Comanda Avon C08 din 2020

     Vin puțin târziu cu acest articol, dar tot am vrut să fac un review produselor pe care le-am cumpărat. De foarte multe ori caut informații adiționale despre produse, și chiar dacă pe site găsești informații obiective despre diverse produse, părerile subiective mi se par foarte importante în luarea unei decizii când nu poți să te hotărăști dacă vrei sau nu un produs anume. Comanda mea este în mare parte cea din poză, însă sincer am tot amânat acest articol deoarece îmi lipsea un produs și nu îl găseam. Deci la produsele din imagine se mai adaugă și un fard de pleoape cremos, pe care îl voi prezenta în detaliu într-un alt articol (ironia sorții- am primit spre testare o nouă nuanță, astfel creionul va primi oricum propriul review).     După cum știți deja nu prea obișnuiesc să dau comenzi mari, îmi place să testez însă cele mai noi produse apărute. Voi reveni cât mai curând cu un articol și despre produsele cumpărate din campania 09, unde voi vorbi despre niște produse chiar interesante. În campania 08 am cumpărat creionul fard de pleoape, un scrub cu aromă de cocos, un gel de duș, un lac de unghii, o pensulă pentru eyeliner, o mască pentru păr, dar și Ghidul culorilor de la Avon.

     Masca hidratantă pentru păr cu avocado Avon Care este prin produsele mele preferate de la Avon. Abia a apărut această mască și deja sunt la a doua cutie. Masca se aplică după spălarea părului (eu o aplic înainte de balsam) și se lasă să acționeze 3 minute (eu o las chiar mai mult pentru o hidratare mai intensă). Având părul creț, acesta se încurcă foarte tare, dar masca mă ajută mult la descurcarea lui. Părul meu devine neted și moale. Formula are un miros foarte plăcut.      Masca are 400 ml, ceea ce te poate ține o vreme, eu însă îl termin în puțin mai mult de o lună, căci folosesc foarte mult produs pe păr. Prețul măștii la preț întreg este 20 lei, ceea ce oricum nu ar fi mult, dar la Avon produsele sunt mereu mai ieftine ca prețul întreg, iar produsul se găsește în C9 la 10 lei. 

     Exfoliantul de corp Aloha Monoi l-am cumpărat deoarece era un produs noi apărut, dar și pentru că îmi place să folosesc scruburi de corp pe timpul verii pentru a scăpa de celulele moarte de piele. Deși scrubul are o formulă bună, aroma nu este pe placul meu, așa cum am menționat și în cazul spray-ului de corp în acest articol     Produsul are o aromă de floare Tahiti și nucă de cocos și face parte din gama Avon Naturals. Acesta are 150 ml, iar prețul întreg este 16 lei (adică acesta este prețul maxim), în C9 îl găsiți însă la 10 lei, iar în C10 îl găsiți la 22 lei într-un set cu spray-ul aromat și loțiunea de corp Aloha Monoi. Îl pot recomanda persoanelor cărora le place aroma de cocos și flori tropicale, căci produsul în sine este foarte bun. 

     Gelul de duș Pure din gama Senses este noul meu gel de duș preferat. Nu credeam că ceva poate să aibă un miros atât de plăcut și de real. Are o aromă fresh de mosc alb și frunze delicate de bambus, dar cel puțin pentru mine este imitația exactă a mirosului mării. Este foarte curat, revigorant și puțin sărat, de parcă ai simți apa de mare și algele din ea. Mirosul mă duce cu gândul de fiecare dată la zilele petrecute pe litoral.      Acesta vine în două variante: 250 ml și 500 ml. Eu am cumpărat varianta de 500 ml și chiar mă bucur că am făcut această alegere. Gelul de duș de 250 ml este la preț întreg 13,5 lei, dar în C10 este 8 lei, iar varianta de 500 ml este la prețul întreg de 18,5 lei, dar îl găsiți la 11 lei acum. Produsul conține extracte de origine 100% naturale. 

