înainte de carantină și operație, dar cea mai neplăcută urmare este durerea de stomac continuă. Constipația și durerile de stomac au devenit un lucru normal deja, iar dacă totuși simt că se îmbunătățește tranzitul meu intestinal, peste o zi, maxim două apare diareea. Asta se întâmplă de câțiva ani deja și de multe ori m-au apucat durerile de stomac chiar înainte de lucruri importante, când ori trebuia să mă odihnesc, ori să învăț.      Recunosc, o mare parte a problemelor se datorează și stresului. Sunt genul de persoană care mereu are ceva pe cap și nu există lucru pe care îl fac să nu intervină probleme. Mă consider chiar cea mai ghinionistă persoană. Când am văzut campania OptiFibre la BUZZStore, știam că trebuie să mă înscriu în campanie să testez produsul. Doar mai rău nu poate fi oricum.

     Am primit coletul în care mă aștepta cutia OptiFibre, împreună cu un pahar. O măsură este de aproximativ 5 g, adică un pliculeț întreg sau o doză ce se poate măsura perfect cu ajutorul lingurii ce vine în cutie. Am primit și câteva pliculețe, pe care le-am distribuit prietenilor. 


     OptiFibre ajută la reglarea tranzitului intestinal. Acesta conține gumă de guar parțial hidrolizată, 100% fibre solubile obținute din boabe de guar, cu efect prebiotic, care ajută la reglarea tranzitului intestinal în mod natural. Se dizolvă în întregime atât în lichide reci cât și calde (băuturi, supe, sosuri) sau în alimente moi (iaurt, piure de cartofi, piure de măr), fără a afecta consistența și gustul acestora. Băuturile carbogazoase nu sunt indicate pentru administrarea produsului. 

     Se recomandă utilizarea timp de cel puțin 3 săptămâni. Produsul poate fi administrat pe termen lung fără efecte adverse. Este recomandat inclusiv femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor peste 3 ani și vârstnicilor. Se recomandă administrarea de OptiFibre treptat, după următorul tabel:     Eu am simțit o schimbare chiar după prima administrare, dar efectele se văd cu timpul. Eu am amestecat produsul cu apă și cu iaurt, iar gustul sau textura nu au fost schimbate deloc. Durerile abdominale au început să se diminueze după o zi, dar efectul adevărat l-am simțit abia după câteva utilizări. M-am simțit mult mai ușoară în tot acest timp.      Prețul produsului este unul destul de bun, însă dacă îl cumpărați online, vă recomand să verificați mai multe site-uri, căci prețurile diferă destul de mult. Mi se pare un produs chiar foarte bun și îl recomand. 

     Tu ai avut vreodată probleme cu tranzitul intestinal? Ai încercat OptiFibre? Cum ți s-a părut? Dacă încă nu l-ai încercat, l-au testa?

0 Comments