Perwoll Renew and Blossom lasă simțurile să înflorească

     Încă din copilărie cunosc reclama: Nouă? Nu, spălată cu Perwoll, iar acum în sfârșit am avut ocazia să testez noul detergent pentru rufe Perwoll Renew and Blossom.

     Am primit de la BUZZStore spre testare o sticlă ce ajunge până la 15 spălări, dar am văzut și variante mai mari la magazin. Am mai primit o sacoșă foarte drăguță în kit, pe care de atunci o port la mine mereu când merg la cumpărături.     Îmi place foarte mult brandul Perwoll, deoarece ei se gândesc dincolo de curățarea hainelor. Oamenii cumpără haine foarte des, dar și aruncă hainele vechi, care nu mai sunt bune sau nu le mai plac. Spălatul hainelor pe termen lung le poate deteriora, le poate schimba culoarea și le poate face să arate chiar mai vechi decât sunt. Perwoll nu doar curăță hainele tale preferate, ci le și repară- adică repară micro-fisurile firelor textile, ceea ce oferă mai multă rezistență. De acum hainele tale vor fi ca noi pentru mai multă vreme.

    Perwoll înlătură murdăria de zi cu zi foarte ușor, păstrează forma țesăturilor și redă intensitatea culorilor. Detergentul are un miros foarte plăcut și elegant, care rezistă chiar și după spălare. Eu ador când după spălare hainele mele miros fresh și tot dulapul miroase plăcut după ce pun la loc hainele curate. 

    Detergentul Renew and Blossom este cel mai nou, dar au mai apărut și alte variante, puțin mai specifice. Există varianta Renew and Repair pentru haine colorate, albe sau negre, care redă strălucirea culorilor, repară micro-fisurile textilelor și înlătură murdăria de zi cu zi. Varianta Wool&Delicates este  pentru hainele din materiale delicate, cum ar fi lâna sau mătasea. Aceasta previne scămoșarea hainelor și netezește fibrele. Varianta Care&Refresh elimină mirosurile neplăcute ale hainelor, oferind prospețime timp de 24 de ore, chiar și în timpul purtării. Este potrivit pentru materialele sintetice și păstrează forma țesăturilor.

    Dacă vrei să susții și tu mișcarea slow fashion, îți recomand să folosești produsele Perwoll, de ce au grijă de hainele tale. 

    Tu folosești Perwoll? Ce variantă ai încercat până acum?

12 Comments

 1. Am avut si eu candva Perwoll, este foarte bun, totusi eu prefer detergentii pudra.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi de mult timp nu le mai folosim pe acelea. Ori folosim detergent lichid ori capsule.

   Delete
 2. Tocmai mi-am cumpărat acest Perwoll. Abia aștept să-l pun la treabă și să-i văd rezultatele.

  ReplyDelete
 3. Miroase extraordinar de bine si presista la fel de bine. Il am si eu si il folosesc constant :*

  ReplyDelete
 4. Folosesc Perwoll pentru rufe albe. Trebuie să încerc și varanata aceasta neapărat.

  ReplyDelete
 5. Am si eu in plan sa incerc acest detergent pentru ca il vad foarte apreciat in ultimul timp

  ReplyDelete
 6. Un detergent foarte bun, mi-a placu cum a parfumat hainutele mele, ca il am si eu :)

  ReplyDelete
 7. Nu l-am folosit, însă sunt curioasă. :) Maybe next one.

  ReplyDelete