Din jungla de beton la casa din pădure

    M-am săturat de marea aceasta de beton. Stau în mijlocul unui cartier foarte aglomerat și zgomotos. Când mă uit pe fereastră văd doar gri. Verdele apare în cele mai mici pete: o palmă de iarbă, un copac singuratic sau chiar o floare care încearcă să-și facă cale prin crăpăturile din asfalt. Încerc să scap în continuu de acest peisaj. Mă simt străină în propriul meu mediu. 

    De ce nu plec? Nu am avut ocazia. Deși visam de foarte multă vreme să las această junglă în spate am simțit că nu am niciodată timpul și banii necesari. Am început să mă interesez mai demult de materialele necesare de construcții. Am o viziune aparte despre viitoarea mea casă și este foarte important pentru mine să găsesc o echipă bună care să mă ajute. Din păcate nu am găsit nici echipa, nici voința necesară. Prețul materialelor de construcții a fost ridicol de mare și am pus pe tușă planul de a evada de aici timp de mulți ani. 


    De curând am găsit însă o bucată pe pământ perfectă pentru mine, la un preț incredibil. Era pe malul unui lac, cu un peisaj superb, parcă scos din visele mele. Am reușit să strâng între timp o sumă mai considerabilă de bani, dar asta însemna că nu am nici atât de mult timp liber ca înainte. Chiar de aceea am încercat să abordez problema puțin mai diferit. 

    Mi-am adus aminte între timp că în urmă cu câțiva ani am lucrat cu cei de la Vindem-Ieftin.ro pentru a renova o parte din casa părinților. Experiența cu ei a fost cu adevărat minunată. Am primit de la ei materiale de cea mai înaltă calitate la un preț mult mai bun, decât la orice altă companie. Asta se datorează și faptului că ei lucrează direct cu producătorii, iar materialele se livrează de acolo. Astfel tu nu va trebui să plătești din buzunarul tău pentru depozitarea și manipularea materialelor, să nu mai vorbim aici și de alte costuri suplimentare care apar oriunde. 

    Cum am fost foarte mulțumiți în trecut de materiale, am făcut și recenzii video cu descărcarea acestora, astfel am primit înapoi 100 lei cash. Cu asta speram să încurajăm și alți clienți să comande cu încredere. 


    Știind că Vindem-Ieftin.ro are o echipă pe care te poți baza, am decis să caut din nou materialele necesare pentru construcție de la ei. Nu am avut încă un plan prea concret, am intrat pe site mai mult pentru a vedea cum stă treaba acum. Am fost foarte surprinsă să văd însă că au un nou grup VIP, unde te poți înscrie și tu, dacă intenționezi să achiziționezi produse din 5 categorii disponibile în portofoliul lor și ai achiziționat deja un produs de la ei. Dacă ești însă client fidel, poți intra în grup dacă intenționezi să cumperi produse din 3 categorii și ai achiziționat deja 2 produse în trecut. Această oportunitate mi s-a părut un lucru ce nu l-aș putea rata, mai ales fiindcă am mai lucrat cu ei în trecut. 

    De ce să faci parte din grupul dedicat VIP?

  •     Consultanță prioritară
    Nu mai trebuie să aștepți toată ziua cu ochii pe telefon un răspuns simplu. Făcând parte din grup vei avea prioritate, iar consultanții îți răspund instant. Pe lângă asta ai acces la un grup de consultanți specializați în domeniul materialelor de construcții eu multă experiență în spate. 

  •     Economisești timp și bani

    Primind un răspuns instant, vei economisi mult timp, care altfel ar fi pierdut pe așteptare, căutarea resurselor și a materialelor de construcții. Poți primi chiar și informații legate de transportul materialelor în timp real, ceea ce pentru mine e un mare plus. Tipul și banii sunt un lucru important într-adevăr, dar liniștea de a ști că totul este în regulă este de neprețuit. 

    Pe lângă asta vei putea primi oferte personalizate pentru proiectul tău în funcție de cantitatea materialelor și locație unde trebuie livrate acestea. Vei mai avea acces și la unele produse premium care nu sunt accesibile în multe hipermarketuri. 

  •     Totul într-un singur loc

    Cât de stresant este să ai mereu zeci de site-uri de căutat, comenzi de urmărit și informații de aflat? Ei bine, cu grupul VIP poți cumpăra totul dintr-un singur loc. Pe lângă asta în grupul tău se mai pot adăuga Arhitectul, Constructorul sau Designerul. 


    Când am văzut acest grup m-am simțit cu un pas mai aproape de visul meu și în sfârșit am realizat să pot face asta, chiar dacă am mai puțin timp la dispoziție și chiar dacă nu am sume ridicole pentru a cumpăra materialele necesare. Pot cumpăra produse bune la preț mult mai mic, trebuie doar să le caut în locul potrivit. Am trimis pe loc un mesaj către echipa Vindem-Ieftin.ro:


    -Bună ziua. Aș dori să construiesc o casă și am văzut pe site că aveți materialele de construcții necesare. Am mai lucrat cu dumneavoastră în trecut și am fost foarte mulțumiți. De data aceasta ar fi vorba de o casă modernă, într-o zonă puțin mai depărtate de oraș. 

    -Bună ziua. Ne bucurăm foarte mult că ați apelat din nou la noi. Ne bucurăm că ați fost mulțumiți de serviciile noastre și sperăm ca și de data aceasta să fiți la fel de mulțumiți. Ne puteți trimite o listă a materialelor la care v-ați gândit?

    -Desigur. Noi ne-am gândit la cărămidă BRIKSTON, beton, țevi de fier, și o fosă septică pentru deocamdată. Lista o vom mai completa pe parcurs, dar am vrea să avem materialele de fundație gata cât mai repede pentru a începe lucrările. 

    -Bineînțeles. Împreună cu echipa mea vom cere cele mai bune oferte și vă vom anunța cât mai repede despre ce am reușit să rezolvăm.

    -Mulțumesc. Ar mai fi ceva... Aș dori să adaug în grup și arhitectul meu. Este o cunoștință bună pe care mă pot baza, dar ar facilita comunicarea mult mai bine, dacă ar putea și el să vadă cele mai noi informații.

    -Sigur. Îl vom adăuga cât de curând. Pentru orice întrebare noi suntem aici. Nu ezitați să ne scrieți.

    -Mulțumesc. Vă voi scrie curând cu următoarele elemente de pe listă. Încă discutăm unele aspecte, dar în câteva zile totul va fi rezolvat. Mai știm sigur doar că vrem să folosim tencuială decorativă Weber, dar o trimit și pe aceasta cu lista finală.

    -Ok. Să aveți o zi cât mai frumoasă.

    -La fel!


    Ei, asta a fost mai ușor decât credeam. În sfârșit visul meu prinde contur. Dacă știam că este atât de ușor să îți construiești propria casă o făceam cu mulți ani în urmă. Echipa este cu adevărat profesionistă și foarte drăguță. Am reușit să aleg produse de calitate, iar prețul lor este foarte bun. Chiar mă bucur că am apelat din nou la serviciile lor. Grupul VIP este cel mai bun lucru pe care l-au putut face. M-au scutit de multă bătaie de cap și bani și drumuri în plus. 

    Abia aștept să fie gata casa și încep să o amenajez. Dar pentru asta ne revedem într-un alt articol. Articol scris pentru SuperBlog 2020. Proba 4.


Sursă poze: royalty free și Vindem-Ieftin.ro

0 Comments