Un parfum unisex la Avon: Attraction One Fresh

     Am primit recent noul parfum de la Avon Attraction One Fresh. Acesta a apărut odată cu parfumul Attraction One Intense, ambele fiind parfumuri unisex. Parfumurile au un ambalaj special, acestea fiind două jumătăți al unui întreg.      Noul parfum Attraction One Fresh este proaspăt și energizant, având note de smochine, lime din Brazilia, boabe de tonku și lemn de cedru. Acesta este potrivit pentru a fi purtat zilnic. Aroma parfumului pentru mine este puțin puternică la început, deși mirosul nu este neapărat neplăcut, ci doar foarte puternic. Cu trecerea timpului parfumul devine foarte plăcut.     Ambalajul este foarte creativ, cele două parfumuri alcătuind un întreg, dar și separat arată foarte bine. Design-ul este unul minimalist, dar interesant. Materialul din care este făcut ambalajul este greu, astfel nu se simte ca un produs ieftin. Singurul minus la ambalaj mi se pare capacul care nu este fix. Am observat asta la toate sticlele de parfum pe care le-am văzut până acum. 

     Produsul are 50 ml, dar se găsește și varianta de 10 ml, perfectă pentru a fi purtată în geantă. În catalogul 09 din 2020 parfumul de mărime originală este 90 lei, iar cel mini este 16 lei. În acest catalog puteți beneficia de o ofertă foarte bună, în care puteți cumpăra ambele parfumuri cu 140 lei.      Nu uitați, în această campanie mai puteți beneficia de serviciul ”livrare directă” cu care puteți trimite comanda direct la clienți. Găsiți mai multe detalii aici

     Acum poți împărți mai multe lucruri cu persoana dragă, de la tricoul preferat, la parfumul purtat. Tu ai încercat noul parfum? Dacă da, cum ți se pare? Dacă nu, l-ai încerca? Care este momentan parfumul tău preferat?

0 Comments