Produse Power Stay de la Avon pentru zilele de vară

     Pe timp de vară este important să folosim produse cât mai rezistente, căci căldura, transpirația și apa duc jos machiajul de pe ten foarte ușor. Noile produse Avon Power Stay vin în ajutorul tău și vara aceasta cu noi produse în gamă. Anul trecut vă povesteam de noile rujuri și fondul de ten în acest articol, iar acum vreau să vă prezint noua mascara și fardul de pleoape tip creion. 

     Înainte de începe vreau să vă mai zic că de acum, în afară de blog, mă găsiți și pe YouTube. Am aici pentru voi un video cu machiajul realizat acum un an, iar aici primul video oficial de pe canal, tot un tutorial de makeup cu noile produse din gama Power Stay.      Cum vă povesteam și într-un articol anterior despre comanda mea Avon, am primit spre testare de la BuzzStore noua mascara și fardul de pleoape din noua gamă.

     Mascara Power Stay este acum printre produsele mele preferate. Este rezistentă la apă și ține 24 de ore. Are un aplicator curbat, care oferă într-adevăr mai mult volum ca un aplicator obișnuit. Mascara se aplică pe gene de la bază, iar acest aplicator chiar te ajută să fi precisă în aplicare. Formula este puțin mai groasă, dar nu este greu de aplicat. Produsul rezistă bine și în zilele călduroase și nu se adună sub ochi.      Culoarea este destul de intensă și oferă un look foarte frumos. Genele nu se lipesc așa ușor, dar bineînțeles, dacă aplici prea mult produs, asta se poate întâmpla. În acest caz eu recomand să revii cu un aplicator curat, astfel vei reuși destul de ușor să le separi. La preț întreg mascara ar fi 38 lei, iar în C10 acesta apare la doar 26 lei. Mi se pare un preț destul de ok, pentru calitatea pe care o are. Acesta are 10 g, ceea ce va fi deajuns pentru o perioadă de vreme. Mie îmi place să schimb tubul de mascara la fiecare 3 luni. 

     Ambalajul produsul este foarte elegant, cu capacul și scris auriu. Arată foarte bine pe măsuța de machiaj. 

     Fardul de pleoape tip baton a apărut în 6 culori. Eu am încercat Mocha Brew, primit spre testare și Statement Berry, pe care l-am cumpărat chiar eu. Culoarea este într-adevăr foarte rezistentă, dar un mare minus este faptul că nu se poate blendui. Probabil cu o culoare mai deschisă nu este așa mare problema, dar nu una închisă este imposibil să lucrezi.      Formula este smudge proof, chiar de aceea eu îl folosesc pe post de liner. Folosit astfel este chiar un produs foarte bun, dar pentru un machiaj simplu de zi este imposibil de utilizat ca fard. Îmi pot imagina un machiaj grafic poate cu el. 

Swatch Statement Berry (sus) și Mocha Brew (jos)


     Se aplică destul de ușor și nu se rupe așa cum se întâmplă cu multe creioane de ochi de la Avon. Are chiar și o ascuțitoare incorporată, dar înainte de folosire aș recomanda să puneți în frigider puțin creionul, căci la căldură mai mare parcă se topește efectiv la ascuțire. Eu am luat și un mic recipient pentru fard și adun acolo partea care rămâne după ascuțire, astfel voi folosi produsul mai târziu, aplicându-l cu o pensulă. În forma actuală eu nu am reușit să îl aplic cu pensula (luând produs de pe creion), acesta uscându-se prea repede, dar sper să reușesc dacă adaug puțin ulei la formulă. 

     Produsul are 1,4 grame și la preț întreg se găsește la 42 lei. În C10 este la 28 lei, ceea ce mi se pare puțin mult, dar doar fiindcă nu se poate blendui. 

     Tu ai încercat aceste produse? Cum ți s-au părut? Dacă încă nu le-ai încercat, ai dori să le testezi?

     Dacă dorești să dai comenzi la Avon și să participi la campanii BuzzStore, te aștept să te înscrii aici. Dacă ești deja reprezentant sau nu vrei să faci parte din echipă îți las aici o broșură interactivă unde poți vedea toate noutățile, ba chiar poți da și o comandă. Spor în toate!

12 Comments

 1. Îmi place foarte mult machiajul pe care l-ai realizat cu aceste două produse. Se vede că sunt de calitate.

  ReplyDelete
 2. nu le-am incercat inca! mascara folosesc mai rar vara pentru ca uit si ma sterg la ochi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Chiar de aceea recomand această mascara. Nu se prea șterge

   Delete
 3. Sunt bune produsele! Multumesc de recomandare!

  ReplyDelete
 4. Mascara pare pe gustul meu daca e asa rezistent. Si creionul suna bine de tot. 🤗🤗🤗🥰

  ReplyDelete
 5. Fardul de pleoape tip baton mi-ar placea sa-l incerc, cred ca e mai simplu si mai comod de folosit.

  ReplyDelete
 6. Foarte fain machiajul tau! Mascara ma tenteaza si pe mine, chiar caut ceva rezistent.

  ReplyDelete
 7. La Avon apar produse tot mai bune si mai de calitate in ultima vreme!

  ReplyDelete
 8. Imi plac multe produse Avon, mereu comand ceva de la ei. Pe acestea nu le-am incercat inca.

  ReplyDelete
 9. Mie rimelul mi-a placut tare mult. Creiuonul are varful cam gros si l-am folosit pentru conturarea sprancenelor avand nuanta perfecta in acest sens.

  ReplyDelete