     Lacul de unghii Mark. Satin Matte a fost iar un produs nou pe care am vrut să îl încerc. Recunosc, cam am o obsesie cu lacurile de unghii de la Avon și în prezent am cel puțin 60 de nuanțe diferite (știu asta din margarete cu swatch-uri pe care le am). Îmi plac foarte mult, deoarece sunt la un preț rezonabil, mai ales dacă le găsești și la o ofertă, iar calitatea este cu mult superioară lacurilor ieftine, ba chiar și celor de la multe branduri de renume. Aplicate corespunzător țin pe mâini o săptămână fără probleme, iar pe unghiile de la picioare te țin până te plictisești de culoarea respectivă.      Nu am multe lacuri de unghii mate, însă am observat că cele mate de la Avon sunt puțin goase, și nu este chiar un mat, ci aș spune, mai mult un mat satinat, drăguț totuși în felul lui. Aceste noi lacuri deja au și denumirea de mat satinat, și chiar conțin mai multe particule de sclipici. Am ales culoarea Island Goddess. M-a atras acest verde, fiind o culoare veselă de vară, dar am realizat destul de repede că nu este o culoare tocmai ușor de purtat, fiind destul de strident. Cu o ținută potrivită s-ar potrivi însă foarte frumos. Fiind o formulă mată, micșorează puțin unghia , ceea ce nu este chiar ideal pentru mine, căci am unghiile foarte micuțe. Pentru evenimentul potrivit chiar cred că ar fi o alegere de minune. 

Lacurile de unghii Hello Weekend și Island Goddess

     Un mare pro al produsului este că se usucă foarte ușor, în schimb asta mai înseamnă și că trebuie fiți foarte atenți la aplicarea lui, deoarece este greu să remediezi o greșeală deja făcută, căci fiecare linie se vede pe finish-ul mat.      Produsul are 10 ml, ca toate alte lacuri de unghii de la Avon, excepție cele din gama Color Trend. Prețul întreg este de 20 lei, iar în C09 se găsește la 12 lei, în timp ce în C10 este 13 lei. 

     Fardul de pleoape tip baton Power Stay l-am cumpărat acum ceva vreme, dar între timp am fost aleasă și de către BUZZStore să testez noile produse din gama Power Stay, deci aici voi scrie doar câteva observații despre produs, voi revenii cu mai multe detalii într-un alt articol. Fardul chiar resistă destul de mult și este smudge-proof, ceea nu este chiar un lucru pozitiv, căci nu îl poți difuza deloc. L-aș recomanda mai mult pe post de liner, mai ales deoarece are și o ascuțitoare inclusă în ambalajul ei. 

     Am făcut și un swatch cu cele două nuanțe pe care le am: Statement Berry pe care l-am cumpărat cu această comandă și Mocha Brew primit spre testare.      Produsul are 1,4 g, ceea ce este chiar ok pentru un asemenea produs. Așa arată acesta tot produsul din interiorul ambalajului:      Prețul întreg este de 42 lei, în C10 îl găsiți însă la 28 lei. 

     Pensula pentru aplicarea linerului am cumpărat-o deoarece ador pensulele de la Avon. Sunt de o calitate foarte bună, iar prețul lor este excelent. Acesta are aproximativ 16 cm și are peri de nailon. Prețul întreg este de numai 24 lei, iar ca reprezentant eu l-am putut lua la doar 10 lei. Aplică foarte bine machiajul și se poate folosi și pentru detalii, nu doar pentru a aplica linerul.      La final a rămas Ghidul Culorilor de la Avon. Acesta îl poți achiziționa ca reprezentant la prețul de 5 lei în oricare campanie. Apare unul nou în fiecare an și conține toate produsele și nuanțele. Nu l-am luat doar pentru a avea descrierea produselor la îndemână, ci l-am cumpărat mai mult pentru toate sfaturile de aplicare a machiajului din acest ghid. Găsești sfaturi pentru alegerea produselor potrivite, a nuanțelor de machiaj potrivite și tips and tricks pentru aplicarea produselor de machiaj. Ghidul este făcut din pagini destul de groase și rezistente, deci ca reprezentant îl poți lua cu tine și arăta tuturor clientelor. Multe produse au un finish glossy, iar produsele cu sclipici au peste ele un material sclipitor. Găsești și o descriere a pensulelor folosite și informații despre diverse game de machiaj. La acei 5 lei mi se pare o achiziție nemaipomenită.      Până data viitoare te invit pe pagina mea de Facebook dedicată activității mele Avon, unde postez oferte și oportunități noi. Dacă vrei să participi la campanii BUZZStore dedicate reprezentanților te poți înscrie aici

     Sper că acest articol a fost de folos. Tu comanzi produse Avon? Dacă da, care a fost ultima comandă? Și care este produsul tău preferat? 

     Te invit să răsfoiești puțin broșura, poate găsești câteva produse pe care să le comanzi. 

0 Comments