SuperBlog ca o doză de aer curat

     Anul acesta a adus multe schimbări pentru mine. Încerc să pun un accent mai mare pe partea de dezvoltare personală, astfel că am început să citesc mai multe cărți pe această temă. Mindfulness-ul este doar unul din lucrurile care au început să mă pasioneze și am început recent o carte pe această temă.

    Este vorba de cartea Mindfulness urban de Gáspár György. M-a prins foarte tare capitolul 2 din carte, despre respirația conștientă. Respirația ne urmează de la naștere până la moarte și poate constitui o ancoră, un adăpost sigur în viață, un lucru care rămâne mereu constant.
    Am stat foarte mult pe gânduri dacă ar trebui sau nu să mă înscriu în această ediție SuperBlog, dar la fel ca respirația, aceasta a rămas o ancoră sigură pentru mine. Îmi este deja greu să-mi imaginez o primăvară sau o toamnă fără această competiție. Mi-ar lipsi prea mult brief-urile, adrenalina dinaintea deadline-urilor sau dinaintea postării punctajelor. Cel mai mult probabil mi-ar lipsi totuși această comunitate minunată din care fac parte de aproape doi ani. 

*Sursă blog SuperBlog

    Toată experiența este ca un roller-coaster (simbol surprins excelent de organizatori la ediția din primăvară 2020). Când de dai jos din el, îți vine să te urci din nou, chiar dacă știi deja că vei sta cu inima în gât pe parcursul drumului.

    Competiția te încearcă cu siguranță. Îți pune la încercare aptitudinile de organizare, perseverența, voința, motivația și creativitatea. Vor fi nopți în care stai trează pentru a termina un articol sau pentru a te documenta. Dar oricât de greu ar fi, nu poți renunța la dozele de adrenalină. Odată ce ai prins gustul SuperBlog este greu să te lași. 


        *Sursă blog SuperBlog

    Astfel declar oficial că mă înscriu la SuperBlog 2020. Închin un pahar de șampanie pentru a 21-a ediție, căci competiția a ajuns deja la vârsta la care poate să bea șampanie și în America.

    Tu vei participa la această ediție? Te mai poți înscrie aici

0 Comments